Bebeklerimiz ve Biz

gunaydın kızlar hatta tunaydın hanı benım uykucu kocam vardı ya 2 kundur 8.5 ta kalkıyor evı topluyor kahvaltı hazırlıyor çocuk uyanınca yataktan alıyor altını temızlıyor 12 dede benı uyandırıyor oh ya nekadar rahatım 2 gundur

Tünaydın kızlar ......
Ben geldim. Bir haftadır annemdeydim. Çok iyi geçti okullar kapandığı için ablamda geldi. Annemde 1 hafta izin aldı işten dolu dolu geçti anlayacağınız. Tek sıkıntı benim dişim çok ağrıyordu dr. gittim kurtaramadı dişi, dişin dibi kist yapmış. Çekildi 1 ay sonrada yaptıracağım. Hala biraz ağrı var ama antibiyotik kullanıyorum.
İrem iyi çok şükür kuzenleri ile bol bol oynadı abi abi diye peşlerinde gezdi durdu. Kalabalığa çok alıştı şimdi evde nasıl zaptedeceğim bilmiyorum. Bu arada kelime daracımızıda baya geliştirdik ailenin bütün fertlerini çağrıyor. Annane dede teyze dayı yenge yüzündeki bütün organlarını gösteriyor. En önemliside abilerini isimlerini söylüyor kerem ve serdar... Nasıl bağırıyor arkalarından görmeniz lazım derdarrrrr keyemmmmmmm
Gerileri okuyamadım inşallah tüm anneler ve bebişleri iyidir.

Herkesciklere Keyifli Pazarlar dilerim,
Benim kuzu 03,00 dan beri ayakta,ne olduğunu anlamadık. Bir sorun yok mızmızlık yok oyun istiyor.Oynuyor,dedesini kaldırıyor ananesini kaldırıyor. Kötü değildi ama neden başladı böyle gece yarısı kalmalarına anlam veremedim.

Sevilcim çok geçmiş olsun canım.İrem ciğimede Kocaman Bir maşallah.Çocuklarla olması çok büyük avantaj değilmi? :) Bizde bugün kuzenleri gezicez,denizde kuzenlerimin yawrularıyla oynaşıcak.

Sibel sende çok şanslısın maşallah aman nazar değmesin.

selam kızlar işleri bitirip anca geldim okadar dağılıyorki bu ev nasıl toplaycağımı şaşırıyorum kociş traşa gitti bende kuzuyu yatırıp bakayım dedim ne var ne yok

mevcacım sağol biziyiyiz sen nasılsın berfecik nasıl inş. rahatsız değildir. netin kısa sürede yapılırda dönersin çabucak aramıza öptm seni ve kuzuyu.

sevilcim maşallah iremciğe dilleri açılmış demek bu arada sanada çok geçmiş olsun gezmişsin ama şu diş problemin olmasaydı daha güzel olurdu sağlık olsun neyse yine en azından bir araya toplanmışsınız.

dünürüm maşallah de kız nazar değmesin senin şu kaynoşun telef işe yaramış galiba :))))) baksana izaya gelmiş :lepi::lepi::lepi::içelim:

yelizcim sanada iyi gezmeler canım bizim cadıda aynı çocyuk görmesin hemen çığırmaya başlıyor oyun oynamak istiyor galiba yaşıtlarını bulunca çok seviniyor.

iyi akşamlar kızlar...
umarım keyifli bir haftasonu geçirmişinizdirrr...
gerilerede bakamadım umarım tüm bebişlerin sağlığı yerindedir...
bugün kankamın nişanı vardı..cnm arkadaşım umarım bir ömür mutlu olurr...
öpüyorum herbirinizi kızlar... mutlu akşamlar.....

kimsecikler kalmamış umarım hepiniz deliksiz uyuyorsunuzdur
benim yaramazdan fırsat bulup yazamadım ne zamandır
bu sene hastalıktan kurtulamadık bir türlü iki hafta bir doktordayız
geniz akıntısı yüzünden geceleri uyumuyo gündüz uykusu hiç kalmadı,
ne yapacam bilmiyorum bildiğiniz bir çözüm varsa yardım edin bana
ilaç kullanmaktan bıktı çocuk şişeyi görünce kaçmaya başlıyor.

günaydınlar günaydınlar herkese iyi bir hafta olsun diyorum .

nasılsınız canlar dün yazdıktan sonra kimse gelmemiş buralara umarım herkes iyidir.

esinticim nerlerdeydin uzun zamandır yoktun atakan nasıl canım çok geçmiş olsun şimdi iyimi bari kuzun.

günaydın kızlar
hepimiz için iyi bi hafta olur inşallah

biz bugün kuzumla erkenciyiz
dün eltimlere gitmiştik
emir ve kayınvalidem orada kaldılar
belki yarın emiri almaya giderim tabi gelmek isterse

zeynep halen çok iştahsız, öksürüğü de devam ediyo
10 gün antibiyotik kullanıcak zaten(

sanada günaydın canımm.düzelir annesi ilaçlarını kullanırsan atlatır çabucak inş. zeyno .
bu durumda iştahıda yavaş yavaş gelir yerine.
:1hug:

günaydın kızlar...
hepinize mutlu sağlıklı güzel bir hafta diliyorum...
umarım sorunsuz bir hafta olur hepimiz için...

kuzumla ben iyiyiz şükür...
dolu dolu bir hafta sonu geçirdik..
ruzeyle gidilen saç kestirme olayı felakete dönüştü...
kuaförü yanımda gördükçe çığlığı bastı kuzum..adamı bana bişey yapacak sandı...
çok ağladı çok...

birde sanırım ben hemoroit oldum...
en kısa zamanda dr.a gitmem lazım galiba...uf çok kötü yaaa....

az işim var kızlar..masamda değilim..geleceğim yine..hoşçakalın şimdilik

Elifcim kuzuya kurban bak sen hele annesinede ne düşkünmüş yavrum benim gözyaşlarına kurban olsunlar onun yezdada aynı babası bana yaklaşınca sarılınca kızınca oda kızıyor ve ağlıyor istemiyor elini çek diyor annemden ve dayısı yapınca kim olursa olsun . anneyi benimsemişler yaaa

geçmiş olsun canım sıcak suuuu tahret et canım soğuk düşmanı kesinlikle. aman dikkat
mutlaka git doktora. ihmal etme zaman zamn bendede oluyor sıcak su tedavisiyle geçiriyorum.

bzim ailede ırsi annem ameliyat oldu hemoroidden kız kardeşimde var hem iç hem dış doktor ameliyat demiş

günaydın herkeseeee
mutlu huzurlu sağlık dolu bir hafta diliyorum

bütün hasta bebişlere acil şifalar diliyorum

bizde iyiyiz çok şükür

zeynebin zatüree olmamasın açok sevindim , inşalklah bir an önce sağlığına kavuşucak yavrum

gunaydın kızlar haftamız ıyı mutlu hastalıklardan kurtulmuş bır sekılde gecen ınsallah..satıyoruma bındallımın resmını koydum dun gece bakın bakalım nasıl olmuşum hıç bındallılı resmım yoktu dun esıme bol bol cektırduım.efe çok utandı benden

iyi zehra teyzesii işte bazen huysuz bazen iyi gidiyoruz bakalım.

kızlar ben pendik ssk ya kaçıyorum bugün yapılandırmanın songünü yine son güne kaldık. kuyruk almıştır başını sıraya gireceğiz. belkiş gelmeyebilirim öpüyorum hepinizi

sagol zehracım oglanla oyun oynayıp duruyoruz şimdi babamız aradı bölüğe 14 şubatta nöbet yazmayın demış gecen gun onlarda bugune yazmış yanı bugun nöbetçi bizde oglumla bas basayız

kadişcim allah yardımcın olsun cnm, kolay gelsin, umarım çok değildir kuyruk:Saruboceq:
sagol zehracım oglanla oyun oynayıp duruyoruz şimdi babamız aradı bölüğe 14 şubatta nöbet yazmayın demış gecen gun onlarda bugune yazmış yanı bugun nöbetçi bizde oglumla bas basayız

hadi bakalım demek 14 şubatta bi plan yapıcaksınızşakkıdı
bindallına baktım valla süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…