Bebeklerimiz ve Biz

hadi bakalım demek 14 şubatta bi plan yapıcaksınızşakkıdı
bindallına baktım valla süpermiş
[/QUOTE]

sagol canım bılmıyorumkı ne hazırlıcak bızımkı acaba dun kara kara duşunuyor sen gıdınce ben ne yapıcam dıye bu aralar çok duygusal nedense hemen gözkleri doluyor sevgılıler gununden sonra gıdıcegım ıçın guzel bişi ayarlar sanırım dun ne ıstıyorsun ne alayım dıye sordu ama aklıma hıç bışı gelmıyor

kızalrrr geldim bennnn kuyruk yoktu zehracım teşekkürler dileklerin için tuttu anacım bak yatırıp çıktım tam kuyruk oluşmaya başladııı sıyırdık ayakta kalmaktan. arabayla gittim zaten arkadaş bekledi yatırıp döndüm.
kimseler gelmiyor bugünnn.topik ıssız yaaa mavice yelizzz zehra elifff semiha ayşegül sibel vs. nirdesiniz kızlarrr

benim kocamda o kadar duygusalllllllll o kadaaaaaaar romantik kiii
vampirli filmi izledikten sonra vampirin olayım diyor :))))))))))))
hemen yapmıştır şimdi planlarını kesin evi güllerle donatacak
mumlar dikecek bde göz kamaştırıcı bir heidye romantik şarkılar falan tabi tabiiiiiiiiiiii
günler öncesindne plan yapmıştırrr

ne diyon beee sibelim olan var olmayan varrrrrrrrrrr

gerçi videoda bendeniz pek bi çökük vefeci çıkmışım ama
bid eçocuğa parmak yalamayı öğreten kişilik konumunda
ailecek pek bi titiz pek bi temizizdir canım :))))

valla ben seviyorum çocukalrın keni kendine yemeğe çalışmalarına
günde 10 defa kıyafet değiştirsek de ortalık batsada
ben de batsamda her yer birbirine girsede
hiç kızmam söylenmem

nasıl olsa bir gün adabınla yemeyi öğrenecek
hem böyle daha faydalı olacağına düşünüyorum yediği bir lokmada olsa o kendi sevreke yiyorya bence benim zorla ağzına osktuklarımdan daha faydalı

cnm yapar yapar merak etme sen

merhaba kızlar nasılsınız bakalım hasta kuzular geçmiş olsun çok çok,
Elifcim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

Nimo dediğin doğru kendi kendine bişeyler yesinde isterse batsın doğru canım bizimkide sofraya geliyo o bıcır boyula kalkıyo tutup koca çatalıda alıyo batırmaya başlıyor.

vallahi bakalım benim kocişte düşüncekmi yani allah var romantik adamdır ama öle güller neyin sermez okadar aşırı romantik değüldür yani. yasakkelime

Canım aynı senın yaptıgın şeyi malesef bende yaptımsenağlamaBır gece oglum saat 3e 4 e kadar bagırınca bende tutamadım kendımı bır bagırdım.Oglum nasıl korktu:çok üzgünüm:Kendımden nefret ettım o anda gittim hungur hüngür agladım mutfakta.Eşım uyuyordu yataktan fırladı kalktı ne oluyor dıye..Sonra gıttım ogluma sımsıkı sarıldım ama hala o gecenın vıcdan azabı içimdedır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…