Bebeklerimiz ve Biz

kADİŞCİM SAĞOL CANIM EH İŞTE BAZEN HUYSUZLANIYOR İŞTAHI YOK BUGÜNDE ZAR ZOR ÖĞLEN Bİ ÇORBA İÇİREBİLDİM İİ SAAT UYUDU KALKTI ŞİMDİ OYNUYOR SEN NASILSIN YEZDA NASIL?

ANLIYORUM CANIM SENİ ANNELİK ÇOK SORUMLULUK İSTEYEN BİŞEY VE BİZ SİNİRLERİMİZE HAKİM OLAMIYORUZ BAZEN NE YAZIKKİ YAVRULARIMIZA KIYAMAZKEN ONLARI ÜZEBİLİYORUZ İNŞALLAH TEKRARLAMAZ BU OLAYLAR KENDİMİZİ TELKİN ETMEMİZ GEREKLİ senağlama SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

iyiyiz ayşegülcüm bende şimdi aradım sordum kuzumu iyiyimiş annemle babam yemek yiyormuş onlarla beraber sofrada birşeyler yiyormuş bu arada kaşığıda lamış sofraya vuruyor seside geliyordu. :)

4 gün bizde çok huysuzduk ateşliydik ama antibyotikten sonra düzeldi kuzum burnu falan tutuluyordu şükür iyi ama.iştahsızdı aynen dediğin gibi. yavaş yavaş düzelir ayşegülcüm

Aynı sorun bızdede var dunurum zaten hep bızımle yemek yıyor fakat sofrada domates salatalık yoksa kesınlıkle yemez aksam yemegındede muhakkak bol ekşili bi salata olacak hayatta yemez yoksa

T&S kılıç .!.:
Aynı sorun bızdede var dunurum zaten hep bızımle yemek yıyor fakat sofrada domates salatalık yoksa kesınlıkle yemez aksam yemegındede muhakkak bol ekşili bi salata olacak hayatta yemez yoksa

Maşallah efeye ozaman canım ne güzel bizimkide bazen böle ekşi suyundan veriyoz içi yanmış gibi içiyor ne güzel yesin işte domates, salatalık

birlikte yemeye baıyılıyor yezda aramıza alıyoz biraz babası biraz bennn çok hoşuna gidiyor
hammm diyor bizimde hoşumuza gidiyor. hihoyyythihoyyyt

yaaa bugün bu kızlar nerdeee yaaa kimse yok 3-4 kişi topiği götürüyoz heeee

mavice yeliz elif anam nerdesinizşakkıdışakkıdı

canım ben hiç denemedim ama et türü veriyorum tavuk kırmızı et köfte falan mantarda verilir herhalde

Yok canım zaten ben hepsını verıyorum mantarda yedırdım bıkac kez et nıyetıne yıyor sızlerde yedırıyormusunuz dıye merak ettım

ya kızlar bu cimcimeyle iş yapmak ne kadar zorr
kaç defa yer silme suyuma ellerini soktu, defalarca akvaryuma girmeye çalıştıdelikafadulden
işimiz var bizim bu sıpalarlakafamçokkarıştı

canım bızımkıde az önce almış yumoş kapını agzına dayamış son kalan damllaları yalıyor nasıl kızdım hıç rahat yok ben kesınlıkle yapamıyorum valla

sevindim cnm ya beklemeden halletmene

nimooo hoşgeldin kısss nrdesinnn kuzunun videosu çok güzeldi canımmmmm
ya eşim facebookumu iptal etti, göremiycem bensenağlama

merhaba kızlar nasılsınız bakalım hasta kuzular geçmiş olsun çok çok,
Elifcim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

sen nerelerdesin kuzum, alişim nasıl
iştah konusuna gelince, zeynoda aç aç geziyo

Iyi akşamlar kızlar yemekten sonra uyuya kalmışım yorgunluktan şimdide sersem gibiyim
süpürge yapcam bu satten sora
herkes iyidir umarım

Herkese Merhaba,
evimize geldik ama moralim çok bozuk,bugün kızımı kendi dr una götürdüm,muayne etti bir güzel,göğsünü sırtını dinledi. Hemen Kan ve akçiğer film i istedi.
Siz bunları hemen yaptırın dedi ve muşayede odasında buhar tedavisine başladı,sonuçalar göre
ya yatış yapıcak servise çıkarcak yada evde tedaviye devam edicez dedi, saat 1 gibi sonuçları aldık.
Yatış a gerek yokmuş ama Alt solumun yolları enfeksiyonu ile zature başlangıcı teşhisi kondu.Beynimden vurulmuşa döndüm,neyden korktuysam hep başıma geldi.
Bu kadar özen gösterirken anlamıyorum nerde hata yaptığımızı. Akçiğerleri için çok güçlü bir antibitoyik ve ilave olarakda bağlam söktürücü ve balgam yumuşatıcı verdi, Perşembe günü tekrar kontrol e gidicez. Dualarınıza ihtiyacımız var:Saruboceq:
İnşallah Perşembe gününe kadar tedavisine cevap verir.
Allah'ım kimseye dermansız der verme yarabbim.:a015:

Iyi akşamlar kızlar yemekten sonra uyuya kalmışım yorgunluktan şimdide sersem gibiyim
süpürge yapcam bu satten sora
herkes iyidir umarım
iyi akşamlar cnm bende az önce supurge yaptım sınır oldum efe 1 ekmegı alıp paramparca etmış supurmek zorunda kaldım bugun pek bı iş yapmadım moladayım esım nöbetçi çunkı

ay cnm benım ya çok uzuldum çok gecmış olsun bunlarda gecıcek ınsallah

Amin canım Allah kötülerinden sakınsın, geçmiş olsun canım ya. Dediğin gibi gözüne baktıkça hastalıkları bitmiyor. İnşallah perşembe daha iyi haberlerinizi alırız canım, yüreğini ferah tutmaya çalış, iyi düşün iy olsun. Yavrusuda öp benim için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…