- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.841
ya kızlar bu cimcimeyle iş yapmak ne kadar zorr
kaç defa yer silme suyuma ellerini soktu, defalarca akvaryuma girmeye çalıştıdelikafadulden
işimiz var bizim bu sıpalarlakafamçokkarıştı
canım bızımkıde az önce almış yumoş kapını agzına dayamış son kalan damllaları yalıyor nasıl kızdım hıç rahat yok ben kesınlıkle yapamıyorum valla
t&s kılıç kızım pazartesileri babasıyla evde kalıyor o yüzden hafta sonu oturma odası ve mutfak dışındakileri yapıyorum yoksa değişen bişey olmuyor evi savaş alanına çeviriyorlar
işten gel yemek yap bird üstüne temizlik hem çalışmak hem ev kadınlığı çok yoruyor artık
soytarıcığım geçmiş olsun denomuza biz ne kadar dikkat etsekte hasta oluyorlar geçen ay 1 ay içinde 2 ayrı antibiyotik kullandık bizde
kızımda gözde çapaklanma ve sulanma vardı göz doktoruna götürdüm bişeyi yok dedi
sizin çocuklardada oluyormu dışarı çıkınca hemen gözü sulanıyor sanki ağlıyormuş gibi akmaya başlıyor
eda asya nasıl hasta değildir umarım
Herkese Merhaba,
evimize geldik ama moralim çok bozuk,bugün kızımı kendi dr una götürdüm,muayne etti bir güzel,göğsünü sırtını dinledi. Hemen Kan ve akçiğer film i istedi.
Siz bunları hemen yaptırın dedi ve muşayede odasında buhar tedavisine başladı,sonuçalar göre
ya yatış yapıcak servise çıkarcak yada evde tedaviye devam edicez dedi, saat 1 gibi sonuçları aldık.
Yatış a gerek yokmuş ama Alt solumun yolları enfeksiyonu ile zature başlangıcı teşhisi kondu.Beynimden vurulmuşa döndüm,neyden korktuysam hep başıma geldi.
Bu kadar özen gösterirken anlamıyorum nerde hata yaptığımızı. Akçiğerleri için çok güçlü bir antibitoyik ve ilave olarakda bağlam söktürücü ve balgam yumuşatıcı verdi, Perşembe günü tekrar kontrol e gidicez. Dualarınıza ihtiyacımız var:Saruboceq:
İnşallah Perşembe gününe kadar tedavisine cevap verir.
Allah'ım kimseye dermansız der verme yarabbim.:a015:
Yelizcim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm şaşırdım çünkü sen çok dikkat ediyorsun herşeyine Denizin ama demekki bununla alakalı değil umarım perşembeye kadar daha iyi olur dualarımız seninle Allahım hepimizin meleklerini korusun dermansız dert vermesin çok öpüyorum prensesini,
soytarım cnm bidenem
çok çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum denomuza
umarım perşembeye kadar düzelme gösterir
dualarımız seninle ve denomuzla
cnm zeynebede çok kuvvetli bi antibiyotik verdi dr
hemen hemen şikayetleri aynı ikisininde
zaten zatürre salgını varmış
grip sonrası iyileşmezse zatirreye çeviriyomuş
bende çok korkuyorum
dr bana da çok dikkat et dedi, bronşit ya da zatürreye çevirebilirmiş
allahım yavrularımızı korusun:Saruboceq:
sürekli burnu açık olucak dedi, terlemiyecek ve çok sıcak ortamda bulunmayacakmış
çok geçmiş olsun canım komşun falan yokmu hemen yardım isteyebileceğinkızlar 2 defa elektrık çarpıldım şoktayım valla
mutfaga yemek hazırlamaya gırdım efede arkamdan geldı bende tencerelerı makınada yıkamıştım dun gece bugunde alayım hemde makınayı boşaltayım dedım senmısın onu dıyen makınayı actım elımı bı soktum felaket bışı barı kuçuk tenceyeyı alayım dıye bıdaha bı soktum busefer ayagıma ve beynıme kadar carpıldım acayıp zonkladı vucudum elımı cekemedım yapıştı sankı çok korktum esımde nöbetçi
Herkese Merhaba,
evimize geldik ama moralim çok bozuk,bugün kızımı kendi dr una götürdüm,muayne etti bir güzel,göğsünü sırtını dinledi. Hemen Kan ve akçiğer film i istedi.
Siz bunları hemen yaptırın dedi ve muşayede odasında buhar tedavisine başladı,sonuçalar göre
ya yatış yapıcak servise çıkarcak yada evde tedaviye devam edicez dedi, saat 1 gibi sonuçları aldık.
Yatış a gerek yokmuş ama Alt solumun yolları enfeksiyonu ile zature başlangıcı teşhisi kondu.Beynimden vurulmuşa döndüm,neyden korktuysam hep başıma geldi.
Bu kadar özen gösterirken anlamıyorum nerde hata yaptığımızı. Akçiğerleri için çok güçlü bir antibitoyik ve ilave olarakda bağlam söktürücü ve balgam yumuşatıcı verdi, Perşembe günü tekrar kontrol e gidicez. Dualarınıza ihtiyacımız var:Saruboceq:
İnşallah Perşembe gününe kadar tedavisine cevap verir.
Allah'ım kimseye dermansız der verme yarabbim.:a015:
t&s kılıç kızım pazartesileri babasıyla evde kalıyor o yüzden hafta sonu oturma odası ve mutfak dışındakileri yapıyorum yoksa değişen bişey olmuyor evi savaş alanına çeviriyorlar
işten gel yemek yap bird üstüne temizlik hem çalışmak hem ev kadınlığı çok yoruyor artık
soytarıcığım geçmiş olsun denomuza biz ne kadar dikkat etsekte hasta oluyorlar geçen ay 1 ay içinde 2 ayrı antibiyotik kullandık bizde
kızımda gözde çapaklanma ve sulanma vardı göz doktoruna götürdüm bişeyi yok dedi
sizin çocuklardada oluyormu dışarı çıkınca hemen gözü sulanıyor sanki ağlıyormuş gibi akmaya başlıyor
eda asya nasıl hasta değildir umarım
kızlar 2 defa elektrık çarpıldım şoktayım valla
mutfaga yemek hazırlamaya gırdım efede arkamdan geldı bende tencerelerı makınada yıkamıştım dun gece bugunde alayım hemde makınayı boşaltayım dedım senmısın onu dıyen makınayı actım elımı bı soktum felaket bışı barı kuçuk tenceyeyı alayım dıye bıdaha bı soktum busefer ayagıma ve beynıme kadar carpıldım acayıp zonkladı vucudum elımı cekemedım yapıştı sankı çok korktum esımde nöbetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?