Bebeklerimiz ve Biz

ya kızlar bu cimcimeyle iş yapmak ne kadar zorr
kaç defa yer silme suyuma ellerini soktu, defalarca akvaryuma girmeye çalıştıdelikafadulden
işimiz var bizim bu sıpalarlakafamçokkarıştı

Ben mama sandalyesine oturtup öyle siliyorum yerleri yoksa kırk kere o suya elini sokuyor, gidip yıkıyorum. Kollarını ıslatıyor ve sinir harbi :). Çok yaramazlar ama onlarında işi bu değil mi?

canım bızımkıde az önce almış yumoş kapını agzına dayamış son kalan damllaları yalıyor nasıl kızdım hıç rahat yok ben kesınlıkle yapamıyorum valla

Ayyy yumuşacık bir çocuk olacak, sibel'cim bunlarla iki göz yetmiyor arkamızda da göz lazım. Herkes aynı emin ol

t&s kılıç kızım pazartesileri babasıyla evde kalıyor o yüzden hafta sonu oturma odası ve mutfak dışındakileri yapıyorum yoksa değişen bişey olmuyor evi savaş alanına çeviriyorlar
işten gel yemek yap bird üstüne temizlik hem çalışmak hem ev kadınlığı çok yoruyor artık
soytarıcığım geçmiş olsun denomuza biz ne kadar dikkat etsekte hasta oluyorlar geçen ay 1 ay içinde 2 ayrı antibiyotik kullandık bizde
kızımda gözde çapaklanma ve sulanma vardı göz doktoruna götürdüm bişeyi yok dedi
sizin çocuklardada oluyormu dışarı çıkınca hemen gözü sulanıyor sanki ağlıyormuş gibi akmaya başlıyor
eda asya nasıl hasta değildir umarım

bizim zillede markette alışverişteyiz arabasını almayalım market arabasına oturtalım dedik
sen arabadakileri at aşağı nar ekşisi almıştık yer kahverngi eşimle benim surat kıpkırmızı kaç kere özür diledik market çalışanlarından

Fena değil canım ya idare ediyoruz, annesi daha düzelemedi aman o hasta olmasında. Ya markette ya da büyük mağazalarda bende korkuyorum eli kolu hiç durmuyor sağolsun.

soytarım cnm bidenem
çok çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum denomuza
umarım perşembeye kadar düzelme gösterir
dualarımız seninle ve denomuzla
cnm zeynebede çok kuvvetli bi antibiyotik verdi dr
hemen hemen şikayetleri aynı ikisininde
zaten zatürre salgını varmış
grip sonrası iyileşmezse zatirreye çeviriyomuş
bende çok korkuyorum
dr bana da çok dikkat et dedi, bronşit ya da zatürreye çevirebilirmiş
allahım yavrularımızı korusun:Saruboceq:
sürekli burnu açık olucak dedi, terlemiyecek ve çok sıcak ortamda bulunmayacakmış

Yelizcim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm şaşırdım çünkü sen çok dikkat ediyorsun herşeyine Denizin ama demekki bununla alakalı değil umarım perşembeye kadar daha iyi olur dualarımız seninle Allahım hepimizin meleklerini korusun dermansız dert vermesin çok öpüyorum prensesini,

Zehracım buralardayım işte ara ara oğluştan fırsat bulmaya çalışıyorum sen nasılsın Zeynep nasıl oldu geçmiş olsun onada çok öptüm...

Teşekkür ederim kızlar,o kadar kötüyümki şuan anlatılamaz.Yavrum ilacı içmek istemedi.
Dr umuz zaten çok güçlü bir antibiyotik bu sebeplen tadı çok kötü içmek istemeyecek,ardından çikolata vs verin dedi.Bende öyle yaptım ama yutana kadar 3 kere öğürdü kusmaya ramak kaldı.
Şimdi uyuttum yavrumu şifa niyetine olsun şurupları. Bol bol da sıvı vermeye dikkat edicez böbrekleri
ve dişlerinine olan zararını az indirmek için bol bol su meyve suyu verin dedi dr umuz.

kızlar 2 defa elektrık çarpıldım şoktayım valla
mutfaga yemek hazırlamaya gırdım efede arkamdan geldı bende tencerelerı makınada yıkamıştım dun gece bugunde alayım hemde makınayı boşaltayım dedım senmısın onu dıyen makınayı actım elımı bı soktum felaket bışı barı kuçuk tenceyeyı alayım dıye bıdaha bı soktum busefer ayagıma ve beynıme kadar carpıldım acayıp zonkladı vucudum elımı cekemedım yapıştı sankı çok korktum esımde nöbetçi

Sorma bende çok şaşırdım bu kadar dikkate bu kadar hasta olması ve bu derece ilerlemesi.
amin teşekkür ederim.

Teşekkür ederim dualarınıza gerçekten çok ihtiyacımız var.
Canım bizim sadece şikayetimiz göğsümüzdeki hırıltıydı geçen p.tesi gittimiz dr
boğazları şişmiş dedi,bu kadar kısa sürede nasıl oluyorda iniyor hemen aşağıya çok şaşırdım. Çok şükür tedaviye daha başlangıcında başladık biz.Allahım dermansız dert vermesin kuzularımıza şifa versin biranevvel.

çok geçmiş olsun canım komşun falan yokmu hemen yardım isteyebileceğin

iyi geceler arkadaşlar ben hafta sonu ve bugün hiç bakamadım çağanım rahatsız benimde gribal bir durum gibi gözüküyor ama sanki bugün daha iyi allahaım allahım bir haftadır çocuğa vermediğim kalmadı ballı karışımımı biliyorsunuz ondan elma kabuğu karanfil kaynatıp keçiboynuzu pekmezi ile tatlandırdım ondan birde iki gündür eltimin bir ilacı var hep yapar o aklıma geldi birde onu yaptım iki gündür onadan veriyorum sütte iki üç diş sarımsağı haşlayıp içiriyorum sanki akşam üzeri gözleri bile farklı bakmaya başladı umarım doktora gerek kalmaz yarın belli olur zaten herşey burnunu sürekli açık tutuyorum okyanus suyu ve otritivine yi dönüşümlü kullanıyorum kuzu kuzu sıktırıyor yavrum ama iki gündür çok mızmıdı bana hiç iş yaptımıyor sürekli kucağımı istiyordu birde evdee peditus vardı günde iki defa ondan veriyordum burun tıkanıklığını felan engelliyor malumunuz hepimizi yavruları allaha emanet arkadaşlar ben bir iki gün daha pek uğrayamam kendinize ve kuzularınıza çok ama çok iyi bakın öpüyorum hepinizia.s.

canımm kıyamam ben o karagözlüye rabbim tez zamanda şifa versin inşallah denomuza ve tüm hasta kuzularımıza... çok üzüldüm ama senin suçun yada hiç birimizizn suçu değil bu hangimiz isteriz yavrularımızın ayağı taşa değsin ama oluyor işte bak ben çağatayla 3 aydır uğraşıyorum ve hala öksürüğü var deliracam kaç oldu doktora gidişimi ben bile unuttum bu haftasonuna kadar takip edip yine götürücem bende gidicem bu kez... hepimizin kuzularına sağlıklı ve uzunnn ömürler nasip etsin rabbim geçmiş olsun bitanem:teselli:

canım sizede çok geçmiş olsun nasılsın görüşemiyoruz bu aralar rabbim sanada kolaylık versin canım öpüyorum ebrarıda senidea.s. ayrıca göz meselesine gelince güneş allerjisi olabilir canım bendede var aynı durum tekrar bir göster istersen geçmiş olsun

sibelcim çok geçmiş olsun canım ya görünmez kazalar bunlar allah beterinden korsun tatlım servise gösterin mutlaka canım :teselli:

evet kızlar ben şimdilik kaçar özleyin beni anacımmmmma.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr yelizcim bizler gözlerinin içine bakıyoruz üstüne titriyoruz ama yinede anlamıyoruz.nasıl böle bir anda tutuluyorlar bu çocuklar arkadaşların dediği gibi allah dermansız dert vermesin ben eminim canım denomuz annesi gibi güçlü ilaçlarıyla bunuda atlaıcak tekrar sağlığına kavuşcak annesi dualarımız seninle acil şifalar kuzuna canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Dünürüm geçmiş olsun canım amn dikkat et elektrik şakaya gelmez ihmal etme baktırı ver canım:1hug::1hug:

monpetit canım sizede çok geçmiş olsun yaramaz cadı demek markette oyun oynuyor heee:)

zehracım zeynep nasıl olduuu. inş. daha iyidir.

mavicem canım anladım şimdi niye gelmediğini çok geçmiş olsun canım kuzuna allah tez zamanda şifasını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
Kadişcim günaydın nasıl oldu Yezda,
mavicem Çağana çok geçmiş olsun,
Yelizcim ne yaptı acaba çok üzüldüm Deniz için geçmiş olsun tekrar,
Sibel gemiş olsun
diğer kızkardaşlarımıda selamlar...
oğlum beni çağırıyor görüşürüz...

günaydın kızlar...
güzel bir gün dilemek istiyorum ama..
yelizcim çok üzüldüm ya....
allahım şifa versin kuzuna ve sana da ona bakabilecek güç ve enerji...
sakınılan göze çöp batıyor işte...
umarım perşembeye kadar herşey yoluna girer...allahım korusun meleğini ve tüm meleklerimizi inşallah...

günaydınlar herkese

yelizcim inan çok üzüldüm, şok geçirdim okyunca
allahım şifa versin tez zamanda
nasıl bu kadar ilerlemiş, insanın aklı almıyor
sen bu kadarüzerine titrerken
allahtan 1 gün daha geç kalmamışsınız
iyiki götürmüşsün doktora
perşembeye kadar düzelicek inşallah
allhım sen bu ufak meleğimize şifa ver yarrabbim

güzel haberleirni bekliyorum canım

ayşegülcüm sağol canım yezda biraz daha iyi antibyotik kullanıyoruz ama burun akıntısı çok sapsarı geliyor sanırım temizleniyor içi kuzumun ama aradada tutuluyor bugece yine huysuzdu biraz

aliş nasıl canım huysuzluğu devam ediyormu;?

gunaydın kızlar nasılsınız hasta olan çocuklar ıyılesıyolar artık ne guzel dun gaksam gec vakıt efe camasır makınasının hortumunu salmış tam makına calışırken oldugu gıbı ustu ıslanmış ve vucuduna yapışmıştı hemen soydum kalın gıydırdım resmen duş akmış umarım hasta olmaz

Merhaba Arkadaşlar,
Dualarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,Dr umuza bende sordum nasıl hemen iner aşağıya diye bu 1 saattede olabilir 1 gündede olabilir.Çok hızla iniyormuş aşağıya.Zaten en çok korktuğum şey tedaviye Geçkalmak.Zaten neşeli olmaları yanıltıyorya insanı.Çok şükür ateşimiz yok.
İlaçlarıda tadından dolayı içmek istemiyor ama bonibon u görünce mecbur içiyor kuzum.
Ben inanıyorum perşembeye kadar herşey düzelmiş olucak,kuzum daha iyi olucak.
Burada size uça uça mesaj yazıcam.
Kuzumunnnnnnnnn hiç birşeyi kalmamış diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…