Bebeklerimiz ve Biz

inş. yelizcim inş. dualarımız kuzunla inanki insan biran aklından çıkaramıyor kuzusunu hele çalışan anne olunca daha zor yavrunun yanında olmak istiyorsun. çırpınıyorsun ne yapsam da iyleşsin diye dimi ama . ilaçların sayesinde deniz tedaviye cevap vericek annesi bak görrr eski sağlığına kavuşucak iyi düşün iyi olsun canım arkdaşım seninleyiz. :1hug::1hug:

Kadis'cim desteğin için çok saol.

İnan yerimde duramıyorum.Sığamıyorum hiçbiryere yanında olmak
istiyorum. Ona sarılmak tek istediğim.Belki 20 kere aradım ters giden bir durum varmı diye.
İşe veremiyorum kendimi.
çok şükür neşesi yerinde dedi k.walidem burnuda koyu akmaya başlamış balgam sökrücü ve yumuşatıcı işe yarıdı demekki.

İyi düşünüyorum canım hastamı olmuş kuzun kıyamam diyenlere benim kızım gayet sağlıklı
şuanda ufak bir rahatsızlığı var o kadar, onuda atlatıcaz diyorum. vede öyle olacak allahın izniyle.

Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Bana hiç bir yer keyif vermiyor şuan arada uğrarım yine.
Hepinize tekrar tekrar çoook teşekkürler.

cnm çok uzme kendını yoksa sende hasta olursun bıtanem neler ıyılesıyor senın kızınmı ıyılesmıcek hatta ıyılesmıştır bıle

Tamam yelizcim haberdar et bizi mutlaka haberdar et burnundan akması iyi canım yaa balgamını atıyor ciğerleri demekki bende 3-4 gündür antibyotik veriyorum çünkü dünden beri hep sarımsı akıyo burnu hapşrınce biden çıkıyor temizleniyor demekki şükürler olsun bak inş. canım hadi hayırlısı

yelizcim cnm biran önce bekliyorum kuzum düzeldi haberlerini
şu anda seninle aynı durumdayız
tek fark senin kuzunun yanında olamaman cnm:a015:

inşallah kuzularımız biran önce sağlığına kavuşur:Saruboceq:

sibelcim senide elektrik çarpmış, çok geçmiş olsun sana da

mavicem çağanıma da geçmiş olsun bitanem yaaa
yapılacak herşeyi yapmış, denemişsin , umarım biran önce dra gitmeye gerek kalmadan düzelir

bende oyunla falan zorla kahvaltıda bişeyler yedirdim kuzuma
antibiyotiği çok ağır çünkü
aç karnına veremzdim
1 saat sonrada balgam söktürücüsünü verdim

biraz öncede yelizcimin tavsiyesine uyarak portakal suyu sıktım ardından da keçiboyunuzu pekmezi 1 tatlı kaşığı şifa niyetine
önceleri burnuna sprey falan sıkmak çok zorken şimdi kuzum kendi yatıyo kucağıma

kadişim yezda nasıl oldu cnm yaaaa
ilaçlara devam mı?

Zehracım buralardayım işte ara ara oğluştan fırsat bulmaya çalışıyorum sen nasılsın Zeynep nasıl oldu geçmiş olsun onada çok öptüm...

ayşegülcüm iyiyim be gülüm
kaynoş yok, oğluş yok
kızımla başbaşa oynuyoruz
ialçlarını düzenli bi şekilde kullanıyorum
elimden geldiğince en iyi şekilde kuzuma bakmaya iyileştirmeye çalışıyorum allahın izniyle
sen nasılsın bebeği alişimiz nasıl
moralin nasıl
umarım daha iyisindirŞeniz

Selam kızlar
Hastalar kervanına bizde katıldık. Dün gece iremin ateşi çıktı. Fitil attım yatırdım. Tabi sabaha kadar hiç uyumadım sürekli ateşini kontrol ettim. Saat 5 gibi yine yükseldi soydun ılık duş aldırdım şurup verdim düştü. Bakalım şimdi sık sık kontrol ediyorum tekrar çıkarsa götüreceğim dr.
Yelizcim denomada çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifasını verir perşembeye kadar düzelir kuzun.
Dualarım hep sizinle....

kızlar bir cee deyip kaçıyorum çağanı uyuttum biraz iş yapıyorum çamaşırım vardı onları serdim süpürge paspas derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum neyse kuzu uyurken biraz hız vereyimde uyanınca iş yaptırmıyor bana...

giremiyorum ama aklımdasınız hep tüm hasta kuzulara tez zamanda acil şifalar diliyorum

zehracım eyno umarım daha iyidir... öpüyorum senide meleğinizde

yelizcim durumun çok zor ama sen iyi bir annesin ve güçlü olmalısın canım denomuza sevgiler...

kadiş alimin anası hepinize yürekten sevgiler kendinize çok iyi bakın hoşçakalın görüşmek dileğiyleeeeea.s.

Azönce aradım uyuyormuş kuzum,antibiyotik hemen ishale çevirmiş,ben öyle tahmin ediyorum ishalle
balgamını atıyor.İshal içinde reflor söyledim k.walideme alıcaklar hemen.

Sibelcim saol canım,sanada çok geçmiş olsun.
Evet Zehra cım,aynıyız ne kötü. İnşallah zeynoda biran önce iyileşir Denoda ve tüm hasta kuzular.
Portakal suyunun içine keyçiboynuzunu kaynatıp suyunuda koy canım çok iyi geliyor.
Ne iştah kaldı denoda ne bişey nasıl yedireceğimi şaşırıyorum bende.

Sevilcim çok geçmiş olsun canım ya dişmi acaba iremin derdi(-ki inşallah diştir.) Ateş devam ederse
mutla göster dr a. canım Saol.

Mawicem hepimiz öyleyiz canım söz konusu yavrularımız olunca pençelerimizi açıyoruz.
İnşallah senin kuzuda düzelir biranönce canım sende haberdar et bizi.

sevilcim çok geçmiş olsun iremede :Saruboceq:
kış işte kara yüzünü gösteriyosenağlamane yapsak da bi şekilde hastalıktan yakamızı kurtaramıyoruz:a015:

kolay gelsin danam, yorma kendini çok ölee, sonra insanın enerjisi tükeniyodelikafadulden
artık bende bu aralar çok incelemiyorum ev işini
yap yap hep aynışakkıdı

yelizcim keçiboynuzu almıştım dediğin gibi de yaptım ama içiremedim o şekilde cnm
o yüzden pekmezi bi hamlede ağzına sokmak daha kolay geldi

antibiyotiğin adını akşama gidince yazsana cnm aynınımı kullanıyoruz yoksa
10 gün devam demi kullanmaya sizde
başka hangi ilaçları kullanıyosunuz

mavilim nerde kaldı bugün acaba:uhm:

tenzile gelirsen bugün sana da bi sorayım diyorumsengözlerimebaksanab

maşallah derin hiç hasta olmuyo sanırım ya da sen yazmıyosun
geçen diyorum topikte en çok hastalanan kuzu hangisi diye aklımdan geçirirken derinin hiç hasta olduğunu yazmadın sanki
hasta oluyo da bizimle paylaşmıyomusun yoksa:uhm:

ya kızlarr topiğimizin kuzuları niye böle hasta yaaa günlerdir hep hastalar başka birşeyden konuşamaz olduk senağlamasenağlama.

zehracım antibyotiğe devam ediyopruz burnunda sarımsı akıntılar geliyor canım hala sanırım dışarı atmaya başladı ilac etkisini gösteriyor galiba.

mavicem sağol canım napalım sen nasılsın çok yorma kendini yine aynı oluyor nasılsa v işi bitmez nankör gerçektende.

sevilcim çok geçmiş olsun canım ireme aman canım ateşe dikkat acil şifalar

elif bugün pek gelmedi hakikatende dur bi msn yazayım ona bakem nerde.

bütün kuzulara allahım acil şifalar versin. :Saruboceq::Saruboceq:

Canım portakal suyuna kat üstünede bal veya pekmez yok karıştır tadı güzel oluyor
denizde içmek istemiyorum ama binbir takla ile içiriyorum.

Canım şimdi denizin durumunu sormak için aradım aldım k.walidemden isimleri.
DEKLARİT (antibiyotik)
FLUİBRON
BRİCANYL

Bu üçünü kullanıyoruz. bize süre söylemedi henüz takip etmek için perşembe veya cuma tekrar görüşelim,eğer iyi gelmemişse ilacı ya değiştirecek yada hastaneye yatış verecek.
Eğer Zeynoda bir rahatlama görmüyorsan sende 10 günü beklemeden göster dr.a eğer cevap
vermemişse vucudu tedaviye geç olmadan değiştirir en azından kullandığı ilaçları.
Siz neler kullanıyorsunuz Zehra?

Mavilim yoğun galiba sabah geldi ama gitti tekrardan.

Maşallah Derin'e maşallah aman dilimizi ısıralım ama tabi tenzilenin özel bir formülü, veya kullandığı bişey bizimlede paylaşırsa seviniriz.

yelizcim bizde antibiyotik olarak zinnat kullanıyoruz
ilk kez duydum bu ilacıda 125mg
bricanly aynı zaten bu ikisini kullanıyorum

Son düzenleme:
Bende ilk defa kullanıyorum Zehra bizim kullandığımız antibiyotiği,zaten dr dedi çok güçlü diye.
İnşallahda son kullanmamız olur yavrularımız bunlarla şifayı bulurlar ve bir daha hasta olmazlar (amin)

kızlar valla sızden duydugum ılaçların çogunu alıp evde saklıyorum her ıhtımale karsı ne olur ne olmaz dıye çok korkuyorum hastalıktan efeyı daha hıç hasta görmedım bır kere hapşırsa hemen panık yapıyorum aglıyorum çok hassasım nedense o yuzden sızlerı duşunuyorum kendımı sızın yerıneze koyuyorum herhalde ben hastanelıktım şuan.

efe ılk dogdugunda drumuz zayıf olmasına ragmen bunyesı çok dayanıklı olcak bunun demıştı ordan bellıymış daha sanırım.allah kımsenın çocugunu hasta etmesın korusun onları

Sibel bunlar basite alıncak ilaçlar değil kendi başına sakın alıp verme.
Evde ani olabilecek durumlar için ateş düşürücü şurup ve paronax fitil,hafif soğukalgınlığı içinde
peditus veya aferin şurup bulundur antibiyotiği kendi başına dr una danışmadan kullanma.Her hastalık bir
değil her dr da aynı ilacı önermeye bilir,Zehra ile bebelerimizin durumları hemen hemen aynı ama
bizim bile kullandığımız ilaçlar farklı.
Maşallah Efe'ye İnşallah en ufak soğukalgınlığı ilacına bile gerek kalmaz ömrü hayatı boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…