- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.861
soytarı .!.:Merhaba Arkadaşlar,
Dualarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,Dr umuza bende sordum nasıl hemen iner aşağıya diye bu 1 saattede olabilir 1 gündede olabilir.Çok hızla iniyormuş aşağıya.Zaten en çok korktuğum şey tedaviye Geçkalmak.Zaten neşeli olmaları yanıltıyorya insanı.Çok şükür ateşimiz yok.
İlaçlarıda tadından dolayı içmek istemiyor ama bonibon u görünce mecbur içiyor kuzum.
Ben inanıyorum perşembeye kadar herşey düzelmiş olucak,kuzum daha iyi olucak.
Burada size uça uça mesaj yazıcam.
Kuzumunnnnnnnnn hiç birşeyi kalmamış diye..
cnm çok uzme kendını yoksa sende hasta olursun bıtanem neler ıyılesıyor senın kızınmı ıyılesmıcek hatta ıyılesmıştır bıleKadis'cim desteğin için çok saol.
İnan yerimde duramıyorum.Sığamıyorum hiçbiryere yanında olmak
istiyorum. Ona sarılmak tek istediğim.Belki 20 kere aradım ters giden bir durum varmı diye.
İşe veremiyorum kendimi.
çok şükür neşesi yerinde dedi k.walidem burnuda koyu akmaya başlamış balgam sökrücü ve yumuşatıcı işe yarıdı demekki.
İyi düşünüyorum canım hastamı olmuş kuzun kıyamam diyenlere benim kızım gayet sağlıklı
şuanda ufak bir rahatsızlığı var o kadar, onuda atlatıcaz diyorum. vede öyle olacak allahın izniyle.
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Bana hiç bir yer keyif vermiyor şuan arada uğrarım yine.
Hepinize tekrar tekrar çoook teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Dualarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,Dr umuza bende sordum nasıl hemen iner aşağıya diye bu 1 saattede olabilir 1 gündede olabilir.Çok hızla iniyormuş aşağıya.Zaten en çok korktuğum şey tedaviye Geçkalmak.Zaten neşeli olmaları yanıltıyorya insanı.Çok şükür ateşimiz yok.
İlaçlarıda tadından dolayı içmek istemiyor ama bonibon u görünce mecbur içiyor kuzum.
Ben inanıyorum perşembeye kadar herşey düzelmiş olucak,kuzum daha iyi olucak.
Burada size uça uça mesaj yazıcam.
Kuzumunnnnnnnnn hiç birşeyi kalmamış diye..
Zehracım buralardayım işte ara ara oğluştan fırsat bulmaya çalışıyorum sen nasılsın Zeynep nasıl oldu geçmiş olsun onada çok öptüm...
Selam kızlar
Hastalar kervanına bizde katıldık. Dün gece iremin ateşi çıktı. Fitil attım yatırdım. Tabi sabaha kadar hiç uyumadım sürekli ateşini kontrol ettim. Saat 5 gibi yine yükseldi soydun ılık duş aldırdım şurup verdim düştü. Bakalım şimdi sık sık kontrol ediyorum tekrar çıkarsa götüreceğim dr.
Yelizcim denomada çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifasını verir perşembeye kadar düzelir kuzun.
Dualarım hep sizinle....
kızlar bir cee deyip kaçıyorum çağanı uyuttum biraz iş yapıyorum çamaşırım vardı onları serdim süpürge paspas derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum neyse kuzu uyurken biraz hız vereyimde uyanınca iş yaptırmıyor bana...
giremiyorum ama aklımdasınız hep tüm hasta kuzulara tez zamanda acil şifalar diliyorum
zehracım eyno umarım daha iyidir... öpüyorum senide meleğinizde
yelizcim durumun çok zor ama sen iyi bir annesin ve güçlü olmalısın canım denomuza sevgiler...
kadiş alimin anası hepinize yürekten sevgiler kendinize çok iyi bakın hoşçakalın görüşmek dileğiyleeeeea.s.
Azönce aradım uyuyormuş kuzum,antibiyotik hemen ishale çevirmiş,ben öyle tahmin ediyorum ishalle
balgamını atıyor.İshal içinde reflor söyledim k.walideme alıcaklar hemen.
Sibelcim saol canım,sanada çok geçmiş olsun.
Evet Zehra cım,aynıyızne kötü. İnşallah zeynoda biran önce iyileşir Denoda ve tüm hasta kuzular.
Portakal suyunun içine keyçiboynuzunu kaynatıp suyunuda koy canım çok iyi geliyor.
Ne iştah kaldı denoda ne bişey nasıl yedireceğimi şaşırıyorum bende.
Sevilcim çok geçmiş olsun canım ya dişmi acaba iremin derdi(-ki inşallah diştir.) Ateş devam ederse
mutla göster dr a. canım Saol.
Mawicem hepimiz öyleyiz canım söz konusu yavrularımız olunca pençelerimizi açıyoruz.
İnşallah senin kuzuda düzelir biranönce canım sende haberdar et bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?