Bebeklerimiz ve Biz

Ben 3 gündür Yemeden içmeden kesildim iştah sıfıra indi.1 kilo vermişim.
Zorda olsa kızıma bakmak için dirençden düşmemek için portakal yiyorum.Kızımın bana ihtiyacı var çünki.

cnm zaten ben antıbıyoıklerı almıyorum hanı bazen dolven pedutus fılen dıyonuz ya fıtıl bıde kecı boynuzu pekmek gıbı bılgılerı alıyorum sızden zaten öyle bı durum olursa tabıkı dr arıcam hoş daha drmuz bıle bellı degıl burda sadece revırın çocuk dr var.

selma kızlarr nasılsınız bakalım.

yelizcim deno nasılmış öğrendinmi daha iyimi bende augementin kullanıyorum antibyotik olarak doktoru onu yazmıştı çok iyi geliyor. ama ağırlığını bilmiyorum 200 mg şişede galiba.

elife msn yazdım cevap vermedi kızlar herhalde işi var sanırım.

bizdede ücretsiz izinler başladı atölye olarak 8 kişi 2 grup halinde 1 hafta izne çıkacaklar .
bakalım büro durumu ne olcak belki bizde çıkarız hayırlı olsun biran önce işler açılsada herkes çalışsa.

Anladım sibel. iyi yapıyorsun o zaman canım,İnşallah ömrü boyunca işine yaramaz bu önemlerin.

Denomun ateşi vs yokmuş canım, bir kere cıvıf kakasını yapmış.Arkası gelmemiş.genel olarak iyiymiş durumu canım saol.

Deme ya ((( Allah hayırlısını versin biran önce açılsın bu işler yaa (

kızlar mrblar..
gerilere bakamdım..
hasta beişlere geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..
Albina dün gece çok öksürdü..
bugün hiç öksürmedi ama benim içim rahat etmedi...
dr. götürdüm..önemli bişeyi yok biraz üşütmüş dedi bir iki ilaç yazdı..
ama sanırım kaynımın kızı burda ve öksürüyor...
belki ondan bulaştı mikrop diyorum....]
Rabbim tüm beibşlerimizi korusun..

Son düzenleme:
Zehra , yeliz, sevil, kadis, sibel
herbirinize ayrı ayrı acil şifalar diliyorum ..
Rabbim dermansız dert vermesin..

sağol zenbencim albinayada çok geçmiş olsun canım bu arada tabi sanada diakkat et bu arada topiğimizin annesileride kuzularıda hasta nazr değdi bize galiba(((

oof bu veletller yavrularımızı hasta ediyor yaabenneyaptımki
çok geçmiş olsun canım sizlerede acil şifalar

Akşam yemek yerken kaşla göz arasında deniz barışın yanına gitti.
Barışda parfüm şişesini bulmuş denizin boynuna arfüm sıkmak isterken gözüne sıkmış
bir ağlamayla koştum gözleri kıpkırmızı olmuş yanıyor yıkadım hemen bol suyla ama halen kırmızı
abi abii diye ağladı kuzum ne yapacağımı şaşırdım
çok canım sıkıldı şu tatil bitsede gitse artık kreşine barış(((((((((

cnm ya çocuk hasta bide şimdi bu oldumudelikafadulden
üstüne tuz biber sankii:1no2:
dediğin gibi bi başlasa okullar

yeliz deno nasıl oldu daha iyidir umarım dualarımız sizinle

denom aynı canım değişen bişey yok.çok saol canım teşekkürler gerçekten ihtiyacımız var.

cnm ya çocuk hasta bide şimdi bu oldumudelikafadulden
üstüne tuz biber sankii:1no2:
dediğin gibi bi başlasa okullar

şaka gibi yaaaÇok üzgünüm çoook yapıştırasım geldi bir tane
o kadar sinrilerim bozuldu yani
birde tıkandı nefes alamdı sanki düzgün alıyormuş gibi zaten tıkalı heryeri
nevrim döndü resmenkafamçokkarıştı
başlasada yavrumda bir nefes alsa
sanki deniz de benim inadıma dötünün dibinden ayrılmıyor halen
abiii abiiiiiiii gözleri yanıyor halen abiinin derdinde sıpam:mymeka:
Barış ne yaptın oldumu şimdi yengecim bak denizin gözleri acıdı,kızdırma beni birdahakine senin gözüne sıkarım diyor.
Anasınında gıkı çıkmıyor halen o oğlunu yatırtırmaya çalışıyor sanki canı yanan onun oğlu pes diyorum vallahi başkada bişey demiyorum

Şurubunu çok zor içiyor zehra ya.Zeynoda öylemi.
Tadına bakayıp dedim benim midem kalktı.zar zor yutturdum cumaya kadar nasıl devam edicez içirmeye onu düşünüyorum Yok yoook diye ağzını kapıyor.:1no2:
Ne yapacağımı şaşırdım vallahi. senağlama

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar yelizcim kim bu barış yaaa denizcik zaten hasta bide o iyice şıkıştıryor çocuğu vallahi iyi sabretmişsin ben olsam kızardım bak annesi ozaman nasıl çocuğuna kızıyor. böle şeylere izin vermemeye çalış ben çok kollarım o yönden kızarımda yani kimse kusura bakmasın o orda benim çocuğuma zarar vericek sesim çıkmıycak anneside kös kös oturcak öle varmı böle bişeyyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız diyeceğim en iyisi hiç sormayayım...

tekrardan tüm hasta kuzulara acil şifalara diliyorum

yeliz benim bile tepem attı beee vallahi kadişin dediğine katılıyorum dozunu kaçırmadan paylayacaksın ki birdaha yapmasın şöyle annelere de gıccıkkkk oluyorum ayhh ayhhhh sinir oldum al bendende yasak kelime yasak kelimeeeeee sanki çocuğun derdi kendine yetmiyor ıyyhhhhklava:

saat kac bız efeyle hala ayaktayız çok uykum var bıktım uykusuz gecelerden

heheeee bende bırdayım çağan debelene debelene benim uykumu kaçırdı kendi boru gibi yatıyor .... sibelim arkadaşım bu gece sana ne gecesi yaaa sabah oluyor dimi ama neyse be günaydın diyem ve artık uykkuya geçemmmmm

günaydın kızalrrr günün ilk günaydını benden olsun

nasılsınız kuzular nasıl umarım hasta bebişlerde iyileşmeler vardır. topiğe nazar değdi galiba tüm kuzular hasta

sibel, aynur kaçaklar gündüz yoklar gece topikteler lan bu delulerrr delikafaduldendelikafadulden

he bunların veletleri bırakmamışki yatsınlarrrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

neyse bugün geliyon topiğe hee hepiciğinizi bekliyorumm :sm_cool::sm_cool:

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
Akşam deniz herzamanki saatte yattı bende 11 de girdim yatağa saat 12 de bir feryat figar nasıl ağlıyor ama vüütt vüüüt diyor kalktık süt yaptık içine bisküvi at diyor bu sefer onuda attık verdim içmiyor yatak odasını gösteriyor "didelim ee ee" diyor.Gittik odaya yok yatmıyor kucağımdan inmiyor oturmuyor kalkmıyor ne istediğini bilmiyor. durmaksızın Anne Annee Anneee diye ağlıyor babasına gidiyor durmadan bana geliyor saat 1 e kadar durmaksızın ağladı ne yaptıysak susturamakdık. 1,30 gibi dr unu
aradık bende o sırada banyo mutfak odalar geziyorum yoruldum artık kucapımda olduğu için
klozetin kapağını indirdim oturdum üstüne. Sonra sesi kesilir gibi oldu. Bekledik biraz daha uyudu sonunda kolumda bizde girdik yanına uyuduk.
Sabah soruyoruz Yavrucum neden ağladın o kadar akşam biryerinmi ağrıyordu diye
kulağını gösterdi. Ama kulaklarını dr p.tesi günü muaynesinde bakmıştı.Bu gittiğimde tekrar sorucam.
Yada Barış Eşşeği yüzünden gözleri yanıyordu uyuyamadı (((
Ahhh ben ne yapıcam bu barışla bilmiyorumki Allah Usulu akıllı fikirli etsin inşallah onu.
Atsan atılmaz satsan satılmaz.

Kadiscim Görümcemin oğlu canım 6 yaşında,anasınıfına gidiyor,tatil diye evde şimdi.
Artık kızımı ne kadar bunaltıyor siz düşünün. Ya bende inceden yaptığının yanlış olduğunu anlattım
Aynur'cum ama inat bir çocuk çok şımarık byümüş çooook.bana seninde gözüne sıkarım dedi.
Bütün parfümleri kaldırdım. Barışa neyi yapma diyorsan onun yapıyor çok inat çoooook. Annesi
barış bir dudaklarını büzdü diye tamam annecim sen yanlışlıkla yaptın ben biliyorum diyor halen
benim yavrum gözlerini açamıyor onların düşündüğü şeye bak.... oooof çok sinirlerim bozuluyor yemin ederim yaaa. Annesi olmasaydı ben ona cezasını çok güzel verirdim ama görümcemle yüzgöz olmaya gerek görmedim.

Heeee dün birde tam " yapıştırasım geldi bir tane" yazdığım mesajı yolladım kapı çaldı gelen eşimdi.
kk da açık tabi gizlim saklım yok ben yemek ısıtırken oda haber sitesine baktı, kk yıda okumuş
yemeğini almaya geldi mutfağa "demek yapıştırasın geldi bir tane heee" dedi... önce bir durdum
sonra anladım hemen okuduğunu " Aynen öyle kim kızımın canını yakarsa karşısında beni bulur kalkan elleride gözünün yaşına bakmam kırarım buna herkes gibi sende dahilsin" dedim. Çok sinirlendiğimi
anladı sanırım hiç birşey söylemedi. Ben her anne gibi yavrum için canımı veririm ömrümde yaşanacak ne kadar güzellik varsa hepsi kuzumun olsun. Allah'ım bütün savunmasız yavruları koruyup kollasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…