Bebeklerimiz ve Biz

bu arada foto daki tarih yanlış ayarlamamışım
üm hasta kuuzular acil şifalar benim kabusum geri dönüyor kayınvalidemlerşutarafagitti akşam geliyor ehh yemek felan yapacağım bu gün uğrayamam sanırım kendinize ve kuzulara iyi bakın geçmişe bakamadım ama sanırım tenzilenin anneciği ameliyat olmuş acil şifalar diliyorum görüşmek üzerea.s.

Sevilcim İremdemi hasta geçmiş olsun canım

Saol canımcım...
Sorma ya kuzum hasta Allah dan önemli birşey değil. Başında yakaladık. İlaçlarımızı kullanıyoruz. Bir hafta sonra kontrolümüz var inşallah o güne kadar iyleşecek meleğim. Azi dişi geliyor oda vücudu dirençsiz bırakıyor.
Sen nasılsın Alişim nasıl???

Merhaba şekercim....:1hug:
Maşallah boyu kilosu çok iyi paşanın...
İnşallah ilaçlarıda iyi gelirde biran önce iyileşir.

sevilcim geçmiş olsun canım bizde şükür iyiyiz işte
mavicem maaşallah çağana ya benim oğlum çok zayıf ozaman (((( 11 kilo idi en son doktorumuz yarım kilo eksik demişti yaa ben bakamıyormuyum acaba oğluma (((

evet yelizcim bizede doktorumu öyle söyledi sigara kullanıyorsanız bırakın yanında içmayi elinii ağınızı yıkayıp öyle geleceksiniz çocuğun yanına dedi

ehhh be ayşegül delüüüü olurmu hiç öyle şey çokta güzel bakıyorsun kuzuna ama her çocuk farklıdır canım ya kimi iri yapılı kimi minyok kimi kaba kemikli kimi narin yapılı olur sen iyi bir annesin bunlarıda çok iyi bilirsin tatlım ama çocukların iştahıda çok önemli canım maşallah naar değmesin diyeyim çağanın iştahı gayet iyi herşeyiyiyor artık bak azılarınızı tamamlayın senin kuzunda herşeyi yemeye başlar çağan seçici bir çocuk değil çok şükürki canım sakınnnn birdaha duymayayım hııııııı

offf benım oglumda hala zayıf 15 aya gırdıgınde gıtmıştık 10.800 du şimdi 11 kılo olmuştur veye gecmıştır boyuda 84 sızce nasıl gelışımı kızlar bana hep zayıf gelıyor dr boyu uzun oldugu ıçın sana öyle gelıyor dedı hatta kemıklerı daha agır basar etıunden

canım mavicenin de dediği gibi her çocuğun gelişimi farklıdır. Ve genelde de ırsidir boyu posu kilosu canını sıkma sen evdesin bide ilgileniyosundur yeteri kadar bebişinle

Aynur'cum çok geçmiş olsun canım,iğneye gerek kalmaz canım sen yavrunun düzenli verirsin şurubunu.
Bu arada benden KOCCAMANNNN MAŞALLAH ÇAĞAN'a
Deniz'in 20 aylığı bitti ne kilosu ne boyu o kadar değil bizede öndesiniz annesi dedi kız bebeklerine göre
ee Dr bey hiç birşey yemiyor kızım nasıl olıyor kilo ?dedim. Bebekler havayla beslenir annesi sen merak etme dedi. :))

Yelizcim sanırım dr. bu yakada sakıncası yoksa hangi hastanede olduğunu öğrene bilirmiyim. Ben de dr. memnunum ama çok uzak Yenibosna da kendim gidemiyorum mecburen eşimle gidiyoruz. Oda gündüzleri çalıştığı için zor oluyor.

Maşallah Sibel Efe nin deniz kadar boyu var canım dr un dediği gibi.Boya gitmiş senin oğlan
Üzülme lütfen yaa Sağlıklı olsun kilo hiiiiiiiiiiiç önemli değil,

gördüğün gibi ben mavicenin bebelerinin kiloları iyi ama hastalıkdan kurtulmuyorlar
Şükret şükret haline şükret....
Benim oğlum ( direk oğlum yazdım allahmı yazdırdı : ) ) benim kızım sabahlara kadar uyumasın
ama sağlığı yerinde olsun bu lafımıda boşlaf olarak algılama inan çok samimiyim.
Sağlığı sıhati yerinde olsun ben sabaha kadar oturmaya razıyım bak birde çalıştığım halde söylüyorum bu lafı.

valla kızlar bilmiyorum ki halbuki doğduğunda boylu posluydu şimdide öyle ama biraz zayıf gibi sanki dişleri henüz 4 tane olduğundan herşeyi yiyemiyor ne olacak çorba çorba ((
ben henüz yaptırmadım ceysum pnömokok yaptırmak istiyorum sağlık ocağında hemşire 6 aydan büyüklere düzenleme getirecek devlet biraz daha bekleyin demişti bana ama hala ses yok doktora danışmak lazım 22 aylıkken yapalım demişti bana daha sonrada 2 yaşını geçince bi doz daha yaparızz demişti şimdi 19. ayında hepatit A yaptırcam

çok sagol canım gercektende efenın bırkere hapsuruşunu ve 1 kere olsun atesı oldugunu görmedım hıç hastalık gecırmedı allahım gecırtmesınde ama bunyem yenık duştu çok yoruldum çocuk resmen benımle ınatlasıyor omzunu sallıyor kuş ıstıyorum dıyor resmen gıttım aldım geldım kuşu oyle yattı uyudu göruyormusun ınadı ya

Sibel maaşallah Efeye bencede gayet iyi Ali Efeden 5-6 ay büyük olmasına rağmen 11 kilo (( belki 12 olmuştur bilmiyorum ama (((

Sevilcim ben Türkiye hastanesi Uzman Dr.Şükrü Cido'ya götürüyorum. Ben bilmiyorum biliyormusun
Anadolu yakasında oturuyorum.Hastane Avrupa yakası/Okmeydanında. Ama tek bile olsam
evimin önünden geçen otobüs tam hastanenin önündende geçiyor tek arabayla gidip-geliyorum.
Uzun sürüyor biraz ama 2 aylıkdan beri denize şükrü bey bakıyor ondan başkasınada kesinlikle güvenmiyorum.
Hastanenin politikasından kolayı gitmek istemiyorum ama Sırf dr için o hastaneyi gidiyorum
Ve dr umuzdan çok ama çok memnunum bütün arkadaş,kuzen tanıdık tanımadık kim varsa yönlendiriyorum canım.
Hastasını iyileştirmeden peşini bırakmıyor kesinlikle.Ama iyi olmasındanda dez avantajları var tabi,
randevuları çok dolu,ben artık almakla uğraşmıyorum direk gidiyorum önümde kaç hasta varsa 5-10-15
bekliyorum yarım saat 1 saat sıram geliyor giriyorum. Sanada uyarsa Cuma günü ben orda olucam sabahdan sende gel,hem yabancılık çekmezsin hemde tanışmış oluruz ne dersin :) ssk lı muayne ücreti 45 ytl kan film ücretsiz bütün özel sigortalarda geçiyor.

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım

mavicem aman çağana maşallah kilosu boyuda maşllah yerinde .çacucak hastalığınıda atlatır.:)
kaynanamı:a015::a015:

ayşegülcüm canım sen hiç bakmazmısın kuzuna öle düşünme her çocuğun gelişimi farklı . ozaman benim ağlamam gerekir. yezda 15 aylık 9.120 geldi en son götürdüğümde boyuda 78 cm benimkide boyuna veriyor ama doktoru kilosu normal sınırlarda dedi ben tek sağlıklı olsunda kilosunu problem etmiyorum açıkçası. allaha şükür iştahı yerinde hasta zamanlarında hariç herşeyde yiyor ençokta yiyor en azından hasta olmuyor hyemeden olsa daha kötü değilmi hiç değilse ayırmıyor herşey yiyor .

bizimkide boyuna veriyor doktor belkide boyundan kilosunu göremiyoruz diyor. ama görünüşü duruşu bakışı sağlıklı diyor belli.

aysegulcum dışlerı yok dıye katı seyler vermemezlık yapma bılıyorsun bızım efenınde gec çıktı fakat ben 7 aydan ıtıbaren balık et tavuk salatalık domates patates aklına ne gelırse verdım hatta yogurdun ıçıne çig kabak rendeleyıp verdım hep daha vıtamınlı olsun dıye ınanmazsınız belkı ama efe kabaga çok alıştı elıne verıyorum kıtıt kutur yıyor çok vitamınlıymış gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…