- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.941
Sevilcim İremdemi hasta geçmiş olsun canım
selam kızlar
bizde doktordan geldik iki gündür öksürük başladı ve şuarada yazıştıklarımızdan dolayı tırstım yani hemen bugün doktora gittik bayağı bir bilgilendirdi doktorumuz alerjik bronşit olmuş ama başlangıç aşamasında dedi prematürelerde butür alerjik durumlara daha çok rastalanıyor daha meyilli oluyorlar dedi
çağanın gelişimini çok beğendi harika durumda dedi çağan 16,5 aylık şuan 18 aylık çocuk durumunda dedi
kilomuz 14,500( 15 e yakındı üst baş için düz 14,500 gr dedi)
boy 86 cm
antibiyotik yazdı çok kuvvetli değil eğer ilaçlarını düzenli kullanırsanız geçer dedi ama geçmezse bir hafa sonra kontrole geldiğinde iğne yazmak zorunda kalıcam dedi gribal bir enfeksiyonmuş ama atlatamamış kuzum bizde antibiyotikliler kervanına katıldık
izmir de berbat bir lodos var bu havalarda hele kesinlikle dışarı çıkmayacaksınız dedi
havalar sapıtöış durumda bir sıcak bir soğuk nasıl kkoruyacağız bu kuzuları şaşırmış durumdayım sinirlerim zati bozuk bu da tuz biber oldu üstüne ağlaya ağlaya geldim eve
havalar nasıl sapıtmış görün daha şubatın ilk haftası bahçemizdeki ağaçların durumuna bakın allah sonumuzu hayır etsin yani
Elif'cim çok geçmiş olsun yaaa,,
Bu ne sorumsuzluk çocuğun yanında sigaramı içiliyor. Dr un yanında söyle eşinde yanındayken bir güzel
bağırsın size sen git k.walidene söyle böyle böyle katiyen içilmeyecek sigara diye bize dr u bırak sigara içilmesini içenlerin bile ellerini yıkayıp ağızlarını çalkalamadan sakın çocuğu kucaklamayın öpmeyin...
Çok sinir oldum yaaaaaaa bune sorumsuzluk bune cahillik yaaaaa
Sen dediğim gibi yap dr söylemezse bile sen söylemiş gibi onlara söyle.
dualarımız ruzemle inşallah basit bir öksürüktür canım,gelir gelmez yaz hemen olurmu.?
saol elifcim biliyorum sende bendensin söylesen birdert söylemesen bir.
Aynen yaz tatilini bende düşünüyorum((
Allahım uslu akıllı fikirli çocuk etsin onları biran önce
sevilcim geçmiş olsun canım bizde şükür iyiyiz işte
mavicem maaşallah çağana ya benim oğlum çok zayıf ozaman(((( 11 kilo idi en son doktorumuz yarım kilo eksik demişti yaa ben bakamıyormuyum acaba oğluma (((
ceysum geçmiş olsun meleğine çok çok
Merhaba şekercim....:1hug:
Maşallah boyu kilosu çok iyi paşanın...
İnşallah ilaçlarıda iyi gelirde biran önce iyileşir.
sevilcim geçmiş olsun canım bizde şükür iyiyiz işte
mavicem maaşallah çağana ya benim oğlum çok zayıf ozaman(((( 11 kilo idi en son doktorumuz yarım kilo eksik demişti yaa ben bakamıyormuyum acaba oğluma (((
Maşallah Sibel Efe nin deniz kadar boyu var canım dr un dediği gibi.Boya gitmiş senin oğlan
Üzülme lütfen yaa Sağlıklı olsun kilo hiiiiiiiiiiiç önemli değil,
gördüğün gibi ben mavicenin bebelerinin kiloları iyi ama hastalıkdan kurtulmuyorlar
Şükret şükret haline şükret....
Benim oğlum ( direk oğlum yazdım allahmı yazdırdı : ) ) benim kızım sabahlara kadar uyumasın
ama sağlığı yerinde olsun bu lafımıda boşlaf olarak algılama inan çok samimiyim.
Sağlığı sıhati yerinde olsun ben sabaha kadar oturmaya razıyım bak birde çalıştığım halde söylüyorum bu lafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?