Bebeklerimiz ve Biz

tülay senin adına çok sevindim.
allah sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana.

canım ben eski üyelerdenim ama doğum nedeniyle bayağı uzak kaldım siteden ama seni ve hikayeni duydum allah bir daha evlat acısı yaşatmasın canım bu arada yeni hamileliğin umarım sorunsuz ve güzel geçer. senin adına çok ama çok sevindim dilerim bebğini sağlıkla
kucağına alırsın :1hug:

Sibelcim şurubunu vermeyi denedinmi canım geçen içtiğinde iyi gelmişti.Gerçekten sabır diliyorum sana sıkma kendini yaz buraya,20 sinde çıkıyorsunuz gezmeye oğlunda orda yardım eden olur sende dinlenirsin bişey kalmadı sık dişini. Uyku uykuyu getirir derler çok doğru uyumadığı için hemen kalkıyor.

Sevilcim.çok sevindim canım aman dikkat et sen 1 hafta sonra tekrar götür dr a bizimde geçen hafta
boğazları şişmiş dedi bir hafta sonra hemen ciğerlerine inmiş mikrop çok sinsi ilerliyor bu meret.
Allah şifa versin yavruna biran önce. duaların için çok teşekkürler Allah kabul etsin inşallah canım.

Tülay merhaba canım bu çok sevindirici bir haber buna ihtiyacımız vardı topik olarak,
allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve yine sağlıkla uzun mutlu bir ömür versin.

ayşecim merhaba canım aliş nasıl sen nasılsın?

slm kızlar
ayşegül naber canım
kadis sen napıyosun
yelizcim çok geçmiş olsun denoya.okuyunca çok üzüldüm.
sevilcim iremde hastaymış galiba.umarım ateşi tekrarlamaz.
elif sıkma canını.ruzemin birşeyi yoktur eminim.ama şu kaynanana ben bile sinir oluyorum okurken.ne insanlara çattık anlamadım.
tenzile canım annene geçmiş olsun.

biz iyiyiz aslında iyi değilizde şükür ilk günlerdeki gibi ağır değil berra.pazartesi kontorle götürdük kuzumu.doktor çok iyi dedi.ilaç bile yazmadı.ama yavrum 300 gr vermiş ve hala vermekte.geçen hafta salı güün hastalanmıştı.o günden beri iştah sıfır.iki gündür sadece kahvaltısını yapıyor.ayakta bile duramıyor.dermanı kalmadı yavrumun.ve sürekli ayaklarımda sallasamda sallamasamda durmak istiyor.

Son düzenleme:
Sevilcim saol hayatım,maşallah Berra'ya allah daha iyi etsin inşallah
sizede geçmiş olsun canım zorlada olsa çikolata şekerle kandırmaya çalışsan yemezmi? kilosuna takılma canım telafi eder.hastalık huy değişikliği yapıyor Allah yardım etsin canım sabırlıklar ve şifalar diliyorum.

Selamlar bütün hasta bebişlere allahtan şifa diliyorum. Benim kızkm da hastaydı antibiyotiği bitmek üzere allha şükür iyileşti kuzum. Cumaya kontrole götüreceğim yavrumu. Darısı tüm bebeklere olsun. Bu arada size danışayım dedim. Kızıma zatüre aşısı yaptırıcam siz yaptırdınız mı?

canlarım hala efe bey uyumadı olamaz böyle bışey taktı resmen kuşa gıttık aldık geldık şimdi adınıda sarı şeker koyduk kuşumuz kız efe çarı dıyo sadece olsun buyuyunce sarı şeker der

ayşegülcüm iyiyim canım sen nasılın aliş nasıl iyi olmasına sevindim canım.

semihacım canım berra sultan nasıl aman sağlıklı olsunda kilosunu alır annesi geriye

tenzilecim anneye acil şifalar canım derinciğin iyi olmasına sevindim canım

sevilcim hadi gözün aydın iremciğin iyileşmesine sevindim. tam zamanında götürmüşsün.

mavice gelmedi hiççç nirdesin kıssss uyuyonmu yoksam hala çağan nasıl oldu canım haberdar et bizi.

zehrada uğramadı bugün zeyno nasıl acaba

yemiyor canım çikolata bile istemiyor ya benide o üzüyor.

sizede geçmiş olsun.ben kızıma vurdurdum canım.

selam kızlar

bizde doktordan geldik iki gündür öksürük başladı ve şuarada yazıştıklarımızdan dolayı tırstım yani hemen bugün doktora gittik bayağı bir bilgilendirdi doktorumuz alerjik bronşit olmuş ama başlangıç aşamasında dedi prematürelerde butür alerjik durumlara daha çok rastalanıyor daha meyilli oluyorlar dedi

çağanın gelişimini çok beğendi harika durumda dedi çağan 16,5 aylık şuan 18 aylık çocuk durumunda dedi

kilomuz 14,500( 15 e yakındı üst baş için düz 14,500 gr dedi)
boy 86 cm

antibiyotik yazdı çok kuvvetli değil eğer ilaçlarını düzenli kullanırsanız geçer dedi ama geçmezse bir hafa sonra kontrole geldiğinde iğne yazmak zorunda kalıcam dedi gribal bir enfeksiyonmuş ama atlatamamış kuzum bizde antibiyotikliler kervanına katıldık
izmir de berbat bir lodos var bu havalarda hele kesinlikle dışarı çıkmayacaksınız dedi

havalar sapıtmış durumda bir sıcak bir soğuk nasıl kkoruyacağız bu kuzuları şaşırmış durumdayım sinirlerim zati bozuk bu da tuz biber oldu üstüne ağlaya ağlaya geldim eve

havalar nasıl sapıtmış görün daha şubatın ilk haftası bahçemizdeki ağaçların durumuna bakın allah sonumuzu hayır etsin yani

Son düzenleme:
Semihacım sizede geçmiş olsun. Bu hastalıklar böyle hem kuzularımızı telef ediyor hemde her an bozulmaya hazır düzenlerini bozuyor. İlaçların etkisi devem ediyordur. Üzülme sen annesi bir kaç güne kalmaz toparlar meleğin eski neşeli iştahlı günlerine geri döner Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…