Bebeklerimiz ve Biz

canı benim tabiki öleee sen içinden geldiği açık konuşmakla en iyisini yapmışsın emin olki benim başımada gelse böle bişey aynen eşime açık açık sölerim çekinmem herkesin kuzusu kendi canı ya nedemek anladım. canım bizler görümce konusunda duyarlı davranıyoruz sonradan laf söz olur diye dimi ama anneside okadar şımarık yetiştirmeseydi.

yetiştirmemesi lazımdı şahsen ben çocuğumun her dediğini yapmıyorum şimdiden bana hükmederse ilerde zaptededem ağlıyor ama susuyor neticede şımartırsak ilerde sonuçlara katlanmak zorundayız saygısı kalmaz bize ben böle düşünüyorum.

yelizcim sor bencede doktoruna canım canın yanmasından neresi ağırdığını bile söyleyemiyorki kuzum.inş.:1hug::1hug:
ilaçların yardımıyla deno atlatıcak ağlaması insanı büsbütün üzüyor işteee allahım kuzualara acil şifa ver yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aynen öyle kadis'cim ben buraya yazdığım herşeyin arkasındayım,arkasında durmayacağım şeyleri
yazmam katiyen. Okuduğu iyide oldu hiç üzülmedim.Zaten gelir gelmez söyledim "barış denizin gözüne parfüm sıktı" diye.Direk burdan okumadı yani.Öfkemi bilmiş oldu,kızımın yanını yakanın bende
canını yakarım bunuda bilmiş oldu. Deniz Barışın yerinde olsaydı daha farklı davranırdım ben yapmaması için ona uygun bir ceza verirdim. Tövmesini tokat atmasını beklemedim zaten,dayağa karşıyım bende vurmazdım yavruma ama bu kadarda sakin olmazdım,hiç birşey olmamış gibi davranmazdım.

Dediğin gibi yetiştirmeyle alakalı,benim kızım 4 kat küçük barışdan denizinde ısırma huyu vardı öncede
küçük olduğu halde bu huyunu bıraktırdım ben,ama o 6 yaşındaki çocuğa sözünü geçiremiyor
herdediğini her istediğini yapıyor sınırları zorlayarak,çocuk dediğin yokdan anlıyacak her istediğini imkanın olsa bile almayacaksınki , aldığında kıymetini bilsin.Oda dolusu oyuncağı var ama hepsi hurda.
Alıyor oyuncağı eve gelir gelmez tornavidayla çıkartıyor bozuyor.yada fırlatıp kırıyor...

ooooooooooof neyse yaaa şiştim iyice vallahi,Allah ıslah etsin ne diyim ki.

Denize sordum kulağını gösterdi ama ne kaar doğru bilmiyorum tabi,k.walidemede dedim gün içinde
birçokkere sorda yine kulağını gösterirse ısrarla demekki kulağında br problem var.

Cuma kontrole götürdüğümde tekrardan sorucam.kullandığı antibiyotiğin birsürü yan etkisi var çünki.
karın ağrısı miğde bulantısı,adele ağrısı vsvsvs... ama hangisi.

İnşallah canım inşallah halen hırıltılı göğsü ama.Bakalım cuma ne diyecek.

günaydın kızlar....
kötüyüm ya moralim bozuk...kızım sabaha kadar takır takır öksürdü...
elimden gelen herşeyi yaptım gece ama yumuşamadı...
balgamı da var....dr.a gideceğiz ama gece iş için dışardaydı eşim arabamız bozulmuş...
300 lira sıkışmış şu yoklukta...onu bekliyorum..
aksi gibi iş de çok....
dua edin ne olur kötü bişey çıkmasın...çocuğun yanında sigara içiyor...balkon kapısını açıyorlar...
sorumsuzluk hat safhada....delircem vallahi

yelzicimmmm canım benim...
tekrar geçmiş olsun önce....hem hastalığı hemde barışın yaptığı için..seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam..biliyorsun bi tanede benim başımda var...
annesi içerde sigara içer oğluda gelir benim kızla uğraşır...
laf söylesen olmaz söylemesen bi türlü...
az kaldı allahtan okullara..ama bunun birde yazı var..koca tatil....onu düşünmek bile istemiyorum...
allahım yardımcımız olsun canım...
akıllı uslu çocuklar olsunlar inşallah...

haklısın yelizcim zaten açık sözlü ve harbi olduğun konuşmalarından ve yüzünden belli oluyor zaten arkadaşım. bende öyleyim biliyormusun açıksözlü olduğum içinde pekbu huyumu sevmezler .

benimde maltepede oturduğum evdebinada karşı komşum vardı onun oğlu vardı.oda öle şımarıktı annesi ilk bebeğini 9 aylık karnında ölmüş doğumuna 1 hafta kala kızmış bebeği ama hamilelik şekeri varmış haberi yokmuş kadının oğlundada hep tedirgin olmuş ölücek diye o yüzden el bebek gül bebek yetiştirmişler şımartmışlar oda öle yezdaya çok yaklaşırdı ben böle sürekli gözüm üstündeydi bişey yapıcak diye şapkasını geçirirdi yüzüne birkeresinde yezda 7 aylık falandı yeni oturuyordu çocuğun ağzına götürüp erik soktu iykide bakmışım ya yutsaydı ayyy öle korktumki elini gözüne faln sakuyordu bıngıldağına basıyordu, beşiğine çıkardı zıplardı ne bilim bir sürü şey gerçi yaşı biraz daha ufaktı sizin barıştan ama yinede kızıyordum yani anneside kızıyordu ama bazende birşey demiyordu bende çok sinirlenirdim senin gibi çünkü inatçı bir çocuktu yapma derdin inadına yapardı.

evet canım hayırlı bakalım inş. cuma günü hayırlı haberler alırız deniz için :)

elificim geçmiş olsun canım neyi var acep ruzişin yaaa allahım bebişlerimiz koru yaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne bu yavrularımıza bizim sürekli hastalanıyorlar bukadarda üstlerine titiriyoruz

kim bu münasbetsizler yaa sigara içilirmiymiş çocuğun yanında içen çıksın dışarda içsin
allahımn ya ne sinir bozucu bir durum kötükedihüsokötükedihüso

bide bu parasızlıkta arabamı bozuldu yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

götür elficim doktora aman allah korusun yaaa inş. çabucak düzelir allahım acil şifalar versin kuzularımıza :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Elif'cim çok geçmiş olsun yaaa,,
Bu ne sorumsuzluk çocuğun yanında sigaramı içiliyor. Dr un yanında söyle eşinde yanındayken bir güzel
bağırsın size sen git k.walidene söyle böyle böyle katiyen içilmeyecek sigara diye bize dr u bırak sigara içilmesini içenlerin bile ellerini yıkayıp ağızlarını çalkalamadan sakın çocuğu kucaklamayın öpmeyin...

Çok sinir oldum yaaaaaaa bune sorumsuzluk bune cahillik yaaaaa

Sen dediğim gibi yap dr söylemezse bile sen söylemiş gibi onlara söyle.

dualarımız ruzemle inşallah basit bir öksürüktür canım,gelir gelmez yaz hemen olurmu.?

saol elifcim biliyorum sende bendensin söylesen birdert söylemesen bir.
Aynen yaz tatilini bende düşünüyorum ((
Allahım uslu akıllı fikirli çocuk etsin onları biran önce

Benide pek sevmezler kadis'cim.

Anlattığın hikaye görümceminkiyle aynı oda 9 aylıkken karnında bebeğini kaybetmiş.Barışa
hamile kalıncada çok kıymetlenmiş eşininde yaşı epey var,oda 40 ından sonra baba olunca şımardı doğal olarak.Ve bu şımartıylada artık yapma etmeden anlamıyor.
Aynen anlattığın gibi denizin karyolasına çıkıp zıplamalar, sağlam oyuncağı varsa onu bozmaya çalışmalar daha deniz oyynamdan birçok oyuncağı bozuldu. Ben bunları geçtim artık cana geleceğine mala gelsin diyorum önceden çok sinirleniyordum ama artık sinirlenmiyor maddi zararına, ama
yavruma yarar verince pençelerim kalkıyor havaya.

bilmiyorum,bilmiyorum,bilmiyorummmm

yelizcim playskollun ilk arabamı varya yezdaya ondan alıcamda bebeshopta buldum 50 TL ye sipariş verdim
hem oynaması için hemde benim cadı yürümüyor ya belki yardımcı olur diye alıyorum. akşam kocişle netten baktık kartla alıcaktık taksitle netten kredi kartı numarısı vermek istemiyor netten hiç alışveriş yaptınmı sen bu şekilde hacker varya sitelerde güvenmiyor bizimki

Aynen öyle kadis'cim.

Evet canım biliyorum onu,umarım faydası olur.
Ben netten yapıyorum alışveriş güvendiğim sitelerden.Benim kuzenim pratikev.com da çalışıyor
eğer orda varsa aradığın oyuncak oradan güvenle alabilirsin canım.Yoksa e-bebek vs vs bilindik sitelerde
alabilirsin satış-iade şartlarını oku muhakkak.
Şimdiden güle güle oynasın Yezda.

:))) gülüyorum elifcim ya sinir bozukluğundan gülüyorum sadece.
Salona gelmezmi???? dr elinizi ağzınızı yıkayın dedi diyorum onlar salona gelmez diyor
Pes doğrusu Pessss..

Elifcim gerçekten sabır sabır sabırr

aa oraya hiç bakmamıştım canım. evet baktım şimdi varmış ordada 65 ytl tabi taksitle alınca fiyat artıyor tabiki sağol yeliz teyzesi teşekkür ederiz.

kızl<ar çok kötuyum çıldırcam delırcem çok guzel uyuyan efeye neoldu böyle ya sabah 6 yı gecıyordu uyudu ve 9 da kalktı ınanamıyorum ya ısyan etmek ıstemıyorum ama vucudum çok yorgun esımle bırlıkte 1 aydır hıç yatamıyoruz sabır dılıyorum ama sabrım kalmadı gecenb hadfta sonu hep esım bışıler yaptı sabah erken kalktı dedım ya çunkı ben sınır krızı gecırıp bayılmışım kendımıde çok sıkmışım ve butun vucudum tutulmuş hatta kendımden gecınce koca bıçagı alıp oldurcem kendımı demışım nıye bu oglan böyle ya ben hıç dınlenemıcemmı nezaman ya hasret kaldım valla yorgunum vücudum bedenımı tasımıyor artık çok doldum aylarca yanlızım burda kımsem yok 7 8 ayda bır anca görebılıyorum keske annem yanımda olsaydı keske

Selam kızlar...
Dün akşam yine ateşi çıktı biraz kuzumun dayanamadım götürdüm dr. Boğazlarında hafif kızarıklık var dedi onun dışında herşey iyiydi. Kilomuz 12.500 boyumuzda 78 cm. olmuş. Üst arka tarafdan bir dişimiz geliyor ondan da olabilir dedi. İçim cidden çok ferahladı. Bu bizim ilk ateşimiz ben ateşten acayip tırsıyorum.
Yelizcim İnşallah Cuma günü sende böyle iyi haberler alırsın. İnan dün bütün gece deno, zeyno ve tüm hasta bebişler için dualar ettim. Rabbim bizleri bebeklerimizle sınama, dermansız dertler verme diye...
Yelizim Elifim Allah sabır versin sizlere iş evlada gelince akan sular duruyor. En sabırlı insan bile bir anda pantere dönüyor.

herkeze merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu sizlerle görüşmeyeli
size bir haberim var , Allah kısmet ederse melek EFE'me kardeş geliyor ağustos annesi olacağım yeniden , dualarınızı benden esirgemiyin olurmu ? İnşallah bu defa uzun ömürlü bir evladım olur.

Hepinizi ve bebişlerinizi sevgiyle öpüyorum.

bıtanem çok sevındım ya çok dıkkat et canım kendıne ve bebegıne çok ıyı bak senı herzaman burda görmek ıstıyoruz artık ee 3 aylıkmı şuan

tulaycim bu habere cok sewindim,allah saglikla eline ayagına kawusmayı nasip etsin

herkese kocaman bir merhaba
şu an beykozda teyzemdeyim,annemde hastanede,ameliyat bugune ertelendi,bekliyoruz,hayırlısı ile bi olsa su operasyonu,

burda gırgır şamata drn cok memnun hayatından,
umarım herkse iyidir...

Canım benim yaaaaa
Nasıl sevindim anlatamam. Allah uzun ömürlü sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip eder inşallah....
Dualarım hep seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…