Bebeklerimiz ve Biz

Maşallah Efe'ye Annesi dilini ısır
yapacak bişeyin yok canım o uyumuşken sende yat dinlen uyu biraz tabiki bünyen dayanmaz.İnatlaşma bırak uyumak istediğinde uyusun.Sen inat yapınca oda inat yapar baka pcyi tvyi.
Sen geç yatağa uyuyor gibi yap oda gelir yanına. Bak uyumuş gördünmü. :)

cannım gecıyorum uyuyor numarası yapıyorum sacımı yoluyor gözumu oyuyor daha bırçok sey canım o uyumuşken ıştır yemek tır bunları yapıyorum
dünürüm kısss damadım ne tatlı çıkmış öle maşallah efeye

dünürum çok sagol canım nasıl buyumuşmu efe

büyümüş dünürüm büyümüş maşallah kızzz bu kadar kabadayıysa yezdayı döver beeeedelikafaduldendelikafadulden

Aynı deniz,Bende akşamları öyle yapıyorum Anne Anne diye bakıyor yüzüme,saçımı çekiyor
gözüme parmak sokuyor bunlara tavolmuyorsam,öpüyor dudağımda...bende öpünce seviniyor uyumadığıma çok çakallar bunlar çooooooooooook

Sibel benim sayfa mesaj ayarım mak.da (şuan bana göre sayfa 325 :) )
ben bu sayfada görebiliyorum resim mesajını ama resimler X olarak görünüyor.
Bende sorun var ozaman kadis gördüğüne göre.

ooo bı bılsen cnm babasıyla bazen oturuyoruz bırden anne dıye seslenıyor bı bakıyoz kut koltuktan atlıyor bu aralar çok kıskanç babası gelınce benı opuyor ya ykıyor etrafı babasına kusuyor kesınlıkle dokundurtmuyor

Ayarlaya bilirsem gelirim canım. Tasadüfe bak bende dün aradım orayı. Salim diye bir çocuk dr. varmış onu tavsiye etmişlerdi dün ravdevuları doluydu. Her işte bir hayır var diye boşa demiyorlar. Sabah kaç gibi orda olacaksın???

Mak. daha rahat zırt pırt sayfa atlamakdansa böyle daha geç ilerliyor sayfa :)) bendesin ayşe :))
Demekki sorun bende akşama girersem bakarım o halde sorun değil.

fettan hemde ne fettan varya elınde oynatıyor bızı.neysekı gezmeyı çok sevıyor havalarda super çıkartıyorum hep ınsallah ızmır ıstanbulda öyledır

yelizcim doğru diyosun bunların hepsi aynı benim cadıda vay olaki uzanayım yani hemen geliyor elini vuruyor yüzümü göznüme yapıştıryor uzanmak mümkün değil babasınıda yaklaştırmıyor sarılsın öpsün beni hemen itekliyor eliyle dayısınada öel herkesten kıskanıyor cadı yaaaa :))

dayısını görüncede ide ide diyor bitiyoruz artık akşamları bizi kapıda görüyor hemen alkışlıyor seviniyor sanırım.

AAA sana kim tavsiye etti,yoksa tesadüfenmi buldun..??
Salim beyi gördüm onunda çok hastası var ama bana hiç güven vermedi.
Şükrü'den başkasını tanımam.:))))
Canım ben sabah 8 gibi çıkıcam 9-9,30 gibi olurum sanırım orda. geçede kalmak istemiyorum çünkü.

Vallaha ayarla canım ayarlayabilirsen.Güzel olur.İnşallah güzel haberlerlede çıkarım odadan.Vaktin olursa birşeylerde yer içeriz.
Benim kuzum orda çok mutlu oluyor birsürü çocuk var diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…