- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.961
cannım gecıyorum uyuyor numarası yapıyorum sacımı yoluyor gözumu oyuyor daha bırçok sey canım o uyumuşken ıştır yemek tır bunları yapıyorumMaşallah Efe'ye Annesi dilini ısır
yapacak bişeyin yok canım o uyumuşken sende yat dinlen uyu biraz tabiki bünyen dayanmaz.İnatlaşma bırak uyumak istediğinde uyusun.Sen inat yapınca oda inat yapar baka pcyi tvyi.
Sen geç yatağa uyuyor gibi yap oda gelir yanına. Bak uyumuş gördünmü. :)
dünürüm kısss damadım ne tatlı çıkmış öle maşallah efeye
Sibel benim sayfa mesaj ayarım mak.da (şuan bana göre sayfa 325 :) )
ben bu sayfada görebiliyorum resim mesajını ama resimler X olarak görünüyor.
Bende sorun var ozaman kadis gördüğüne göre.
Sevilcim ben Türkiye hastanesi Uzman Dr.Şükrü Cido'ya götürüyorum. Ben bilmiyorum biliyormusun
Anadolu yakasında oturuyorum.Hastane Avrupa yakası/Okmeydanında. Ama tek bile olsam
evimin önünden geçen otobüs tam hastanenin önündende geçiyor tek arabayla gidip-geliyorum.
Uzun sürüyor biraz ama 2 aylıkdan beri denize şükrü bey bakıyor ondan başkasınada kesinlikle güvenmiyorum.
Hastanenin politikasından kolayı gitmek istemiyorum ama Sırf dr için o hastaneyi gidiyorum
Ve dr umuzdan çok ama çok memnunum bütün arkadaş,kuzen tanıdık tanımadık kim varsa yönlendiriyorum canım.
Hastasını iyileştirmeden peşini bırakmıyor kesinlikle.Ama iyi olmasındanda dez avantajları var tabi,
randevuları çok dolu,ben artık almakla uğraşmıyorum direk gidiyorum önümde kaç hasta varsa 5-10-15
bekliyorum yarım saat 1 saat sıram geliyor giriyorum. Sanada uyarsa Cuma günü ben orda olucam sabahdan sende gel,hem yabancılık çekmezsin hemde tanışmış oluruz ne dersin :) ssk lı muayne ücreti 45 ytl kan film ücretsiz bütün özel sigortalarda geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?