Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler hatunlar kimse gelememiş yezdayı yatırdım bir bakayım dedim

sevilcim teşkkürler canım sağol iremcik nasıl daha iyimi canım antibyotikten olabilir doktorun dediği gibi yan etkisidir muhtemelern kısa sürede düzelir inşallah canım öpüyorum seni ve iremi.

zehra sultan uğramış gitmiş zeyno nasıl oldu canım hiç haber yazmamışsın kuzudan

herkeze iyi akşamlar..
bugün burda bahardan çalma bir hava vardı..
bende fırsattan istifade biraz temizlik yaptım..
kuzuyu biraz parka götürdüm.. ama alıştı artık zor girdik eve....
bugünde böyle bittii...

Yeliz cim sonuçların iyi çıkmasına çok çok sevindim arkadaşım gözün aydın..
Öpüyorum seni ve Deno'mu...

kadisçim Yezda arabasını güle güle kullansın..
Resimlerde çok tatlı maşşallah kuzuna..

Dünürcüğüm nasılsın cnm.. Görüşemedik uzun zamandır denk gelemedik...
Öpüyorum seni ve kuzunu..

Mavilim Ruzecikte öksürüyormuş..geçmiş olsun..
ilaçlarından fayda görürsünüz inş..
incileride tez zamanda çıkar ...
acil şifalar kuzunaa...

Nilde ağlamış annesinin arkasında kıyamam kuzuya...
Allah kolaylık versin çalışan annelere...

Sevilcim.. senin kuzununda iyi olmasına sevindim cnm..
bunlar son olur inş..

cnm benim ...
sabır ve kolaylık diliyorum sana..
Tek tesellin sayılı gün gelip geçer...
Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin...

sağol canım teşekkürler zen nasılsın albina nasıl :1hug:

Bizde iyiyiz cnm...
Albina uyuyor..büyüyor..:))
hergün yeni bir şeyler öğreniyor... buda bana acayip keyif veriyor..:))

2 gündür yalancıktan düşüp dizini tutup uf uff yapıyor...
elini ağzına götürüpp aaaaa yapıyor..

bugünde resmen kendilerini dışarı çıkarmam için
beni dolabına götürdü.. montunu çıkarttırdı, giydirtti...
sonra bana eşarbımı veriyor.. takayım diye..
sonra dış kapıya yöneldi adta diye..
bende büyük bir şaşkınlık ve keyifle yaptım söylediklerini..:))

herhalde kimse gelmiycek bende gidiyorum herkese iyi geceler yarın evdeyim sanırım kaynoşlara gidicez yarın pazar günü girebilirsem yoklarım öptüm sizi ve kuzuları

kızlar bişey sorucam..
bebişleriniz kaç kelime söyleyebiliyor....
Ya Albina yapmak istediklerini çok güzel anlatıyor...
ıhh ahh vs.şeklinde... ve hareketleriyle
ama anne, baba, dede, mama, meme adta dışında çok net başka bişi söylemiyor..
sanırım biraz geç konuşacak
..

yelizcim güzel haberlerini bekliyoruz canım.

az önce yelizle konuştum kızlar..
Denizin durumu iyiymiş..3 gün daha ilaçları kullanacakmış sonra kesceklermiş..
çok şükür bugün bi güzel haber var..
Yelizcim gözün aydın canımmm

yelizcim çok sevindim canım hadi geçmiş olsun,

yelizden haber varmış.çok sevindim denonun iyi olduğunu duyduğumda.

denonun durumunu merak ettiğim için baktım

çok şükür iyiymiş daha iyi olur inşallah inşallah şu kış daha fazla hastalık getirmeden kuzularımıza biter gider...

geçmişi çok okuyamadım ama deno'nun sonuçları iyi çıkmış. Gözün aydın yeliz'cim allah meleklerimizi tüm kötülüklerden korusun inşallah.

denomzudan güzel haberler var, çok sevindim

yeliz hala yazmadı bişeyler .

:roflol:bak annesı kızın ıyıleştı gördunmu boş yere uzuldun

yelizcim yerim ben onun o dillerini hee haberin olsunn

tekrar gözün aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına herşeyin detayları bekliyoruz.

yeliz'cim tekrar geçmiş olsun canım,

yeliizcim çok sevindim gülüm tahlillerinizin iyi çıkmasına
gözün adın olsun ;

yelizcim sevindim canım denomuz çok iyiymiş kocaman bir maşallah diyorum.gözün aydın seninde.

yeliz cim sonuçların iyi çıkmasına çok çok sevindim arkadaşım gözün aydın..
öpüyorum seni ve deno'mu...

hepinize teker teker çok teşekkür ederim,yanımızda olup bize destek verdiğiniz için, dualarınızı yanıbaşımızdaydı hissettim. Allah razı olsun hepinizden allahım hiçbir anne babayı çocuğuyla sınamasın. Beni arayan mavilim ve sevilcime,buradan soran kk'nın güzel yürekli iyi niyetli melek anneleri.tekrar tekrar teşekkürler iyiki varsınız

dr amacız deniz'imi çok çok iyi buldu çiğerlerinde hiç bir problem kalmamış sadece boğazlarında biraz balgamı var dedi,ilaçlardaki dozajı çok hassas ölçüde verdi artık iyileşmesine az kaldığı için ve
yüksek ölçekde olduğu zamanlar denizde kabus görme gibi bir yan etki yaptı. Onuda ortadan kaldırmak için birtane şurubumuzu tamamen kesti. Hastanede ayaklarım havada ayrıldım.Allah'ım birdaha yaşatmasın hiç ama hiç kimseye. Dert verip derman aratmasın inşallah. hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Kadis'cim,Herbiriniz o kadar iyisinizki,mutluyum burda sizlerle bişeyler paylaştığım için,
Mutluyum Kuzumun birşeyi kalmadığı için,
Mutluyum,Mutluyum,Mutluyuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :)

inana bana çok sevindim çok mutlu oldum dediğin gibi rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın.... çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırılıyor evin tüm neşesi kaçıyor öyle savunmasız öyle masumlarki bizler bile gribal bir enfeksiyona yakalandığımızda mahfoluyoruz onlar bu ciddi rahatsızlıkları o küçücük bedenleriyle nasıl kaldırıyorlar.... rabbim tüm yavruları her türlü kazadan beladan ve hastalıklardan korusun... yelicim tekrar çok ama çok geçmiş olsun öpüyorum denoyu.... iyi geceler

bende bende çok sevindim Aynur'cum,ayaklarım yere basmadı mutluktan
yüreğim ağzımda girdim odaya,yerimde duramadım.Sorma Bizim Dr umuzda bunu söyledi,
O teşhis konduğunda ben dr'a nasıl olur bu gibi hastalıklar ateş-halsizlik- vs yapar
ama gördüğünüz gibi deniz çok eerjik mutlu yüzü gülüyor. "deniz için söylemiyorum sadece annesi çocuklar bu konuda anne ve babalarını çok yanıltıyorlar,tedaviye geçkalmışlık için en büyük neden bu çocuğum iyi huysuz değil mutlu neşeli ayakda durabiliyor diyorlar ve getirmiyorlar kontrol'e,çocuklar yetişkinler gibi yatağa düştükleri çok nadirdi.Eğer çocuğunuzda ters bir durum sezdiğinizde bunu hekimiznizle paylaşmalısınız gerekirse muayneye getirmelisiniz" dedi.

Çok ama gerçekten çok saol canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
sana ve paşalarınada iyi geceler

soytarım burda olmadığım için olan biten hakkında bilgim yok...ama denomuzun ne rahatsılığı varsa geçmiş olsun..hastalığının geçmiş olmasına çok çok sevindim..allahım bir dahada yaşatmasın..

iyi gecelr güzel anneler

dediğim gibi lisenden bu yana hiç irtibatımızı koparmadığımız kankim geldi bugün o kadar iyi geldiki bana dertleştik gülüştük eski güleri yadettik.. bana çok iyi geldi sürekli aynı insanları görmek heleki sıkıntılı günlerde dahada çok sıkıyor insanı... iyiki geldi canım arkadaşım...

bugün elifim hariç haa birde sibel herkesin keyfi yerindeymiş neşeniz daim olsun umurım bu neşeliler grubuna en kısa zamanda elifim ve sibelde katılsın..

kadişçim fıstığın oyuncağını güle güle kullansın
bu arada çok şeker maşallah öyle zayıf felanda değil çıtı pıtı şeker bir kız olucak maşallah fıstığıma

alimin anasıııııı yirim ben o kuşların peşinden koşan kuzuyu öpüyorum senide meleğinide

gergin dünürüm gelip gitmiş öpüyorum senide güzel gelinimide...

nimooo kıs kıyamam ben ona yaaa her zaman söylüyorum siz çalışan annelerin işi çok zor allah yardımcınız olsun bitanem

semihacım berrayada sanada sevgiler tatlışım

çokom görüşemedik şartlar elvermedi olsun inşallah başka zamana hayırlı yolculuklar canımcım ... geçmiş olsun ayrıca

zeybencim çağanda çok fazla konuşmuyor henüz baba dememekte direniyor hatta baba de diyoruz resmen kızıyor yaaa babasıda üzülüyor... onada anne diyor :roflol: dedimmmm (geldim) detiiii (getir) dötüüüü (götür)kaydirigubbakcemile3 dede teydeee mama fela gibi bir kaç kelime söylüyor henüz acelesi yok canım nasılsa konuşacaklar öpüyorum albinayıda senide

sevilcim gelip gitmiş sanada meleğinede sevgiler hayatımmm

zehra danası gelip gitmiş ama zeynoda haber virmemiş cadııııı öpüyorm senüüüü

unuttuğum varsa affola onlarada sevgiler hepinize iyi gecelr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…