- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.161
ya hayır ben esımı göndermek ıstemıyorum çok kötu bı durum yazında 3 ay gıtmıştı sakatlanmıştı hatırlıyorsanız perışan oluyoruz ben yıne aynı şeylerı yasamak ıstemıyorum hergun bana tlf acıp hakkını helal et bu görev kötu demesını ıstemıyorum görevden dönup tlf calması ve ben bu seferde dondum demesı hayır ya ne olur gıtmesın 3 ay bana 3 yıl gıbı gelıyor
kadisçim Yezda arabasını güle güle kullansın..
Resimlerde çok tatlı maşşallah kuzuna..
Dünürcüğüm nasılsın cnm.. Görüşemedik uzun zamandır denk gelemedik...
Öpüyorum seni ve kuzunu..
Mavilim Ruzecikte öksürüyormuş..geçmiş olsun..
ilaçlarından fayda görürsünüz inş..
incileride tez zamanda çıkar ...
acil şifalar kuzunaa...
Nilde ağlamış annesinin arkasında kıyamam kuzuya...
Allah kolaylık versin çalışan annelere...
Sevilcim.. senin kuzununda iyi olmasına sevindim cnm..
bunlar son olur inş..
herhalde kimse gelmiycek bende gidiyorum herkese iyi geceler yarın evdeyim sanırım kaynoşlara gidicez yarın pazar günü girebilirsem yoklarım öptüm sizi ve kuzuları
yelizcim güzel haberlerini bekliyoruz canım.
az önce yelizle konuştum kızlar..
Denizin durumu iyiymiş..3 gün daha ilaçları kullanacakmış sonra kesceklermiş..
çok şükür bugün bi güzel haber var..
Yelizcim gözün aydın canımmm
yelizcim çok sevindim canım hadi geçmiş olsun,
yelizden haber varmış.çok sevindim denonun iyi olduğunu duyduğumda.
denonun durumunu merak ettiğim için baktım
çok şükür iyiymiş daha iyi olur inşallah inşallah şu kış daha fazla hastalık getirmeden kuzularımıza biter gider...
ayyy allaha şükür günlerdir topiğimizde bebklerimiz için güzel bir haber denomuz iyiymiş şükür.:dance::dance::dance::dance:
Yelizcim hadi gözün aydın canım bak günlerdir süren stresin sona erdi şükür bak gördünmü biz inanmıştık denizin iyi olacağına allah biradah göstermesin. Hiçbirimizin kuzusuna
geçmişi çok okuyamadım ama deno'nun sonuçları iyi çıkmış. Gözün aydın yeliz'cim allah meleklerimizi tüm kötülüklerden korusun inşallah.
denomzudan güzel haberler var, çok sevindim
yeliz hala yazmadı bişeyler .
:roflol:bak annesı kızın ıyıleştı gördunmu boş yere uzuldun
bak sen alime ay çok tatlılar yaaa. Kapıyı açıp kaçıyo bu veledler çok fenalar yaaa
yakalayınca bi tepinişleri bi kıkırdayışları var ölüyom gülmekten
çok ağlıyor içim parçalanıyor valla. Bana bi sarılışı var yatağına geri bırakamıyorum.
Bak sen benim yaramaz denoma neşesi yerine gelmiş çok şükür vallaa
ay çok sevindim yelizcim vallaa
he yaaa benim dünür garusu nerdeeee
zeynep nasıl ses ver
aynur nerdee
tenizle ne alemdeee
yelizcim yerim ben onun o dillerini hee haberin olsunn
tekrar gözün aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına herşeyin detayları bekliyoruz.
yeliz'cim tekrar geçmiş olsun canım,
yeliizcim çok sevindim gülüm tahlillerinizin iyi çıkmasına
gözün adın olsun ;
yelizcim sevindim canım denomuz çok iyiymiş kocaman bir maşallah diyorum.gözün aydın seninde.
yeliz cim sonuçların iyi çıkmasına çok çok sevindim arkadaşım gözün aydın..
öpüyorum seni ve deno'mu...
hepinize teker teker çok teşekkür ederim,yanımızda olup bize destek verdiğiniz için, dualarınızı yanıbaşımızdaydı hissettim. Allah razı olsun hepinizden allahım hiçbir anne babayı çocuğuyla sınamasın. Beni arayan mavilim ve sevilcime,buradan soran kk'nın güzel yürekli iyi niyetli melek anneleri.tekrar tekrar teşekkürler iyiki varsınız
dr amacız deniz'imi çok çok iyi buldu çiğerlerinde hiç bir problem kalmamış sadece boğazlarında biraz balgamı var dedi,ilaçlardaki dozajı çok hassas ölçüde verdi artık iyileşmesine az kaldığı için ve
yüksek ölçekde olduğu zamanlar denizde kabus görme gibi bir yan etki yaptı. Onuda ortadan kaldırmak için birtane şurubumuzu tamamen kesti. Hastanede ayaklarım havada ayrıldım.Allah'ım birdaha yaşatmasın hiç ama hiç kimseye. Dert verip derman aratmasın inşallah. hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler.
inana bana çok sevindim çok mutlu oldum dediğin gibi rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın.... çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırılıyor evin tüm neşesi kaçıyor öyle savunmasız öyle masumlarki bizler bile gribal bir enfeksiyona yakalandığımızda mahfoluyoruz onlar bu ciddi rahatsızlıkları o küçücük bedenleriyle nasıl kaldırıyorlar.... rabbim tüm yavruları her türlü kazadan beladan ve hastalıklardan korusun... yelicim tekrar çok ama çok geçmiş olsun öpüyorum denoyu.... iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?