Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim 1 ay oluyo biz memeyi bırakalı,
tam 18 aylıktı..
we sadece gece emiyodu ama hakkını weriyodu 5-6 kez kalkıp
biraktik simdi cok rahatız,
açlıktan dolayı kalkmalar son buldu,
bence bıraktir we rahatla ... eninde sonunda bırakacak ne de olsa...

Oooooooooo Zehra Sultan sizi buralarda görmek nekkadar güzellll

Zeyno nasıl oldu ??? Daha iyidir umarım !

saol yelizcima.s.
gayet iyi ve keyifli allaha şükür
anne anne diyerek peşimde geziniyo
kulağımda küpe bırakmıyo ne taksam al aşağı ediyo cadımkaydirigubbakcemile

sen nasılsın deniz nasıl

Devam ya tenzilecim devam (((( o bisküvi mevzusuda tuz biber oldu. deliksiz uyuyan kuzum tilki uykusuna yatıyor resmen.(( öyle masum uyanıp yanımıza gelmek değil sadece ağlıyor evi inletiyor resmen.

Selam Eda cım iyilik güzellik,sizler nasılsınız?

oooooooo hey maşallah topiğe bak beeeeeeeee bütün kızlar toplandık toplandıkkkk olmuşuz

tenzilecilecim bakalım bizim cadının niyetiş yok ama nasıl yaparım hiçbir fikrim yok hayırlısı olsun

yeliz yani bizde vurdurabilirmiyiz götürüp sağlık ocağına ama ben pnömokok hiç vurdurmadım

ablacım naber
kuzu nasıl? hastaneye gitmişsin aldım haberleri, saol....

Gideceğiz tabi tatlım sağol ne demekya, yabancımıyız biz. İyiydi maşallah ya, doktorlar ne demiş dün. Kuzu iyi valla gece eylemleri devam ediyor. Keyfi yerinde şükürler olsun bu gece abartınca kısa süreli bir cinnet geçirdim ama sonra sakinleştim, sıksık biyetimi bozar oldum emzirme konusunda bu ara, insan kılığından çıktım uykusuzluktan.Siz nasılsınız, ayrı gayrı kalmışsınız bir gece anlattı Yaso , kıyamam ya. (mem bıraktırma tecrüblerinide bekliyorum)

Biz iyiyiz şükürler olsun Deniz nasıl oldu, senin cadıda gece nöbetlerine başladı he. Neden ağlıyor ki o kadar, diş v.s. acaba.

İyidir valla Sultanım ne olsun..Çalışıyorum buraya geliyorum tekrar çalışıyorum :)) çalışma hayatı :)
Denomda çok şükür allahıma iyi. Bir yaramazlık yok.
Bak sen cadıya Deniz de aynısını yapıyor işten gelir gelmez boynuma atlıyor Anne munee? kızım küpe o
hımmm tak tak diye kulağını gösteriyor kolyelerimi benim boynumdan çıkartıp kendine takıyor sonrada
ayne karşısına geçip yakışıp yakışmadığını kontrol ediyor. En son bu sabah
Saçlarımı ucu fırçalı kurutma mak. kurutuyordum oda geldi canım yap yap diye saçını gösteriyor. Neyse onada yaptık ay o aynaya bir bakıyor dönüyor bir daha bakıyor dönüyor bir daha. Ayrılmadı aynanın önünde :) Hadi annecim senden hazırsan çıkalım artık dedim. Salına salına geldi :))
Kız işte süslü olacak elbet.

ewet cnm ya sorma ayrı kaldık
ay cok zormuş yalniz
allah kimseyi ayirmasin..

annem iyi ya cok sükür,yarin taburcu olacak allahin izniyle....

ya walle bende memeden kesmeden önce cok tedirgin,kararsiz,duygusaldim,
ama zaman gelince kararlı oldum we rabbimin yardimi ile cok guzel birsekilde UYKULU gecelere MERHABA dedim,
acaip rahatladım,
'' keske daha erken bıraktırsaydım'' denilebilecek kadar farklı süreç, bu kadarınıu soyliyim size sadece...

kadisim aynı dert bendede var soma..aç olmadığı hade gece sırf meme için uyanıyor..dediğin gibi yanıma alıyorum emmeye bi başlıyor bıraktırmak ne mümkün..sütüm öle çokta deil..bazen şeytan bıraktır diyor küçük diye kıyamıyorum..ama 18 aylık olsun hemen kesicem.

Kadis Hiç farkında değilim Nedemek oluyor 4 kalp ??? :) yoksa sevgililer gününde kalpli çikolatamı yollıyacaklar :))))

Saol Edacım Deniz Maşallahı var dün gece itibariyle ilaçlarını kestik
Anlamıyorum hastalığından öncede vardı arada kalkıyordu ama hasta olunca iyice azıttı olayı yok hiç bir
sorun herşey temiz çıktı kulaklarından şüpelendim yine böyle çok ağladığı akşamın sabahında
sormuştum neden ağladın annecim o kadar diye kulağını göstermişti. Dr una söyledim bu dialoğu tertemiz dedi. Damaklarınıda kontrol ediyorum gelen bişey yok. Mızmızlık ağlaması , süt istiyor yapıyorum içmiyor,su istiyor veriyorum içmiyor , baba diyor veriyorum gitmiyor. Enteresan yaniii.!!!
Ben anlamadım anlayan biri varsa benide aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…