Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bu arada berfe 10 gündür ağbi ve abla demeye başladı..kimi görse ağbi abba diyordu..bende hayır o ağbi bak bu abla dedim durdum..şimdi kız çocuğu görünce abba erkek çocuğu görünce ağbi diyor...

zaman ne kadar çabuk geçmiş nasılda büyümüşler dimi...
soytarım berfede durmadan banyodakı maşrabayı alıp güya su var gibi kafasına döküyor,sonra eliyle saçlarını ovup küvetini gösteriyor..ama banyo yaptırmaya bi başlayım evde kıyametler kopuyor..sanırım bizimle dalga geçiyor bunlar....

merhaba jegem sanada...nasılsın bakalım...ben bi taraftan size bakınıyorum bi taraftan berfe hanıma yetişiyorum elinde tacım var getiriyor kafasına takıyorum aynadan bakıp seviniyor çıkartıp tekrar getiriyor tak diyor...

DreamLover, drydeniss, Jege, KADİS+, Ms.Eda+, T&S kılıç

ooo topic full bakalım..ama ben kaçıyorum berfem mama demeye başladı..sonra görüşürük herkese öpücükler...

soytarın napak anam bebe durmadan meme diyor..heryerde göğüsümü açıp meme diyor..hayır cıss dersem bu seferde kendi göğsünü açmaya çalışıp meme diyor...

Yaw çok ballandırarak anlatmışsın :). Bende bıraktırma fikri aklıma gelince dediğin gibi çok duygusallaşıyor hele keyifli keyifli emerken görünce. Bakalım biraz daha devam edeceğiz Allah güç kuvvet versin.

walla cok iyi anlıyorum sizleri kızlar,
ben 18 ayin ideal oldugunu düsündüm we 18 aylikken kestim ,korktugum kadar olmadiİ RABBİM YARDIM EDİYOR MERAK ETMEYİN...
sabredin sadece

mevcancım aynıyız demekki canım ya birde benişmki gündüzde emmiyor unutması gerekirken iyice düşkün hale geldi

yeliz nicklerimizin altındaki kalpler varya onu diyomm kıssss ne sevgileler günü ne çikoltası bacım yaaa nerdeeee yani bakalım bizim kociş aratasyın reklamlarına çok takılıyor emme ne yapmaya çalışıyor anlamadım bakalım ne alıcek merak ediyorum vallahhh

ya tenziş nasıl kestin sütten:lepi:
anlat bakiim
benim cadı halen vakumluyo sabaha kadarsenağlama

amin cnm amin
sabredin biras daha
keyfini cıkarmaya bakın dedigin gibi,o zamanlar bi daha geri gelmiyor,ama zamanı gelince kararlı olun...
şifa olsun tum bebeklerimize...

güle güle mev-can, gitte doyur kuzuyu yoksa yapışır memeye :)

Ya bir de emzirmeyi bırakınca daha düzgün yemek yiyormuş bebekler, doğrumudur

aç gezdim bacım açççç... neyse yine eski yememe döndüm kuzum... ama sabitledim okiloya. accık göbeğimi eritsem daha iyi olcakda. kendimi sıkıpda spor yapamıyorum..

iyi kadis cim nasıl olsun. büyüyor sıpa. yine benim agresiflik krizlerim tutuyorda. bağırıyveriyorum. dün uykusuzdum akşam 11 oldu uyumadı yine. kızdım bayabi yavruma.. gece uyandı durdu. tabi ben yine homurdandım.. şimdi düşünüyorumda homurdanacak tek kişi benim. kuzumu bir görseniz. yavrum kendi kendine oynar. hiç iş kesmez maşallah

dünürcüm alcam kuzuma oyuncaklardan. küplerden alcam mesela..hani şekiller oluyorla onları yerlerinden katmaya çalışıyorsun..
birde ay ayy ahhh yapmayı öğrendikk. elini güzelce açıyor ben tutuyoyorum yüzüme sürüyorum ayy ayy diyorum sonra vurarken ahh diyorum o da ahhh yapınca kıkır kıkır gülüyor sen yap deyince başlıyoryüzüme vurmaya..minnoşum obenim. söyle bakimm damadım nasıl oldu....

slm canlarım
hava çok soğuk
alışveriş yapıp geldim dondum
zeynep te uyuyo

ne var ne yok sizler nasılsınız bakalım

iyiyiz canımseni sormalı.. kız dışarda hasta olacan soğukta...

selam herkese..mutlu bi gün olur inşallah hepimize....

sanada merhaba mev can cımmmm
adını sayamadığım herkese... tekrardan merhabalar efendimm
hoşgeldinz...
aaaa mavicee sizdemi burdasınız..
dıptıs dıptısss aaaa soytarı hanımlar da burdalarmış.... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Kadis anladım canım neyi kastettiğini ama ne işe yaradığını bilmiyorum onu sordum sana??? :) 4 kalp olunca ne oluyor 3-2-1 olunca ne oluyor???

Geyiğe vurdum sonra . kk bana çikolatamı yollıcak diye :))

bendende kocaman mrblar..
oo bugün topik çok hareketlii
gerilere pek bakamdım ama
umarım herkezin keyifleri yerindedir..
hasta bebişler daha iyidir...
herbirinizi öpüyorum canlar
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…