- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.421
ewet cnm ya sorma ayrı kaldık
ay cok zormuş yalniz
allah kimseyi ayirmasin..
annem iyi ya cok sükür,yarin taburcu olacak allahin izniyle....
ya walle bende memeden kesmeden önce cok tedirgin,kararsiz,duygusaldim,
ama zaman gelince kararlı oldum we rabbimin yardimi ile cok guzel birsekilde UYKULU gecelere MERHABA dedim,
acaip rahatladım,
'' keske daha erken bıraktırsaydım'' denilebilecek kadar farklı süreç, bu kadarınıu soyliyim size sadece...
kadiscim 1 ay oluyo biz memeyi bırakalı,
tam 18 aylıktı..
we sadece gece emiyodu ama hakkını weriyodu 5-6 kez kalkıp
biraktik simdi cok rahatız,
açlıktan dolayı kalkmalar son buldu,
bence bıraktir we rahatla ... eninde sonunda bırakacak ne de olsa...
amin cnm aminYaw çok ballandırarak anlatmışsın :). Bende bıraktırma fikri aklıma gelince dediğin gibi çok duygusallaşıyor hele keyifli keyifli emerken görünce. Bakalım biraz daha devam edeceğiz Allah güç kuvvet versin.
dreamcim 18 aylık olsun seninkide yardim edecem ben sana
oglan emmişmiydi cnm???
Ohh süper canım bende 56 kiloyla hamile kalmıştım. şimd 57-58 arası gidip geliyor,ama çokda dert etmiyorum zaten dert edicek bir tarafı kalmadı :) (nimo duymasın keser beni) 2-3 kilo kızımda
hatıra diyorum.
Tebrik ederim kutlarım seni yaptığın özel bişey varmı ???
iyi kadis cim nasıl olsun. büyüyor sıpa. yine benim agresiflik krizlerim tutuyorda. bağırıyveriyorum. dün uykusuzdum akşam 11 oldu uyumadı yine. kızdım bayabi yavruma.. gece uyandı durdu. tabi ben yine homurdandım.. şimdi düşünüyorumda homurdanacak tek kişi benim. kuzumu bir görseniz. yavrum kendi kendine oynar. hiç iş kesmez maşallahSlm kızlarr yeni yerimiz uğurlu geldi bugün yine bir iş aldık allaha şükür açılıyoruz yeni şirketimiz uğurlu geldi galiba hakkımızda hayırlısı
dry denizcim gelmişl nasılsın canım kuzun nasıl
nimomda buraya uğramış canım yelizin dediği gibi gün doğmadan neler doğar dur bakalım hayırlısı belki bir sorun olurda gidilmez hep kuzunla beraber olursun
dünürüm kısss senin herif romantik olmuş baksanaa.:lepi::lepi::lepi: zafer senin canımmm . allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun
çokom canım hoşgeldin döndün tatilden demek akşam gezmelerine gittiniz ardacık annesini oturtmadı heee aynı bizim hafta sonumuz gibi kaynoşlarda yezda hanımda oturmadı merdivenleri indi çıktı helak oldum peşinde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
tünaydınlarrrrrra.s.
geçmişe şöööllleeee bir gö attım genelde iyi durumlar
elifim ruzişim daha iyiymiş çok şükür umarım kısa zamanda birşeyciği kalmaz
yelizcim sanada eytin gözlünede sevgiler
kadişçim bencede bir iki aydaha beklesen de olur ama seçim senin...
sibelcim allah mutluluğunu daim etsin hayatım uzuuuuuunnn zaman oldu öyle saçlarım okşanmayalı...
deli dünürrrrrrr al bakem şöyle gelinime en güzel oyuncaklardan öperim ikinizide
nimoooooooo delüüü üzdün beni yaaffff kısım senin durumun öyle aımsanıcak bişi değilki çok zor bir durum canım inşallah en kısa zamanda olumlu yönde bir çözüm bulabilirsiniz allah gönlüne göre versin güzel yürekli arkadaşım benim...:teselli:
slm canlarım
hava çok soğuk
alışveriş yapıp geldim dondum
zeynep te uyuyo
ne var ne yok sizler nasılsınız bakalım
selam herkese..mutlu bi gün olur inşallah hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?