- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.381
Gunaydın kızlar nedense ıçımde çok buyuk bı mutluluk var sevgı ask heyecen hepsı karışık bır durumdayım
elifcım çok grecmış olsun cnm merak etme gecıcek bunlarda
teşekkür ederim canım. nedenini bende bilmiyorum ammaa 38 bedene düşmüş olmamın etküsü olabülürrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar::) drydenis merhaba canım, keyfinin yerinde olmadı güzel açıkcası seni ilk defa bu kadar enerjik görüyorum.
Yumurta olayını dr unuza sorduğun iyi olmuş onun talimatları doğrultusunda verirsin veya vermezsin.
Oyuncak içinde 9. aya uygun birçok altarnatif var eğitici oyunlar var sitelerden yardım alabilirsin.
Rica ederiz elifcim tabiki arıycağız birbirimize zor zamanlarımızda destek olmamız gerekir arkadaşız sonuçta inşallah ruze ilaçların sayisyle allahın izniylede düzelecek canım
saol yelizcim bende inanmak istiyorum valla..Günaydın elifcim,
İnşallah bu sefer doğru tedaviyle atlatacak kuzun ben inanıyorum sende inan lütfen.
Bak en azından ilaçlar rahatlatmışki kuzunu gece rahat uyumuş.
Lütfen iyi düşün iyi olsun.Sen kendine iyi bak. Ruzenin Herşeyden önce anne sıcaklığına ve sevgisine
ihtiyacını var onun en birinci ilacı sensin,bunu unutma.
Bol bol C vitamini al portakal yemeye çalış.
Allah'ım acil şifalar versin dün gece ruzem içinde çok dua ettim allah kabul etsin.
mavilim canım arkadaşım geçecek bu günler elbet sabır canım ya, çocuklar hasta olunca biz daha perişan oluyoruz, bir de çalışan bayansın, hiç dinlenme fırsatın olmuyor, kıyamam seni çok iyi anlıyorum tatlım, umarım artık iyileşir ruzecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?