Bebeklerimiz ve Biz

:) drydenis merhaba canım, keyfinin yerinde olmadı güzel açıkcası seni ilk defa bu kadar enerjik görüyorum.

Yumurta olayını dr unuza sorduğun iyi olmuş onun talimatları doğrultusunda verirsin veya vermezsin.

Oyuncak içinde 9. aya uygun birçok altarnatif var eğitici oyunlar var sitelerden yardım alabilirsin.

Gunaydın kızlar nedense ıçımde çok buyuk bı mutluluk var sevgı ask heyecen hepsı karışık bır durumdayım

elifcım çok grecmış olsun cnm merak etme gecıcek bunlarda

ne güzel al işte biri daha içinden gelen bi mutluluk sarmış.. süper yaaa

teşekkür ederim canım. nedenini bende bilmiyorum ammaa 38 bedene düşmüş olmamın etküsü olabülürrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
az kaldı kilolarımaaaaaa 60 ım şimdi 4 kilo var hamile kaldığım kiloya.. bide siyah bi elbise giydimm bugünnnnnnnnn çıtır gibi duruyom kızlarrrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kız nasıl mutlu olmayım 10 gun sonra çıkıyorum tatıle esımın görevıde ıptal oldu oda gelcek martta dun gece yarı uyanım benı sevıyor sacımı oksaması çok hoşuma gıttı

aşkım yelizim bitanemmmmm hoşbulduk anammmmm
he buarada elificm bende seniaramak isterdim amamaalesef en son benim kız telefonu çamaşır makinasına attığından beri annem dahil herkesin numarasını kaybetmiştim
böle heryerden toplamaya çalışıyorum numaraları
o yüzden senden bi ara alırım tekrar artık numaranı

ee napıyosunuz bakalım
bu gece daha rahat uyumuş galina ruzem
inşllah düzelicek snede derin bir oh çekeceksin elifcim.

drycım ne o çıtım ayakları falan kardeşim bende çıtırım hatta şu kabuklu dıtıkalr var ya onlardanım iri çıtrırlardan alla allaaa :)))))))))))))))
kociş 7 kilovermiş kıskançlıktan patlıcam :)))

ben sadece 4 ay emzirebilidm maalesef. ihüühühüühühü

ee ne anlatıyordum ben
benim karın ağrım başladı kızlar daha aylar var önümde ama ben şimdiden düşünmeye başladım açıkçası
ne diyeceksiniz tabiii
benim kızın tekirdağa gitme mevzusu bu aralar kafamı çok meşgul ediyor
sadece haftasonları görmek gene heleki şimdi herşeyi anlıyorken
heleki şimdi daha tatlılaşmışken
şimdi herşeyi keşfeidyor veöğreniyorken yanında olamamak
ve oranın çok güvensiz bir yer oluşu , her an kötü bir kazay davetiye çıkaracak olması
merdivenler korunaksız kaldığı oda korunaksız

sonra beni unutması
zaten şu anda bile kime anne diyeceğni şaşırmış durumda
kayıpederde bu konuda hiç yardımcı olmuyor
git annene su içirsin diyor babaanneyi kastederek

sabah çığlıkları ağlayarak bana sarılması hala kulağımda
ya çocuğum benim onu terkettiğimi düşünürse bu aramıazda kapanmaycak uçurumlar açarasa

yni böle endişeli ,umutsuz bir haldeyim

mayısta giderler büyük ihtimal eylül sonuna kadar sadece haftasonu görmek
benim işe gitmeme bile tahammül edemiyor ve bu kadar ben onu o beni özlüyorken
bu kadar süre ayrı kalmak

oof oofffffffffffffff
diyorum
aslında yazmıcaktım her zamanki gibi deli kılıfımı bürünüp konuşacaktım ama
elimde değil

yani bu kadar hastalığın derdin içinde benmimki devede kulak belki
özür diliyorum o yüzden sizden
ama ne bileyim paylaşmak istedim

Rica ederiz elifcim tabiki arıycağız birbirimize zor zamanlarımızda destek olmamız gerekir arkadaşız sonuçta inşallah ruze ilaçların sayisyle allahın izniylede düzelecek canım

çok teşekkür ederim cnm...
inşallah düzelecek...bekliyorum baklaım
saol yelizcim bende inanmak istiyorum valla..
iyiki varsınız var ya desteğiniz insana ne kadar güzel mor<l oluyor..eşime dün söyledim sanaldaki arkadaşlarım gerçek hayattakilerden çok daha vefalı diye.
eşim sürekli portakal sıkıyor ruzeyle beraber içiyoruz bakalım..
rabbim yasinini kabul etsin..
allah razı olsun bizim için o kadar dua ettiğin için.
hepinizi o kadar seviyorum ki çok saolun yanımda olduğunuz için..

çokocum canım...
biliyorum geçecek de bi de kendim hasta olunca sabrım kalmıyor...
ruzeyi saatlerce uğraşmama rağmen uyutamıyorum...
akşam 10 başlıyorum gece 1 de uyuyor..
ona bağırmamamk için kendimi harap ediyorum
dr. dinleneceksin istirahat dedi ama nerde.........

akşam eğlenmişsinizi ne güzel benimde ihtiyacım var öyle bi eğlenceye..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Ohh süper canım bende 56 kiloyla hamile kalmıştım. şimd 57-58 arası gidip geliyor,ama çokda dert etmiyorum zaten dert edicek bir tarafı kalmadı :) (nimo duymasın keser beni ) 2-3 kilo kızımda
hatıra diyorum.
Tebrik ederim kutlarım seni yaptığın özel bişey varmı ???

Sibel bu çok güzel bir haber duydupuma sevindim.

Nimetcim böyle karamsam olma bebeğim ya gün doğmadan neler dopar yarınımızı bile göremiyorken
sen mayıs ayını düşünüyorsun,Hani sen geçen gün bir mucize dilemiştin ya benim için sıra bende şimdi :

Allah'ım bir mucize olsun ve nilimiz bu yaz tatilinde tekirdağa gitmesin,Annesiyle yaz tatilinin tadını çıkarsın bir engel çıksın bir mani olsun , Hiç olmazsa Nilimize bakacak biri olsun oda olmadı
Nimetimize güzel bir zam yapılsın ve nilimize bakıcı tutulsun inşallah. Hayırlısıyla olur diyelim Aminnnnnnnnnnnnn.

Elif insan umutsuzken üzme kendini lütfen lafını duymak bile mutlu ediyor. Yazdıklarımda çok samimiydim. Sanalda bir takım şeylerimizi paylaşıyor olabilir ama Sonuçda hepimiz anneyiz,düşüncelerimiz duygularımız ortak noktada buluşuyor. Sende iyiki varsın canım.

Slm kızlarr yeni yerimiz uğurlu geldi bugün yine bir iş aldık allaha şükür açılıyoruz yeni şirketimiz uğurlu geldi galiba hakkımızda hayırlısı

dry denizcim gelmişl nasılsın canım kuzun nasıl

nimomda buraya uğramış canım yelizin dediği gibi gün doğmadan neler doğar dur bakalım hayırlısı belki bir sorun olurda gidilmez hep kuzunla beraber olursun

dünürüm kısss senin herif romantik olmuş baksanaa.:lepi::lepi::lepi: zafer senin canımmm . allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun

çokom canım hoşgeldin döndün tatilden demek akşam gezmelerine gittiniz ardacık annesini oturtmadı heee aynı bizim hafta sonumuz gibi kaynoşlarda yezda hanımda oturmadı merdivenleri indi çıktı helak oldum peşinde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
tünaydınlarrrrrra.s.

geçmişe şöööllleeee bir gö attım genelde iyi durumlar

elifim ruzişim daha iyiymiş çok şükür umarım kısa zamanda birşeyciği kalmaz

yelizcim sanada eytin gözlünede sevgiler

kadişçim bencede bir iki aydaha beklesen de olur ama seçim senin...

sibelcim allah mutluluğunu daim etsin hayatım uzuuuuuunnn zaman oldu öyle saçlarım okşanmayalı...

deli dünürrrrrrr al bakem şöyle gelinime en güzel oyuncaklardan öperim ikinizide

nimoooooooo delüüü üzdün beni yaaffff kısım senin durumun öyle aımsanıcak bişi değilki çok zor bir durum canım inşallah en kısa zamanda olumlu yönde bir çözüm bulabilirsiniz allah gönlüne göre versin güzel yürekli arkadaşım benim...:teselli:

ayşegülüm nasılsın balımmm bencede dişlerinden yapıyor olabilir alim kıyamam kıs ben ona öpüyorum tombiş yanaklarındannnn:asigim:

kızlar normalde benım adam çabuk sınırlenen bırı hatırlarsanız yılbasında kavga etmıştık bende annesınle babasını aramıştım arayıp konuşmuşlardı o gunden berı superız ılımlı sureklı guler yuz gecen gun bı huzunluydu noldu dedım sen gıdınce ben yanlız napıcam dedı basladı gözlerı dolmaya nerdeyse aglayacak ama .gecelerıde sureklı sacımı okşuyor sevıyor sımsıkı saroılıyor hafta sonları erkenden kalkıp kahvaltı hazırlkıyor oglan uyanınca alıyor ıçerı altını degıştırıyor 12 dede benı kaldırıyor akşamlarıda yatana kadar efeye o bakıyor ooo ınsallah en kötu gunlerımız böyle olur

aynurcum bende öle düşünüyorum canım ama bayağı zayıflatıyor beni bakalım hayırlısı olsun.
belkide kendiğinden kesilir süt oda bırakmak zorunda kalır sonuçta gögüslerim dolmuyor çokm gibi söyliyim emzik niyetine kullanıyor memeyi cadıııı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…