Bebeklerimiz ve Biz

bende zaten diyorum şöle birz havalar ısınsın yaza doğru bıraktırıyim 18 aya kadar süt olacakmı ondanda emin değilim vallahi:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

belki kesilirde kendiliğinden kesilir . sen kaç aya kadar emzirdin yelizzz

iyiyiz kadişcim teşekkürler
iki gündür bi huysuzluk var Alişde dün gecede 11 de uyudu yatırmamla ağlaması bir oluyor kucağımda sütünü içerken uyuyakaldı sonrada tam biz yatacaz saat 1 terlemiş çok 3.katına bile geçmiş sırılsıklam değiştireyim derken uyandı bir ağlamak susturmak mümkün değil yarım saat ağladı şurup şişesini aldı eline öyle sustu koynuma aldım şişe elinde uyuyakaldı sabahta 8 de kalktı kahvaltısını yaptırdım şimdi tekrar yatırdım...

Yezda çalışmana rağmen hala vazgeçmediğine göre düşkün memeye sen bilirsin Ali yaşından sonra kendisi bıraktı zaten son bi kaç ay sadece gece emiyordu onuda istemedi ben emseydi 2 yaşına kadar emmesini isterdim...

ayşegülcüm acaba dişlerinden huysuz yaaa bu aralar bizimkide geceleri kalkıp sebepsiz ağlıyor. bende istiyorum ama dediğin gibi gündüz emmiyor ama akşam gider gitmez kazağımı kaldırıyor meme istiyor.

günaydın ayşecim, hamdolsun iyiyiz. Demek alişimiz uyumadı dişleri ne alemde annesi iyice uç gösterdilermi?? Denizde son hastalığından sonra huy değiştirdi enterean bir ağlama mızmızlanma stili
edindi kendince. ilgileniyoruz kızıyor ilgilenmiyoruz kızıyor.
En olmadık zamanda yerlere atıyor kendini almak istiyorum kasıyor kayıyor elimden.
Umarım geçici bir süreçtir.

Kadis cim benim sütüm başından beri azdı bitkisel çaylarla stel tea lerle tahinlerle 8 aya kadar geldim.
Şirkette sağıyordum iyi çıkıyordu, akşam gelince sabaha kadar çok kere emiyordu. Ama bir akşam
emmek istemedi. kafasını çevirdi, sabaha kadar uğraştım almadı.Günlerce uğraştım almadı. Bende
kuruyana kadar sağıp verdim. EE bebeğim emmediği için yeni süt üretmedi tesisler. Belli bir süre
sonra tamamen kesildi. Dolu dolu 8 ay emdi, yarım yamalakda 1 toplamda 9 ay emdi.Çok üzüldüm
erken bıraktığı için ama yapacak bişey yoktu. Memeyi bıraktıkdan sonra gece kalkmalarıda otomatikmen son buldu takiiiiiiiii 2-3 ay öncesine kadar şimdi istisnasız her akşam kalkıyor

günaydın kızlar..
hala iyileşememiş bi durumda mecburiyetten işe geldim...
öncelikle arayan yelizime ve kadisime,msn den beni hiç yalnız bırakmayan ayşegülümer daha sonrada geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
herşey yelzin anlattığı gibi işte..
gece iyi uyudu ruze..ama sabah öksürük yine başladı bakalım...
biliyorum bunlarda geçecek ama ne zaman artık gücümü kaybetmek üzereyim..
3 haftadır hastanelerdeyiz ailecek...
umarım bu son olur....

Rica ederiz elifcim tabiki arıycağız birbirimize zor zamanlarımızda destek olmamız gerekir arkadaşız sonuçta inşallah ruze ilaçların sayisyle allahın izniylede düzelecek canım

Yelişzcim tabiki uzun emmesi daha iyi olurdu ama 9 ayda emmiş hiç değilse daha az emenlerde var benim kız kardeşimin oğlu 4 ay emdi mesela bıraktı sonradan

Günaydın elifcim,
İnşallah bu sefer doğru tedaviyle atlatacak kuzun ben inanıyorum sende inan lütfen.
Bak en azından ilaçlar rahatlatmışki kuzunu gece rahat uyumuş.
Lütfen iyi düşün iyi olsun.Sen kendine iyi bak. Ruzenin Herşeyden önce anne sıcaklığına ve sevgisine
ihtiyacını var onun en birinci ilacı sensin,bunu unutma.
Bol bol C vitamini al portakal yemeye çalış.
Allah'ım acil şifalar versin dün gece ruzem içinde çok dua ettim allah kabul etsin.

herkese günaydın, mutlu,sağlıklı,keyifli bir gün dileğiyle sizleri selamlıyorum

akşam arkadaşımın doğum günü vardı, okuldan tüm öğretmen arkadaşlar, eşleri, çocukları inanılmaz bir kalabalık vardı, sağolsun ardam beni beş dakika oturtmadı, bütün evi gezdi, karıştırmak istedi, berkan hiç böyle değildi, beni çok yoracak bu çocuk

mavilim canım arkadaşım geçecek bu günler elbet sabır canım ya, çocuklar hasta olunca biz daha perişan oluyoruz, bir de çalışan bayansın, hiç dinlenme fırsatın olmuyor, kıyamam seni çok iyi anlıyorum tatlım, umarım artık iyileşir ruzecik

ayşegülüm, kadişim, yelizim, aynurum hepinizi kocaman öpüyorum

Tabiki gönül isterdi emzirme,ama nasip bu kadarmış. İçim rahat çünkü en önemli olan ilk altı ayı emzirdim.
Bence hem anne için hem bebek için en sağlıklısı max.1,5 yaşına kadardır.O dönemden sonra
emzirmek annede kalsiyum eksikliği bebekdede bağımlılık yapıyor daha çok akılları erdiği için.
Söylediğim gibi Bence.

hatunlar ben geldimmmm
herkese merhaba.....
yımırta hakkında yorumlarınız için teşekkür ederimm...
herkesii öpüyorum ve bugün keyfim yerinde herkese benden bi buket papatya çeeeeeeeeekkkkkkkkka.s.a.s.a.s.
herkesin keyifleri yerindedir inşallah
kuzularınızda iyidir.
bende bi kaç gündür benim kuzuma eğitici olarak hangi oyuncaklardan alabilirim iye düşünüyorum. u an sadece oyun oynuyoruz doyasıya.. işten geldikten sonra... ama eğitici de olsun istiyorum. napcambilmiyorum. dün yımırta olayına baktım netten.doktora sordum. tavık yımırtasından farkı yok dedi. aklım karıştı şahsen..
bugünde aşaamaaa kadar oyuncak bakarım gari..delikafadulden
malumunuz taktımmı takarım :roflol: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Çokom selam canım,
büyüklerimiz hep der ikinci çocuk birinciye göre daha yaramaz olur. Ben şimdi düşünüyorumda
Denom böyleyse ikincisi hayal bile edemiyorum :) ehehehe.

Aman maşallah 2. dönemin ilk günü böyle güzel geçtiği iyi olmuş buna sonuna kadar güzel aktiviteli
başarı dolu bir yıl olur hepiniz için.

Gunaydın kızlar nedense ıçımde çok buyuk bı mutluluk var sevgı ask heyecen hepsı karışık bır durumdayım

elifcım çok grecmış olsun cnm merak etme gecıcek bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…