Bebeklerimiz ve Biz

saol aysegulcum
naber

ay sibel sen can sıkıntısına mı cocugu bu hallere sokuyon
paşa cok tatlı ya maşallahhhh

saol soytarım 2 gündür işhatımız açık allaha şükür..1 tane ağzı diş çıkardık ağlamaktan helak oldu kuzum...

yaaa bu sayfalar çabucak atlıyor yetişemiyorum hızına heee :)))) maşallh nazar değmesinnnn topiğeeee:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

herkesler burda bi şey soram bari...kuzulara günde ne kadar süt veriyorsunuz..ben 1 yada 2 su bardağı veriyorum fazla deil dimi...

bi türlü marketlerde pınar çocuk sütü bulamıyordum....bende pınara mail attım..beni akşam pınardan aradılar...sıkıntımı dile getirdim..sorunuzunu hemen çözücez dediler..ertesi gün pınar ankara bölge müdürü aradı hangi marketten alışveriş yapıyorsun nerelerde görmek istiyordunuz sütümüzü diye sordu..bende mahalledeki büyük marketin adı ve adresini verdim..akşama sütünüz orda alabilirsiniz dedi..tabii bi dünya yağ ile:)) akşama gittim hakikaten koli koli çoc uk sütü vardı...

Saol mev.can aydınlattığın için.
Sibel en son resim çok tatlı,diğerlerini olmamış delikanlı efeye gitmemiş anacım :))))

bende normal alıyordum pınarın ama şimdi pınar çocuk alıyorum sanki biraz tadı farklı dimi inek sütünden devam sütü var galiba onda mevcancım

kızlar süt içme rekoru bizde galiba...
Albiba sütü çok seviyorr
versem gündüz de içecek ...
gece akşam yatmadan önce 200 cc lik bir biberon içiyor..
gecede 2 kere kalkıyor süte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…