Bebeklerimiz ve Biz

Aynen öyle canım netten en yakın sağlık ocağının telefonunu bul ve bilgi al.
Sonrada götürürsün.Bazıları hayır yok öyle bişey diyorlar, (kuzenim aradı ordan biliyorum).
Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum belkide gerçekten bilgileri yok. Çünkü çok yeni bir haber.

zamanında pnömokok aşısını yaptırmayı çok istedim
ama eşim bu konuda etik düşündü ve ticari amaçlı bu dedi..
dr. umuzda yaptırırsanız iyi olur dedi..
yani illa yaptırın demedi..
kısaca yaptırmadık..
hemen ararım Yeliz cim...çok sağoll.. bilgilendirdiğin için...

benim kuzuda uyandı bende kaçar kızlar..
mutlu akşamlar herbirinizee...
öpüldünüz..

Kızlar dışler demışken dışlerı fırcalatıyormusunuz 2 haftayı gectı babası efeye ögrettı aksamları beraber fırcalıyolar macunsuz tabıkı 0 2 yas dış fırcası aldık mınnacık bışı

cnm bu haberi nerden alıntı yaptın..
gerekirse çıktı alıp götüreyim diyorum:))

yelizcim aradım canım yeşil yeşil balgam atıyormuş..hiç uyumamış öyle dedi kaynanam..ama neşeliymiş..gerçi şimdi görümcemlere gitmişler evi yabancılmış huysuzluk yapıyormuş ama..iştah da yok dedi.bakalım akşam ne yapacak getirecek mi yine burnumda

bu arada ben ruzeye gece için bi mama yapıyorumsizede vereyim tarifini hem tok tutyor hemde vitaminli
sütün içine bi kaşık tereyğ.bir yumurta varsa pirinç unu yoksa normal koyup cıvık muahllebi yapıyorum..bibderona kayouyorum gece içiği sütün yarısı kadar içiyor...tavsiye ederim

Sibelcim bizim epey oldu beraber her sabah ve akşam fırçalıyoruz. Bu bir alışkanlık haline geldi.
Fırçaaam fırçaam diye ben vermesem bile kendi istiyor benim fırçamı bana veriyor babasınnkinide babasına. Macun için süüy süüüy diyor sürüyor gibi yapıyorum :)) Aferin efeyede.

Zeynepcim şimdi özelden linkini atıyorum canım. Tedasüfen buldum başka haberler okurken.

Selam kızlarrrr
Maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitiremedim.
İrem iyi çok şükür... Ama ben çok keyifsizim sürekli uymak istiyorum elim kolum hiç kalkmıyor. Öğlenleri kuzuyu yatırıyorum arkasından hop bende anlamadım gitti. Normalde gündüzleri hiç uyuyamazdım. Hayırdır inşallah diyelim.
Okuduğum kadarıyla herkesde keyifler iyi. Aman Allah bozmasın.
Elifcim o balgamı atması çok iyi öksürükte onunla birlikte azalır. Bir kaç güne kalmaz düzelir ruzişimizde...

mavilim bu iyi haber canım ilaç iyi gelmişki söküyor balgamını denizdede öyle olmuştu kullandığımız ilk gün başlamıştı atmaya.Merak etme annesi hepsi geçecek, eski düzeninize geri döneceksiniz.

pişttttt zehra garusu slm veriyom sabahtandır niye almıyon bakemmm

danam görmedim
ne kızıyon yaff
özür dilerim bi denem
sen bana gelecen ya ben affettircem kendimi sana:)))
kızlar marketlerde pınarın gunluk sutu oluyo onlardan denesenize,inaılmaz farklı , cok guzel,

bende sütaşın günlük sütünü getirtiyorum markete, oda güsel

Kızlar zaten ben espırı amaclı çektım ve koydum o resımleri

çok şeker ya maşallah oğluşuna nazardan esirgesin rabbim
Kızlar bıde sutu sekerlımı verıyorsunuz ya bızım efe antıka sekerlı asla ıçmıyor

ben hiç şeker eklemiyorum
şekeri ve tatlıları sevmiyo zatenşutarafagitti

sevilcim hoşgeldin canımmm maşallah allah nazardan saklasın aman dilini ısır sevilcim
hayrola nedir bu uyku düşkünlüğü yoksa hamiş falanmısın kısss :)))))))

tememmm affettim canummm olur gelecem kısss yaparsın mamalar bana yerümmm vallah çok acıktım zatennnn yawwww

yelizcim senin verdiğin linkteki haberi bende ojkudum o nerden alıntı cnm yaaa,
bide ben okuyayım dedim

hoşgeldin sevilcimm

cnm havalar kötü ya sıkıntı basıyo insanı, bende yatmayı düşünüyorum bazen, kalkınca sersem
oluyorum diye yatmıyorum

sevilcim hoşgeldin canımmm maşallah allah nazardan saklasın aman dilini ısır sevilcim
hayrola nedir bu uyku düşkünlüğü yoksa hamiş falanmısın kısss :)))))))

Hoşbulduk canım... Isırmazmıyım ısırıyorum.
Regl olmasan kesin bende ondan şüphelenirdim kadişçim. Gerçi imkansız ama.
Rabbim isteyenlere versin...

Hoşbulduk şekercim
Belkide ondandır...
Bu iremin hastalığında çok bunaldım. Özelliklede ilaç alerji yaptığında...
Kuzum düzelince bende salım kendimi diye düşünüyorum. İnşallah ondandır.
Hemde ne sersemlik aman diyorum amannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…