Bebeklerimiz ve Biz

geçenlerde tv reklamlarında zatüre aşısınında ücretsiz olduğunu söylediler..

hemen gidip sağlık ocağına sordum ama..
haziran 2008 den sonra doğan bebeklere ücretsizmiş...
önce doğanlar faydalanamıyor yanii..
varmı kızlar bu aşıyı yaptıranlarınız...

Kızlar efe gunde 1 kılo paketı bıtırıyor çok sutçuydu dr kızdı bıze hayır en fazla 500 ml ıçecek dedı kansızlık yapıyormuş kılo alımını engellıyormuş sut

Ben çocuk sütü vermiyorum, normal süt veriyorum.Ama pınardan şaşmam sizde şaşmayın.
Bizim ticaretimiz var bütün kimya ve gıda fabikalarıyla. Danone , aytaç vırt zırt. Almayın dediler
Pınarın Tesisleri çok temiz ve hijyenikmiş Aynı zamanda Sütaşda öyle. Sütaşında Sadece yoğurdunu
ve peynirini alırım.

maaşallah albinaya...berfede sütü seviyor ama biberonun bi kısmını kaşıkla içiyoruz,bi kısmınıda emerek...anlıycan gel git akıllı keyfi nasıl isterse öle içiyor kuzum...

soytarım ,sibelim saolun aydınlattığınız için kızlar....bende pınardan şaşmam peyniride sadece sütaş dan alıyorum..berfede onu yiyor sadece..

soytarım pınardan arayınca çok şaşırdım zaten..onlara güvenmekte ne kadar haklı olduğumuda bi kez daha anladım...

Benim kuzuda sabah ve akşam yarım kilo sütü içiyor.Bence normal gündüzleri bazen istiyor ama ben
kalmamış babamız gelince alıcak diye kandırıyorum yoksa diğer öğünleri yiyemiyecek. Ama artık dolabıda açıyor sağlamam lazım :))))

zeynepcim pnomokokta ücretsiz dediler ama berfenin yaşı tutmadığı için yaptıramadım..herşey 2008 doğumlu çocuklar için..çok şaçma ama...

Albinanın annesi bu konuyla ilgili çok taze bir bilgi paylaştım linki geçen sayfada mevcut.

Tabiki espri sibelcim. ben bisküvi takıyorum akşamları 2 tane sabah katmıyorum , çünkü sütle kahvaltı arası uzun değil yarım saat sonra babanede kahvaltıya oturuyor, bisküvi kattığım zaman iyi yapmıyor kahvaltısını.

Kesinlikle bende pınardan şaşmam mevcan güvenmekte haklısın.

bende arada bir pıanrın çocuk sütünü alıyorum..yani normal sütü 2 kutu alıyrsam onu da yanında 1 kutu da alıyorum..
ruze biberonsuz uyumuyor maalesef o yüzden gündüzde süt içiyor.ama hesaplıyorum 500 ml i hiç geçmiyor..
bu aralar zaten iştah yok sütte içmiyor zaten...ayrıca şeker bende katmıyorum...

eee yine sizin kuzular içiyor benimki ağzına sürmüyor bazen oda işine gelirse ama bende akşamaları sırf biraz süt gitsin diye bisküvi yapıyorum yada muhallebisini sütle yapıyorum hiç değilse sütten böle faydalansın

şeker katmayın tabiki kızlar pekmez bal bizküvi -ki onları katarken bile ben dişlerini düşünüyorum

Güle güle Jege derinciğime öpcükler kuzenlerle keyfi yerindedir :) oh maşallah

cnm ya görmedim inan
şimdi msjlarını arattırdım okudum..
pnömokok artık ücretsiz ve bizim bebişlerimizde faydalanıyor...
doğrumu anladım cnm...

bu arada bendepınardan şaşmam kızlar ben beze yine huggıes döndüm molfix hiç iyi değil beğenmedim kuzumun teniş ıslak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…