Bebeklerimiz ve Biz

oooooo kalabalık ilginççççççççççççççççç
şaşırdım helekiiiii
benim dünürüm uğramış buralara çok ilginçççççççççççççççççççççç

AMANINNNN BAKINCA GÖZLERİM BÖLE OLDU:1shok: hasret kalmıştık topiğin bu günlerine ama ben yoktummmmm işlerimi anca bitirdim sonra kaynoş geldi

çağan onlara inmek istedi birlikte gittiler 10 dk. sonra geri geldiler eşimin amcası vardı yakın oturuyorlar bize araları pek iyi değildi babasıgille eşi kanserdi evlerden ırak olsun rahmetli olmuş tabiki böyle acı günlerde küskünlük olmaz oraya gittiler kananayla kayınpeder.... pek diyaloğumu yoktu merhumla ama işte tanıyorum bir kızı bir oğlu vardı 25 / 28 yaşlarında ikiside ama hiç birinin mürvetini göremedi üzüldüm ölüm ne kadar soğuk birşey allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun demekten başka ne gelirki elimden

Zehracım sanada attım linki

saol gülüma.s.

ne diyon lan sen mannak dünürümŞeniz

gel seni bi öpemŞeniz
cnm bugün şaşırtıcı kalabalıktık dediğin gibi

ölüm evlerden uzak olsun
ölümün soğuk yüzüyle mutlaka bigün tanışıcaz ama rabbim sıralı ölüm versin :Saruboceq:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
biraz önce eşimi erkek kardeşim aradı annemlere hırsız girmiş . nekadar zayıf ve şuursuz insanlar yaaa kolay yoldan yaşamayı para kazanmayı bulmuşlar insanlara zarar vermek hoşlarına gidiyor galiba bu tip insanların allahım sen bunlara akıl fikir ver yarabbim.

banada sölemeden apar topar çıktı yezadayı uyuturyordum içime bir kurt düştü yarabbim ne oldu acaba insanın aklına oan canalndırmadığı seneryo kalmıyor

şükür fazla bişey almamış cana gelen mala gelsin annemin cüzdanın götürmüş içindede 15 tl varmış birde babamın banka cüzdanı ve bankamatiğini götürmüşler hemen iptal ettrimiş ama tabiki ev berbat heryer darmadağın olmuş en çokta bu zor oluyor yaaa.

aynı şey yezda 2 aylıkken benim başıma geldi maltepede oturduğum evde erkek kardeşimin sözüne gelmiştim anemde kalıyordum kuafördeyken karşı komşumdan telefon geldi yaevde kimsemi var yatak odanın ışığı yanıyor kapısıda açık diye allah dedim hırsız girdi allahtan bileziklerim yanımda sözde takarım diye yanıma almıştım. iykide evde bırakmadım eşimi aradım hemen eve gitsin diye bizim arka tarafta sote biraz kimse görmemiş. yezdaya mevllüt okutmuştum ondan önceki haftada kuzumun 4 çeyreğiyle 100 ytl parası götürdüler haram zıkkım olsun burunlarından gelsin inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: aminnnn evin dağılmasıda caba her yer batmıştı şerefsiz halılara çamurlu çamurlu basmış aralık ayı birde kışş naıl temizlersin yezdanın beşiğini alt üst etmişti adi .kuran-ı kerimin içine kadar bakmıştı orda o anda çarpılığp kalsaydı keşke kötükedihüsokötükedihüso bütün çamaşırlarım doğumuma çıkarttığım pike takımımı hiç kullanmadan üstlerine basmıştı yazdıkça çıldırıyorum yaaaaaa allahım kimseye vermesin tam 1 hafta uğraştım evi temizlemeye yaaa bütün çamaşırları yıkadım ev baştan aşağı temizlendi halılar yıkandı senağlamasenağlama

aman dikkat edin kızlarr emniyet kilidi taktırın pencerelerinize allah hepimizi bütün kötülüklerden korusun şimdi düşünüyorumda iykide evde değilmişiz biz çünkü bunu yapanlar sakin kafayla girmiyorlar mutlaka bişeyler atıyorlar

Son düzenleme:
kadişim çok çok geçmiş olsun bitanem
seninde dediğin gibi cana gelen mala gelsin
allah bildiği gibi yapsın bunları, allaha havale ediyorum
neyseki annene babana bi zarar gelmemiş çok şükür

bende emire 7 aylık hamileyken gece uyku tutmuyodu
bi gece 5 gibi baktım tıkır tıkır sesler geliyo bizim kapıdan
eşimi kaldırdım hemen
düşünün yani biz evdeyken kapıyı zorlayıp içeri girmeye çalışıyolardı
ben bağırdım kim var orda diye salak gibi
ama çok korkmuştum
kapıyı açsalar yüzyüze gelicektik şehir eşkiyalarıyla

günaydın kızlar....
kadiscim çok geçmiş olsun canım..
allah beterinden saklasın..
iyiyki annene babana bi zarar vermemiş..
adiler insanların ne kadar zorluklarla kazandığı paralara nasıl da gözlerini dikiyorlar...
allahımdan bulsunlar ne diyim...
başınızın gözünüzün sadakası olsun canım..

biz aynıyız kızlar...kuzumda bi değişiklik yok...
hala düzelemedik..bekliyoruz bakalım...
akşam edanın tavsiyesi üzerine günlük diye bişey aldım..ruzenin döşüne koyacaktık ama tüpta yakılması gerekiyordu dumanı pamuğa çekecetim..pamuk tutuştu...
halım hep yandı..eşimde ruzeyi oyalıyordu bağırdım bağırdım duymadı..
balkondaki halım sizlere ömür...
ne kadar korktum anlatamam...

bu arada aynurcum uzak bi tanıdıkmış ama yine de başınız saolsun canım...
allah rahmet eylesin

zehracım elifcim sağolun allahtan evde kimse yoktu olmadıkları anda girmişler .

elifcim ilaçlar yavaş yavaş etkisini gösterir canım çabucak toparlansa çocuk sizde kendide mahfoldu.
geçmiş olsun canım aman dikkat yangın allah göstermesin

günaydın kızlar,
kadişim çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın geçen haftada teyzemlere girmiş elleri kırılasıcalar
Mavilim inşallah iyi olacak Ruzem geçmiş olsun sende dikkat et kendine
ben bugün çoook yoğunum ,misafirlerim gelecek birazdan kardeşimin eşi gelecek minik kızıyla sonrada annecim gelecek amcamın eşi ve halamla sanırım
hepinize sağlıklı bir gün dilerim

Kadiscim çok geçmiş olsun...
Rabbim kötü insanların kötülüklerinden
bütün iyi insanları korusun...
hasta olan bütün miniklere acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

sağol ayşegülüm teşekkürler canım sana iyi oturmalar misafirlerinle canım kolay gelsin alişi öp yerime zaten resmine baktıkça ısırasım geliyorrr:)

Herkese merhaba,Günün kalan kısmı umarım hepimiz iyi iyi geçer.
Dün burda laklak yapmakdan işlerimi yetiştiremedim,Sabahdan büyük bir çoğunluğunu hallettim bir kaç tane sigorta başvurum kaldı, arada size cee diyim dedim.

Kadis cim çok geçmiş olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun, Bizimde acı bir hikayemiz var.
kızım 2,5 aylıkken Didim'e yazlığa gitmiştik, son gece eyşalarımızı toparladık bir araya sabahda yola çıkacağız. hepsini vestiyere koydukki bir şey unutmadan sabah vakit kaybetmeden alıp yola koyulalım diye. gece 3 gibi kuzuyu emzirmek için ikimiz uyandık emzirdim uyudu du içtim vestiyerden saate baktım ve yattım sabah 6 da tekrar kalktım saate tekrar bakıcam telefon yok... Babamın telefonuna baktım oda yok annemin eşimin kimseninki yok.. aklımın ucuna bile gelmiyor hırsızın girdiği tekrar yattım eşim ekmek için fırına gidicez cüzdan yok... benden al dedim buluruz sonra çantama bakıyor vestiyerde yok... o yok bu yok
Eyvahhhh dedik soyulduk. bir tek eşimin pantolonu yatağın başındaydı ona dokunmamışlar,paralar telefonlar cüzdanlar çantalar alyanslarımız kolyem vs vs ne var ne yoksa hepsi gitmişşş.. Kendi kartlarımı iptal ettirmek için bankayı aradım hırsızlık olayı oldu iptal edin diye cüzdanınız bir otel bahçesinde görevli tarafından bulundu ve komser bilmem kime teslim edildi,oradan teslim alabilirsiniz.
tabi cüzdan bombom.Boş cüzdanı aldık sadece eşimin pantonunda kalan yolda bizi iadre edecek parayla yola çıktı., sonradan düşünüldüğünde inanılmaz ürkütücü bir olay. Büyük ihtimalle spreyle uyuttular bizi çünkü deniz saat başı kalkar muhakkak uyanırdım ben çok hafif uyurum zaten. artı aramıza almıştım 3 te kalktığında benim göğüs açık sabaha kadar :) adamlar iyi taciz etmedi kesin röntkenlemişlerdi. eşimle sonra çok gırgırını yaptık. İşi şakası bir yana Allah'ım en başka yavrumu sonra bizleri korudu. Her zaman dediğimiz gibi Cana geleceğine mala gelsin ve başımızın gözümüzün sadakası dedik.

Elifcim tehlikeli olmuş canım nedirki o günlük anlamadım ben??
Canım merak etme birkaç güne bişeyi kalmaz. 2 gün sonra haftasonu kuzuyu güzel güzel bakar ilaçlarını zamanında verirsin allah izin verirse önümüzdeki hafta başına bomba gibi başlarsınız ikinizde.

Alişimizin annesi sanada kolay gelsin canım kabul günü demek bugün.Ohh negüzel alişde bol bol kudurur. :)

yelizcim sağol canım sizinkide faklı bir olaymış allahtan size dokunmamışlar insan kendi canınıda düşünüyor yaaa bunlarıun bazıları sadece mala değil canada zarar veriyor piskopat tipler erkek kardeşim eve gidicekti iykide yollamamışız akşam geçenler de öle akrabamız için taziyeye gitmiştik. orda oturduk eve gidinc e kapının emniyet kilidinide kapatmışlar adiler sonra ooo bakmışlarki cam açık

anneme üzüldüm yaa kadıncağız epey yorulcak olduğu gibi kendini temizliğe verecek üstelik yezdada başında kış günü zor olucak yaaa neyse hayırlısı

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr
Geçmiş olsun Kadişcim Allah beterinden saklasın. Çok korkunç birşey yaaaaa
Elifcim sizede geçmiş olsun önemli bir kazadan yırtmışsın. Ruzecikte anca toparlanacak. İlaçlar yavaş yavaş etkisini gösterecektir.
Ayşegülcüm sanada kolay gelsin. En tatlı yorgunluk seninki... Alişime yarıyacak bu misafirler bebişler kalabalığı çok seviyor. Hele birde gelen annane olunca deymeyin keyiflerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…