Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar dilerim hepimiz için güzel bi hafta sonu olur...
kızım da bi değişiklik yok..şükür gece ateşlenmedi...
diken üstünde yattım sabaha kadar...
geçecek inşallah biliyorum ama en kısa zamanda atlatır inşallah kuzum...
hastalıkla geçen 4. haftayı da bitiriyooruz artık...

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...
allahım eşlerimize olan sevgimizle nice sevgililer günü göstersin inşallah

günaydın güzel annelerrrrr

yeli dün yoktu tamamda bugünde evdemi acep ses yok bu saat olmuşşş...

elifim hepsi geçicek canım az kaldı kuluçka dönemini atlatmış döküntüsünü dökmüş aten bundan sonra hızla iyileşmeye başlayacak kuzun inan bana:1hug:

kadişim ama bu çok doğru yok rota virüsü aşısı yok pnomokok yok hepatit a yok su çiçaaaaaa yeter beeee bu ne yaaa parası olmayanlar ne yapsın ne yapsın bilinmiiii benim eltimin oğlunda rota virüsü aşısı vardı hooopppa cacık atlattı küçük ama büyüğünde yoktu çocukla iki hafta süründü işte parası olmayanların çocuklarıda böyle olsun diyorlar yani amannnn yaaa hepsinin canım cehenneme.... allah emanet yavrularım tüm melek kuzularla birlikte:Saruboceq: sevgililer günü kutlamasınına gelince lütfen bknz. bir önceki sayfeeeeeee:asigim:

günaydın kızlara.s.
istanbulda hava 5 derece buz gibi soğuk yani
avrupa yakasında sulu kar yağıyomuş
bizim binanında dış cephe kaplaması yapılıyodu sekteye uğradı hava muhalefeti nedeniyle uzunca bi süree

yelizden haber alan yokmu hakketen nerde kaldı acep?:uhm:

elifcim ne kadar erken çıkarırsa o kadar iyi diye duydum su çiçieğini
bizim emir de çıkarmadı halen gerçi onu aşılatmıştık
ama zeynebin aşısı yok su çiçeği için
sanırım unuttuk acaba 15. aydan onra da yapılıyomu?

mavicem mesajın çok güseldi rep vericektim 20 kişi dolmamış çok hoşuma gitti resimli kutlaman:lepi:

bende hepinizin sevgililer gününü canı gönülden kutluyorumŞeniz
rabbim çok sevdiğimiz :asigim:arada fırçaladığımızdelikafadulden eşlerimizi bizden ayırmasın amin:Saruboceq:

aynurcum danam gürdük önce sen kutlamıışın ona binayen peşinden ben ve elif kutlamışız zaten sinirlenme hihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar bende hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
rabbim eşlerimizle hep mutlu olmayı nasip etsin inşallahh

iyiyim kadiscim.çok soğuk canım ya hava bir açıyor bir yağıyor
sen nasılsın bugünde çalışıyorsun sanırsam.
bende nazı uyuttum biraz takılıyorum.birazdan yemek yapıcam
off offçokk sıkılıyorumm.eşimin işleri yüzünden biranönce düzelsede rahatlasam

kızlar bu arada berfeye sinirlenip gündüz meme vermeyi kestim..gündüzleri sütüm pek olmuyordu..berfede emerek uyuyor süt olmayınca göğsüm ağzında 1 saat oynuyor o arada ne zaman dalarsa onun keyfini bekliyordum..valla dünden beri iki ağladı ama şimdi ayağıma yatırdım ninii söyleye söyleye uyuttum..sadece geceleri meme vericem 2 ay sonra felanda toptan kesecem valla...

slm kızlar
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.

geriye çok bakmadım ama ruzem dikkatimi çekti.suçiçeği olmuş.kıyamam ben ona.geçmiş olsun.elifcim.

Herkese merhaba,
beni merak edenler olmuş sağolun dostlarım, dün kuzenim geldi pnömokok aşısını yaptırdık eve geldik
akşamda eşi almaya geldi çocuklar kaynaştı oynaştı... :)
Bugünde annem gelicek yolda şimdi.

Ben çok ama çok sinirliyim... içimden ağlamak geliyor... hiçbiryere sığamıyorum.

Denom allahıma binşükür iyi sadece bvu çiş olayında çok inatlaşıyoruz sabah 1 saat içibde 3 kere
üstünü ıslattı. wc ye oturmak istemiyor bez bağlatmak istemiyor. Neden böyle yapıyor anlamadım.
Ama tabi sinirli olmamada denomun etkisi hiç yok. Ona yıkayamam kızamam.

Çok sinirliyim çoooooooook.

Ruzemin su çiçeği geçiyormuş çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin.

Herkese sevgiler ...

tekrar mrhaba kızalrt çıkmadan bir bakayım dedim işten

mevcancım bende kesmeyi düşünüyorum bu ayın sonunda çok zayıflattı beni çünkü. allah yardımcın olsun canım

sevilcim gelmiş sağol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun. nice yıllara eşinle beraber

semihacım canım seninde sevgililer günün kutlu olsun berrayı öpersin canım

yelizcim dönem dönem öçocuklarda değişik istekler beliriyor yavaş yavaş düzelir merak etme .
zaten tepki gösterirsek aksini yapıyorlar inatçılar malumm:)

dünürüm ne güzel kıss keyfini çıkar dinlen sende işte kociş efeyi götürmüş gezmeye . daha ne

kızkardeşim geliyor eşi yıllık izine çıktı kalır herhalde bende annemde
bizde kuyumcuya alynas ısmarladık ama dün uğradaım yoktu. bakalım inş. bugün gelmiştir. 14 şubat sevgililer günü şansımıza artık

hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum kendinize iyi bakın kuzularla iyi vakit geçirin .

ewet sekerim gidicem
çarşamba gunu

mawilim cnm uzme kendini
allah yardımcın olsun
gececek insallah iyi düsün,allah dermansız dert wermesin
cok gecmiş olsun cnm

ekinnazcim annene hırsız girmiş,cok gecmmiiş olsun sizede
allahim bu dunyada we obur dunyada hesabını sordun insallah

yelizcim sinirini anlıyorum ama yapacak bisey yok malesef güzelim ya
erken baslayan 2 arkadasımın cocugunda da aynı sorun oldu ,biri su an 2.5 yasında we bezleniyor gece gunduz ki 1.5 yasından önce baslamışlardı,son 3 aydır bezleniyor,keza digeri de geceleri baglıyor...
nazar olduguna inanıyorum bende,rabbim korusun kem gözlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…