- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.721
mavice .!.:günaydın güzel annelerrrrr
yeli dün yoktu tamamda bugünde evdemi acep ses yok bu saat olmuşşş...
elifim hepsi geçicek canım az kaldı kuluçka dönemini atlatmış döküntüsünü dökmüş aten bundan sonra hızla iyileşmeye başlayacak kuzun inan bana:1hug:
kadişim ama bu çok doğru yok rota virüsü aşısı yok pnomokok yok hepatit a yok su çiçaaaaaa yeter beeee bu ne yaaa parası olmayanlar ne yapsın ne yapsın bilinmiiii benim eltimin oğlunda rota virüsü aşısı vardı hooopppa cacık atlattı küçük ama büyüğünde yoktu çocukla iki hafta süründü işte parası olmayanların çocuklarıda böyle olsun diyorlar yani amannnn yaaa hepsinin canım cehenneme.... allah emanet yavrularım tüm melek kuzularla birlikte:Saruboceq: sevgililer günü kutlamasınına gelince lütfen bknz. bir önceki sayfeeeeeee:asigim:
tenzilecim evine yuvana kocişine kavuşmuşsun göünaydın canım derin hnm a sevgilerrrr
zeybencim evet kuzucuğunun diş problemi olabilir canım inşallah en kısa zamanda düzelir ...
iyiyim tenzilecim yaa aynı seni sormalı anneciğini bırakıp döndün ama tekrar gidicen galiba dimi
sorma cnım yaaa acayip kilo verdim 44 düştüm stres yapıyorum niye böle oldum hiç böle düşmmedim bennn yaaa((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?