Bebeklerimiz ve Biz

Kızlar hoşçakalım mutlu olun hep pozıtıf bakın efecıkle kocacık uyanır ben masayı hazırlayım ıkısı bırden mama dıye bagırdılarmı cınlerım gelıyor 2 den berı uyuyolar hayır dagıtacam uyandırsammıkı

kızlar aşıyı mutlaka vurudurn hatta 2 doz demişti doktor bize sonra gene vuralım demişti.
daha hafif atlatıyorlar aşıyla
inşallah fazla acısı sancısı olmaz ruzenin
dualrım ruzeyleee

Selam kızlarrr
Herkese hayırlı cumalar...
Elifcim ya çok üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah fazla rahatsızlık vermeden atlatırsınız. Yapacak birşey yok bulaşıcı hastalıkları hepsi çıkartacak. Aşı içinde kendini üzüp suçlama çünkü 15. ayda yapılıyor. Yani ruzişin olmasına daha vardı. Kuzuyu erken yakaladı.
Nimetim Hasancık mı gidiyor askereeee Çok çok selam söyle bir kek yediremeden çocuğa gidiyor. O bana poğça almıştı hakkını helal etsin. Hayırlı teskereler olur inşallah...
Kızım uğraşma nilimin zekasıyla ne yapacaktı çocuk 10 basamaklı çarpma işlemimi???

berfem çok huysuz uyumuyor sürekli ağlıyor..ruzemizin nesi var ne aşısı olcak kötü bi şey deildir inşallah...geçmişi okuyamıyorum..
pazartesi sağlık ocağını arayıp mutlak pnomokoku sorucam..kafam iyice karıştı valla...

su çiçeği aşısı özel mi kızlar..banada bebelactan mail gelmiş..15 aylıkken vurdurun diye..en iyisi arayıp onuda sorayım...fiyatı hakkında bilgisi olan varmı...

yelizcim cnm ben gelicem zeynebe yaptırmaya , özelden görüşelim cnm önümüzdeki hafta bi sabah eşimle gelirim yaptırırız şnşallah sizin oradaki sağlık ocağında:Saruboceq:

selam kızlar
Elifcim hay Allah çok geçmiş olsun canım su çiçeği salgınından benimde haberim var hatta yazmıştım aşıyı da 15. ayında yaptırdım o zamanda yazmıştım Berra ile aynı haftada olmuşlardı ama Ruzenin daha zamanı vardı çok çok geçmiş olsun öpüyorum canım
Nimoppm Allah kavuştursun hayırlı tezkereler inşallah,
Dream danam naber öperim seni bebeler nasıl?
Mevcancım 62 YTL idi su çiçeği aşısı ben aldığımda
önümüzdeki ayda yani 19.aydada Hepatit A aşısı var oda özel bilginize...

ya bizim burdaki sağlık ocakları pnömokok için yapmıyoruz yok öyle bişey diyorlar anlamadım gitti bu devlet heryerde aynı devlet değilmi anacım...

elifcim çok geçmiş olsun cnm ya
ankarada oturan bi akrabamızın 9 aylık bebeğide su çiçeği olmuş
acaba ankarada salgın mı var?

iyiydir ayşegülüm
senden nbr cnm
akşama kadar zeyno peşimde anne anne
banyoya girsem kapıyı yumrukluyo anne anne aççç diye bağırınıyodelikafadulden

alişim nsl, senden nbr

slm kızlar nasılsınız bakalım mevcancım geçmiş olsun canım

zehracım merhaba nasılsın zeyno nasıl iyileşti dimi
ayşegülüm slm canım sanada alişimiz nasıll
yeliz bugün izinliydi gelmemiş.

mevicem napam anam yaaa kıyafettlerim hiç hoş durmamaya başladı sters yaptım yaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yezda babasıyla içerde top oynuyo bende babası topu attıkça kahkayı basıyor kuzum

bende bir kaçamak bakayım dedim ne var ne yok diyee.

ütüm var kuzunun üstü toplanmış malumunuz anneme hıorsız girdiğinde bişzim cadının kıyafetlerini elledi o yüzden annem yollamış yıkanacak . evdede vardı yıkandı onlrın ütüsü var . görüşürük

kadiscim hırsızmı girdi annenlere benmi yanlış okuyorum
geçmiş olsun canımm

huhu kimse yokmu.
vallahi eşimden fırsat bulupta giremiyorum sinir ediyor benüü
izine çıktı şimdi hiçten oturamam .

iyi geceler kızlarrrr

tühhh ekinimi kaçırmışımmm

kızlar ben çağatayada yaptırmadım çağanada çiçek aşısı allaha emanetler yani anacım hangi birini yaptıralım yaa yok pnomokok 100 dolar yok su çiçeği 62 tele bu ne yaaa allahım korusun tüm yavruları içinde benim yavrularımıda inşallah:Saruboceq:

yani neymiş fakirin fukaranın çocuğu sürünsün parası olan başının çaresine baksın ıyyhhhhh

ekin naz .!.:
kadiscim hırsızmı girdi annenlere benmi yanlış okuyorum
geçmiş olsun canımm

evet canım hırsız girdi annemlere malesef öle birey yaşadık işte allah birdaha göstermesin hiç kimseye.

aynur sana katılıyorum canım aşı konusunda

seninde sevgililer günün kutlu olsun canımcım

:1hug::1hug:

Bu arada bende bütün KK 'daki arkadaşlarımın sevgililer gününü kutluyorum hep sevdiklerinizle olun allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…