- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.701
Kadis cim ben kuzenim için sordum, böyle böyle o karşıda oturuyor oradaki sağlık ocağı bu uygulamanın başlamadığını söylüyor gelseler oda aşı yaptırabilirmi dedim, Evet misafir olarak geldim der ve yaptırır dediler.Sordum özellikle çünkü onun evide uzak boşuna gelmesine istemem.
ya kızlar ben ne günah işledim ya....
allahıma kuzum iyileşsin düzelsin bi daha olmasın diye dua ediyorken şimdi de su çiçeği oldu ya...
az önce dr dan geldik..delireceğim vallahi...
ne yapmalı ne etmeli hiç bişey bilmiyorum doğrusu..
selam kızlar
Elifcim hay Allah çok geçmiş olsun canım su çiçeği salgınından benimde haberim var hatta yazmıştım aşıyı da 15. ayında yaptırdım o zamanda yazmıştım Berra ile aynı haftada olmuşlardı ama Ruzenin daha zamanı vardı çok çok geçmiş olsun öpüyorum canım
Nimoppm Allah kavuştursun hayırlı tezkereler inşallah,
Dream danam naber öperim seni bebeler nasıl?
Mevcancım 62 YTL idi su çiçeği aşısı ben aldığımda
önümüzdeki ayda yani 19.aydada Hepatit A aşısı var oda özel bilginize...
slm kızlar nasılsınız bakalım mevcancım geçmiş olsun canım
zehracım merhaba nasılsın zeyno nasıl iyileşti dimi
ayşegülüm slm canım sanada alişimiz nasıll
yeliz bugün izinliydi gelmemiş.
mevicem napam anam yaaa kıyafettlerim hiç hoş durmamaya başladı sters yaptım yaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yezda babasıyla içerde top oynuyo bende babası topu attıkça kahkayı basıyor kuzum
bende bir kaçamak bakayım dedim ne var ne yok diyee.
ütüm var kuzunun üstü toplanmış malumunuz anneme hıorsız girdiğinde bişzim cadının kıyafetlerini elledi o yüzden annem yollamış yıkanacak . evdede vardı yıkandı onlrın ütüsü var . görüşürük
ekin naz .!.:kadiscim hırsızmı girdi annenlere benmi yanlış okuyorum
geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?