Bebeklerimiz ve Biz

aynurcum danam gürdük önce sen kutlamıışın ona binayen peşinden ben ve elif kutlamışız zaten sinirlenme hihoyyythihoyyythihoyyyt

kıs delüüü ne sinirlenmesii yaffff ala alaaaa:uhm: şaşırrdımmmm insanın adı çıkamasın dokuza inmiyor sekize hesabı kıs niye kızam beee delüüü mesajın sonndaki simili kızmışım gibimi görünüyoooo alam yarebbimmm kıs bana bak sana bi ,kızarım görersin heee

saolun arkadaşlar benim günüm gayet iyiydi aslında sabah hiç iyi değildim tüm fücutum dökülüyordu sanki hamlamış gibi etlerim ağrıyor kemiklerim sızlıyordu çeşitli ilaçlar aldım şimdi daha iyiyim çok şükür kocacım kısıtlı durumumuza rağmen bana koca bir buket çiçek yaptırmış ve çok şirin uğur böcüklü felan bir çift terlik almış canım benim bu küçük şeyler bile beni nasıl mutlu etti ne kadar ihtiyacım varmış meğer.. bende ona naçizane ama oldukça şık bir cüzdan aldım ne zamandır bir tl iki tl biriktiriyordum ihtiyacı vardı hem çok sevindi hem çok beğendi... akşam üstü leyloşum gile gittik oğluşunun doğum günü vardı aslında bugün değil geçti ama illa isteyince çocuk bu güne kıstırmışlar aslında iyide oldu açıldım biraz resmen dökülüyordum saçlarımı kestirdim eşimde bende çok beğendik bayağı kısalttım ama neyse şimdilik kaçar sonra görüşürükkk

yelizim canım ne oldu ya ben yanlış anladım ya arkadaşlar anlamadı kızgınınlığının sebebi deno değil sanırım değilse ne oldu canımm öpüyorum senide fıstığınıda

iyi gecelerrrrrra.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sinirim bozuk aslında benim yazayımda rahatlayayım dedim biraz kız uyuyor şimdiii
uma günü kuzenin askere gidişi için eğlence yapmıştık
kocişte vardı işte e canlı müzik kuziye eğlendirelim diye oynadık faln
kociş kızdı bana efendim bir sürü zibidinin önünde oynamışım flan
cumartesi günüde annemler geldi
o sırada ev sahibi araddı
ev sahibiyle sinirli sinirli konuştu
adam depozitoyu sizin çkın ondn sonra verecem diyo eşimde inatlaşıyo falan
ya hayatım çık bak bi kaç daireye bir an önce taşınalım dedim
çünkü çok huzursuzum
adamları gidip dövcek başımza iş alcaz
yok efendim ben daha çok sinir ediyormuşum onu annemlerin yanında bide
surat asık bütün gün dolaştı tavır falan
ne sevgililer günü değilmi
gecede 3 te mi ne geldi yatağa
bu saat oldu hala uyuyor işte
içim sıkıldı vallabunaldım

kısss nimommm kıyamam sana yaaa ah bu herifler iyileri iyi tersleride tam ters yani takma diyeceğim ama kolayda değil kendimden biliyorum ama sen yinede takma canım :teselli: kısss ben kutlayayım sevgililer gününü gel bidenemŞeniza.s. canım öpüyorum seni dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girerr:Saruboceq: minik meleğinede sevgiler:asigim:

canım ya üzme kendini kocalar bazen böyle yersiz kıskançlıklar yaparlar
biranönce ev bulurda taşınırsın evine inşallahh
üzme kendini canımm :teselli:

canım ya hayırdır kim sinirlendirdi seni böyle.
demek denom bez takmakta istemiyor.bende nazara inanırım nazar değdi denoya canım
sıkma canını düzelir herşey.

canım yanlış anladın sanırım kadisin annesinin evine hırsız girmiş.
allah yaşatmasın birdaha inşallah

selam herkese iyi pazarlar yine kimsecikler yok yaaa
little üzüldüm canım senin adına ailenin yanında surat asması kötü olmuş
mavice canım geçmi olsun
yaaa hala sevgililer gününümü kutluyonuz kimsecikler yokk

ekin senin prensesler nasıl
bende temizlik yaptım
şimdide kızım kalan yerleri temizliyor elinde ıslak mendil siliyor bakalım

iyiyim zeynebin ne olsun yemek hazırlıyorum az sonra kız kardeşim ve nişanlısı gelicek bursadan geldi eniştemiz ... sen nasılsın canım prenseslerin nasıl bakalım ...

fatoşum sen nasılsın canım demek ebrar kalan temizliği tamamlıyor ha yerim ben onu cadılar kız lar çok tatlı oluyor yaaa öpüyorum senide güzel kızınıda :1hug:

herkese iyi pazarlar..kocacım evde gelen gidende yok bende iyi bi temizlik yaptım..ağırları eşim çekti ben sildim koca ev 1 saatte bitti valla...

kızlar kötu bı haberım var efe ben yan yatarken kafasınla burnumun ustune duştu şişti ve agrısından duramıyorum nefes bıle alamıyorum sızlıyor sanırım kırıldı heran ameliyat olabılırım

herkese iyi pazarlar..kocacım evde gelen gidende yok bende iyi bi temizlik yaptım..ağırları eşim çekti ben sildim koca ev 1 saatte bitti valla...

ohhh güle güle kirlet canım

iyi pazarlar kızlar
gezmeden geldik, gerilere bakamadım

sibel çok geçmiş olsun , umarım ciddi bişyein yoktur cnmm

zehrammm aşk böcüğüm nasılsın bidenem Şeniz

ay canım çok geçmiş olsun haberdar et bizi acil şifalarr
ekin senin prensesler nasıl
bende temizlik yaptım
şimdide kızım kalan yerleri temizliyor elinde ıslak mendil siliyor bakalım
saol canım benim kızlar iyiler baksen cadıya annesine yardımda edermişşş
iyi pazarlar kızlar
gezmeden geldik, gerilere bakamadım

sibel çok geçmiş olsun , umarım ciddi bişyein yoktur cnmm

ohh ohh gez bakalım danammmm
nabıyın zeyno nasıllll

günaydınlar herkese iyi bir hafta olsun inşallah

hafta sonu yazmışsınız hepiniz birşeyler bugün pazartesi yoğunluk olur gelmeye çalışcam

dünürüme geçmiş olsun diyeyim sibelim haberdar et bizi öpüyorum canım

hepinizi ve kuzuları öpüyorum.

Herkese günaydın güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum,
Yorucu ve güzel geçen 3 gün tatilde bitti.
Jegecim sen yanlış anladın galiba sinirim kesinlikle yavruma değildi.başka sebepler vardı.Aynur doğru anlamış.
Denom dediğin gibi nazara geliyor olabilir,ben istemedim wc eğitimini kendisi istedi, şimdide
ne bez ne wc istemiyor ama altını ıslatınca çok mahçup oluyor eskisi gibi bonibon veya cikletede kanmıyor. Yemek desen yine aynı bir tek güzel yediği öğün kahvaltı he birde meyvesi çorbasını yemiyor
hele yoğurtu sade katiyen ağzına sürmüyor, kuru kayısılı ceyizli yoğurt yaptım özene bözene yok yemedi.
Acaba babanesine alıştı el farklı yedirme tekniği farklı diyemi yemiyor anlamadım.

Cuma günü dediğim gibi kuzenim bendeydi o gitti cumartasi günü Annecim biricik ve yeğane tek sevgilisi denomla sevgiler gününde beraber olmak için geldi.cumartesi akşamı koyun koyuna uyudular.
Pazar günü güzel bir kahvaltıdan sonra teyzeside geldi, Annecimle ne zamandır planladığımız mantımızı
yaptık. Yedik içtik ayrılık vakti gelince denomun iki gözü iki çeşme ditmee ditmeee diye bırakmadı
teyzesini ve ananesini .

Bu arada haftasonu kuşlarla tanıştı deniz camdan uçan kuşlara baktık hep tv dede görünce aaa kuşş
dedi ve camı işaret etti. Al ver kavramını bilmiyordu... bişey istediği zamanda all diyordu. Bu hafta sonu
onuda öğrendi. Verince Al isteyince ver diyor ve 3 kelimeli cümle kurmaya başladık. Ananesinin
ayrılığını o kadar içerlemiş olacakkki " ;Ananem eve gitti" dedi.

Bana düşkünlüğü en üst sınırlara çıktı. Benden başkasında durmuyor baba dahil çevresinde beni göremeyince bağıra bağıra beni arıyor. Birde Korku, Ezan sesinden ani seslerden inanılmaz korkuyor,
önceden böyle değildi.

Acısıyla tatlısıyla bir tatilide böyle bitirdik.

Nimetcim eşin seni epey kıskanmış canım. kıskanılmak güzel ama donuzu kaçırmamak lazım.
Sibelcim çok geçmiş olsun canım.

Elifcim ruze nasıl oldu canım umarım dahada iyidir.

herkese kucak dolusu sevgiler ve öpücükler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…