- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.781
bu arada bizim yeni şirket kuruldu. yeni bilgisayar falan alınacak mesenger olayını kaldırıcaklar malesef
((((((
KK BİLE GİREBİLİCEMMİ BİLMİYORUMMM(((
günaydın kızlar ..hepinize güzel bir hafta diliyorum...
hafta sonumuz fena değildi...
su çiçeğimiz aynen devam ama allahtan çok fazla ateş ve huysuzluk yapmadı..
ama vücudunu gördükçe ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum..
yalnız kızlar bir sorunumuz daha var..büyük mü küçük mü bilmem..acil bilgilerinize danışmak istiyorum..
ruzede inanılmaz tuvalet problemi var...kakası gelince çok kıvranıyor.ağlıyor.yapamıyor..
poposunun tam ağzında küçük bi yırtık var..dr zorlamaktan olmuş dedi.fito ve trosyd krem verdi uzun zaman oldu hala geçmedi..
acaba bağırsaklarında falan bi sorun olabilir mi?
günaydın herkese,
mutlu bir hafta dilerim,
hasta bebişlerede geçmiş olsun diyorum
tekrar merhaba kızlarr
nimom canım kıskançlık değilde ne olabilirki peki tepkisi .
ya ben kızdımmı tutamıyorum vallahi kendimi yezdaya karşı.
elifcim kabızlığı vardır canım belkide ondan zorlanıyor olabilir. zorlamadan dolayıda yırtık olabnilir ama sen yinede doktora sor .
ayşegülcüm gelmiş nasılsın canım aliş nasılll
günaydın kızlar
iyi bi hafta diliyorum hepinize
emir hasta bugün okula göndermedim
çok öksürüyo, grip olmuş
sürekli öksürüp hapşırdığı için zeynebe geçmesi an meselesi yani
Nimetcim çok geçmiş olsun canım bende cuma günü afiften beni terketmeye çalışan bir dişi kurtardım,
hoop dedim neoluyor daha seninle ne yemekler yiyeceğim :) dolgu yaptırdım. Ve bizim yanımızımda
sadece ağız ve diş sağlığı üzerine kocaman bir hastane açıldı. Tertemiz çok düzenli bugün git yarıngel
yok ssk nın ücretsiz yapıyorlar temizletme doldu arlatma vss.. Sende araştır belki evine yakın biryer vardır, olmadı özele git canım. diş ağrısı çok feci bişeydir.
Maşallah nil'ede tamgaz yaramazlıklar devam, bende cezalara başladı yoksa yaptığının doğru bişey olduğunu anlıyor ve oyun haline getiriyor bu çiş mevzusunda kaç kere konuştum güzelikle anlattım
sana eziyet bana eziyet dedim. birde üst değiştirmeyi hiç sevmiyor kaçıyor çıplak çıplak babaaa diye...
anlamadı bende yatağına koydum cezalısın burda durucaksın belli bir süre dedim, mızmılandı
ağlama numarası yaptı, oyuncaklarıyla konuştu kapı aralığından izliyorum tabi :), içim elvermedi ama
anlaması lazım. oyun değiş çünkü bu. En son dün akşam yatmadan önce süt ısıttım babasının yanına
gitti biberonunu alıp bende mutfağı toparladım bulaşık makinesini açtım, baktım buzdolabının kapağı açık. içeri bir giderimki eşim pc ye dalmış denizde yanında bir kutu sütü almış koltuğa halı bir güzel boşaltmış şap şap oynuyor, tabi bende tüyler diken diken. hayır birde sütü ne kadar silsende ekşiyor ve çok kötü kokuyor zamanla. Ne yaptın sen dedim döktümmm dedi konuştum konuştum anlattım,
Alıyorsun biberonunun hemen oturuyorsun burda hiç kımıldamıyorsun dedim,
Eşimi bir güzel fırçaladım çocuk yanında ve sen hiç dikkat etmiyorsun daha kötü şeyler olabilirdi vs " çocuğun hiç bir suçu yok bütün suç sende gözünün onun üzerinde olması gerekiyordu "dedim.
denizde hemen babaya koştu sarıldı, eşimde " bak anne çok kızdı bir gün bizi bırakacak o zaman göreceğiz günümüzü "dedi.
Bende bazen kendime şaşıyorum nasıl bu kadar sakin olabiliryorum diye. Arada sert çıkışlarım oluyor tabi,
Sabah k.walidemi aradım deniz ne yapıyor diye sabah arabaya binmek istemedi ağladı biraz.
seni şikayet ediyor dedi neyimi dedim? anne vurdu anne vurdu diyormuş kulağını ve kolunu göstererek varmı aslı dedi bende poposuna vurdum evet dedim ama biraz abartıyor senin yaramaz tornun dedim :))) şimdiden başladı şikayetlere :))) eyvahki ne eyvah.
Elifcim daha iyi olacak inşallah canım Allah şifa versin. kaka olayıda ileride büyük dert olabilir canım.
Bir uzamana göstersen iyi olur, kayısı yedir yoğurtuna katarak , muz yedirme kabız yapar.K.waliden ne
yediriyor gündüzleri sulu şeyler yedirmeye dikkat etsin. canım
Ayşecim sen nasılsın aliş nasıl öpücükler ikinizede
ekinnazım sende hoşgeldin bebem nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz sevindim gelmene öptüm,
Zehram geçmiş olsun Emire çok öptüm,
Elifcim geçmiş olsun nasılsınız bugün,
Kadişcim selam tatlım sen nasılsın Yezda nasıl,
Yelizcim merhababalar geçmiş olsun canım,
Nimoma sanada geçmiş olsun bende dişçiye gideceğim bugün eşim randevu alacaktı vakti olursa çok işim var dişçide çoookk...
zehra cım emire geçmiş olsun.zeynep içinde endişelenmen çok normal.her an geçebilir çünkü.ooff kışş offf.
ekinnazım nabıyosun canım benim.maşallah naza demek bayağı konuşuyor ne sevimli oluyorlar konuşurken.
yelizcim bende nazara çok inanıyorum.birde çocukların kıyaslanmasından nefret ediyorum.eski düzene en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.
nimetcim.geçmiş olsun.diş ağrısı çok fena ya.ihmal etme bebeğim.
ayşegül canım hayırdır senin ne işin var dişçide
kadis naber canım.yezda nasıl??
kızlar daha dr gıdemedım ama dun saglıkçı arkadasımız geldı o baktı şişlik çok fazla olması gerekırmış ama yınede var dedı göz altlarında fılen çatlamış olabılır dedı kırıksa bıle kaynamıştır keske hemen acıle gıtseydınız kaynamadan dedı yarın sabah dr gıtcez bakalım ne dıcek amelıyat derse ızmırde olucam muhtemelen çunku cuma gıdıyoruz nefesım daraldı sankı
saol semihacım aynı tas aynı hamam diyeyim berfenin dişleri yüzünden hergünümüz mızmızlıkla geçiyor..sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?