Bebeklerimiz ve Biz

Semihacım hogeldin kuşum valla dişçi fobim var uzun zamandır gitmiyorum çürük diş var çekilmesi gerekir sanırsam zaten 2 tane de çektirmiştim (( protez taktıracam yakında :roflol:

Kadişcim inşallah yasak gelmez,
Yelizcim maaşaallah demiyor çoğu kimse çok haklısın inşalah Deniz bir an önce eski düzenine kavuşur

kızlar daha dr gıdemedım ama dun saglıkçı arkadasımız geldı o baktı şişlik çok fazla olması gerekırmış ama yınede var dedı göz altlarında fılen çatlamış olabılır dedı kırıksa bıle kaynamıştır keske hemen acıle gıtseydınız kaynamadan dedı yarın sabah dr gıtcez bakalım ne dıcek amelıyat derse ızmırde olucam muhtemelen çunku cuma gıdıyoruz nefesım daraldı sankı

Merhaba semihacım,aynen canım çok inanıyorum nazara ve nazar değdiğinede inanıyorum
k.walidem sürekli okur ama insanlara bir maşallah demek bile zor geliyor. Kıyaslamak da aynen,ne kadar yanlış her çocuk aynı birer birey ve farklı büyümeleri farklı ilerlemeleri çok normal ikizlerde
bile bu mümkün.

Kadis cim herkes yaşıyor zaman zaman patlama,ama onların çocuk olduğunu unutmamak lazım
ne popoya vurmakdan anlıyorlar ne sesin yükselmesinden sabırla ve inatla yaptıklarının yanlış olduğunu
her defasında anlatmakdan başka çaremiz yok şimdilik.Denizin aklı erseydi bir kutu sütü dökermiydi koltuğa ve halıya HAYIR . Ona bağırmam sadece beni üzerdi kafamı huzurla koyamazdım yastığa.
Ben sonrasında çok pişman oluyor yatak cezası verdiğimde akşam yatakda neden verdim diye kendimle hesaplaşıyorum. Sanırım ve haliyle deniz konusunda çok ama çok hassasım.

kk olayı inşallah umduğun gibi olmaz canım bilgi işlem varmı bunu yasaklıyacak.??

Sibel çok geçmiş olsun canım,denizde bana çok kafa atıyor istemeyerek gözümden yaşlar geliyor
direği sızlıyor resmen.

kızlar şimdi sağlık ocağını aradım..pnomokok 2008 mayıs itibari ile doğan bebeklere uygulanıyor dedi..su çiçeği aşısını sordum doktrunuzla önce görüşün dedi..bende hemen doktoru aradım aynen şunu dedi:
aşı tek doz,yaptırısan bu aşıyı su çiçeği çıkarma ihtimali bebeklik döneminde çok azalır ,çıkarsa bile çok kolay atlatır..yanlız 20 li yaşlar döneminde çıkarırsa o zaman daha ağır geçer..ben beğeğime yaptırmadım tabii tercih senin...
ee napayım ben şimdi ya...

saol semihacım aynı tas aynı hamam diyeyim berfenin dişleri yüzünden hergünümüz mızmızlıkla geçiyor..sen nasılsın...

Yelizcim tabiki aklı ermediğinden döküyordur dütü sen ona konuşarak eğitmeye çalışıyorsun konuşma ve kelime dağarcığı genişlediğinden dolayııı demek istedim
hani sen diyorsun yaaa anne muneeee diyor sen anlatıyorsun yaaa böle söledi al ver diyor falan diye o yönden akılllı maşallah kavrıyor herşeyi iç dökmeğe batırmaya gelince 4 yaşındaki çocuk bile anlamıyor dinlemiyor tabiki.

bilgi işlem yokk canımmm bugün sabahki toplantıda öle sölediler ama bakalım ne olcak

merhaba mevcan nasılsın berfe nasılll

Canım bencede kabızlık olabilir, zeytinyağı ilaveediyorsundur yemeklerine zaten değilmi?
çok geçmişolsun geldimi hepsi üstüste geliyor

günaydın herkese,
mutlu bir hafta dilerim,
hasta bebişlerede geçmiş olsun diyorum

günaydın bidanem, sende benimgi dişçilerde süürncen hee aşkitom. valla benimde çok takılacak diş var.

kadişcim valla bilmiyomm kıskançlık huyu hiç yoktur. iş yerine sinriliydi herhalde acısı benden çıktı. bide ben sadece 1 bardak vişne votka aldım, sarhoş oldum zanettei herhalde, ki olmam, içmesemde ben müzik duydummu hep söylerim hem oynarım. öle zanetti herhalde
günaydın kızlar
iyi bi hafta diliyorum hepinize

emir hasta bugün okula göndermedim
çok öksürüyo, grip olmuş
sürekli öksürüp hapşırdığı için zeynebe geçmesi an meselesi yani

geçmiş olsun dünürüm damadıma iyi bak

aaaa bak iyi dedin bende bakayım yakın bi yerlere vardır belki. sorma benimkide dolguydu krıldı işte. aslında iplant istiyorm ama çok pahalı beee
artık köprü neyim yapılsın valal daral geldi bana . dişle uğraşmayıhiç sevmem

bence denize ceza vermekle iyi yapmışsın. tamam bir yere kadar yaramazlıklara ok diyorum bende. sinirlenmeden bekliyorum. ama iş şımarıkça huysuzlanmaya gelince dur bakalım orda diyorum.ufakta olsalar, ağlayarak bazı şeylerin elde edilemeyeceğini öğrenleri gerkiyor.
çok nazar değiyor bide denize yıldızı düşük demekki
maşllah demek hakkten niey bu kadar zor

bide şaştım denize yaramaza bak ya bide şikayet ediyor.eyvah eyvah başkası duysa geerçek sanacak vallaa

ya bende şu iltihap olayı geçsin diye bekliyom canımcım sonra doğru dişçiye ne yapılıyosa yapılsın
sanada çok geçmiş olsun hayatımmmm

saol bidanemmmmm

ah be canım çok geçmiş olsun
inşallah kalıcı bir hasar yoktur

[/B]
saol semihacım aynı tas aynı hamam diyeyim berfenin dişleri yüzünden hergünümüz mızmızlıkla geçiyor..sen nasılsın...

bize iyiyiz canım işte ev hanımlarının hali.aynı tas aynı hamam.berra nın yaramazlıklarıyla koşturmacaya devam

mevcancım su çiçeği için yazdım yukarıdaki mesajı
pnömokoku bende sordum yokmuş uygulama olmayacakmışda bakanlığa sordum

mevcan canım ben hiç bir aşısını atlamadım berra nın.hepsini yaptırdım.doktorumuzda yaptırmamızdan yanaydı.birtek hepatit a aşımız kaldı oda 2 yaşından sonraymış.

saolun kızlar...pekii ben şimdi pnomokok da yaptırmak istiyorum..berfe 15 aylık acaba şimdi olsa olurmu..netten araştırdım 2 yaşa kadar yaptırın diyorlar...

vallahi benden hepsini yaptırdım ama pnomökok ve su çiçeğini vurdurmadım hala onlar özel aşı ama en kısa sürede vurdurmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…