Bebeklerimiz ve Biz

AY ŞAKA MI
offffffffffff şok oldum
ne diyeceğimi bilemiyorummmmmmmmmmmmmm yelizcim

Son düzenleme:
yelizz çok üüldüm canımm başka çıkışlarda verildimi işyerinde canım geçen gün bir dizideki replik........ normal zamanlarda sayemizde milyonlarca doları ceplerine dolduruyorla kriz zamanında ilk kapıya konan biz oluyorum çok adaletsiz değilmi bu dünya..... katılmamak içten bile değil allahim herkesin yardımcısı olsun seninde yelizcim dilerim senin için herşey çok daha güzel olur:Saruboceq:

bende şoktayım.. ağlamam gerekiyor değilmi,
ama ağlancak halime gülüyorum, sinirlerim gevzedi allah aklıma mukayet olsun..
kendime gelmem lazım, sigara içmem lazım...

Arkadaşlar hepinize verdıgınız cevaplar için teşekkür ederim..Oğlum sadece bu zamana kadar anne sutu aldı halada oyle..Sütümde çok şükür yetıyor ama ne bıleyım özendım galibaHata yaptım bılıyorum..6.ay dolana kadar vermıcem artık zaten.Doktorumuzda vermemı ıstemedı şimdi utancımdan soramıyorum:a015:Kadın bana ısrarla sakın anne sutunden baska bırset verme dedıysede ben dınlemedım..Pişik kremi nivea kullanıyorum sımdı..Daha oncede penaten kullanıyordum.O çok ıyı gelmişti.Bıtınce nıveaya gectım belkıde onunda etkısı oldu bılemıyorum...

KEŞKE AĞLASAN...
ağlasan da rahatlasan...
dilerim allahtan burdan dah güzel bir işi tez zamanda bulursun...
ezan okunuyor burda..dualrım seninle canım...
allahım denomun yüzüne baksın sizi sıkıntıya düşürmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Az önce kriz sebebiyle işten çıkarıldığımı öğrendim..

Canım çok gecmıs olsun:çok üzgünüm:Çok üzüldüm..Hergun bu haberlerı duymaktan artık ne dıcegımı şaşırmış durumdayım..Çünkü 6 ocak itibariyle benımde eşim kriz dolayısıyla işten çıkarıldı:çok üzgünüm:Allah havale edıyorum ben bunları..İnsanları nasıl madur duruma sokuyorlar..Rabbim daha güzellerini nasip etsın inşallah

merhaba duyguege, gule gule buyut yawrunu,
bence de 6.ayin dolmasini bekle acele etme eger sutun de yetiyorsa,emin ol en guzel zamanlar bunlar acıktı mı daya memeyi,diger turlu corbası yogurdu,ıwırı kıwırı dusunecegin cok sey olacak
boşwer keyfini cıkar annesutunun..

yelizcim hakkında hayırlısı
herşerde wardıe bir hayır,
üzülme tez zamanda gönlune göre bulursun insallah

sıkma kendini canım.ağlasan açılırsın aslında.
hakkında hayırlısını diliyorum canım.
daha daha iyi daha güzel bir işi en yakında bulursun inşallah

Merhaba canım ismim Duygu oğlumda Ege:)
Çok haklısın..Anne sütü çok şükür yetiyor..Hemde kolaylık istedıgın zaman doyur..Ek gıda hazırla et zor dediğin gibi ama ne bileyim özendim işte..
Peki meyve suyu falanda vermiyimmi?Mesela armut elma falan ?

bekle duygu bence
dedigimiz gibi zaten 6 ay doldugu zaman bunların hepsini hergun wreceksin,
kolaylıklar dilerim

merhaba kızlar

Yeliz'cim çok üzüldüm canım ya, hakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte yeni iş bulursun.

şokk oldum yaaaaa
yelizicm canım çok üzgünümmm hakkında hayırlısı olsun.umarım nasıl bir şokta olduğunu tahmin edebiliyorum.inş. en kısa sürede istediğin gibi bir iş bulabilirsin canımmm yaaa offffff offfffffff

yelizcim bende okudum ve şoke oldum canım.vardır herşeyde bir hayır.umarım enkısa sürede daha güzel bir iş bulursun. ne olacak böyle ya işten çıkarmakmı krizi aşmanın çözümü.dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…