- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.801
saolun kızlar...pekii ben şimdi pnomokok da yaptırmak istiyorum..berfe 15 aylık acaba şimdi olsa olurmu..netten araştırdım 2 yaşa kadar yaptırın diyorlar...
olur mevcan bende yaptırmadım sağlık ocağına yaptıramıoruz bende yaptırmak istiyorum,
semihacım hepatit A için bana 19.ayda dedi dr. bidaha sor istersen 2 yaş demişsin
Arkadaşlar merhaba:)Benıde aranıza alırmısınız:)Ama benım oglum daha 5 ay 1 haftalık .İsmi Ege..
Sizlerın tecrübelerinize dayanarak bırsey sormak ıstıyorum.Ben 4 gun once ogluma ılk olarak 1 adet bebe biskuvısını anne sutuyle ezdım cok mınık bır parcada peynır koydum ıcıne afıyetle yedı..Ertesı gunde aynısını yaptık..3.gun oldugunda oglumun boyunları komple isilik dolduPoposuda öyle..Çok üzüldüm hemen kestım.Sizce alerjimi yaptı?Yoksa diş çıkarırkende vücüt direnci düştüğü için poposu pişik gibi oluyormuş onunla alakalı olabilirmi?Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Arkadaşlar merhaba:)Benıde aranıza alırmısınız:)Ama benım oglum daha 5 ay 1 haftalık .İsmi Ege..
Sizlerın tecrübelerinize dayanarak bırsey sormak ıstıyorum.Ben 4 gun once ogluma ılk olarak 1 adet bebe biskuvısını anne sutuyle ezdım cok mınık bır parcada peynır koydum ıcıne afıyetle yedı..Ertesı gunde aynısını yaptık..3.gun oldugunda oglumun boyunları komple isilik dolduPoposuda öyle..Çok üzüldüm hemen kestım.Sizce alerjimi yaptı?Yoksa diş çıkarırkende vücüt direnci düştüğü için poposu pişik gibi oluyormuş onunla alakalı olabilirmi?Yardımcı olursanız çok sevinirim..
duyguege .!.:Arkadaşlar merhaba:)Benıde aranıza alırmısınız:)Ama benım oglum daha 5 ay 1 haftalık .İsmi Ege..
Sizlerın tecrübelerinize dayanarak bırsey sormak ıstıyorum.Ben 4 gun once ogluma ılk olarak 1 adet bebe biskuvısını anne sutuyle ezdım cok mınık bır parcada peynır koydum ıcıne afıyetle yedı..Ertesı gunde aynısını yaptık..3.gun oldugunda oglumun boyunları komple isilik dolduPoposuda öyle..Çok üzüldüm hemen kestım.Sizce alerjimi yaptı?Yoksa diş çıkarırkende vücüt direnci düştüğü için poposu pişik gibi oluyormuş onunla alakalı olabilirmi?Yardımcı olursanız çok sevinirim..[/QUOTE
duygucum bebeğin için k birşeylere başlaman erken değilmi canım 6 ay sonrasında başla anne sütüyle doymuyorsa mama verbilirsin canım. belkide aleji yapmış olabilir doktora götür istersen pişik olayına gelince pişik kremi kullanırsan geçer isiliklerinide pişik kremi sürbilirsin
evin sıcakmı isilik nelkide sıcaktan olabilir
saol canım benim evet küçükte olsa düşünüp alması ki ekonomik durumuz konusunda fikir sahibisiniz çok mutlu oldum galiba ihtiyacım varmış böyle bir güne.. sen nasılsın canım... dilerim deno en kısa zamanda eski düzenine döner canım maşallah konusunda sonuna kadar katılıyorum bazı inşallahr çok boş boğa bir maşallah demek ne kadarda zor geliyor....Aynur'cum Sıhatler olsun şekerim, Güle güle iyi günlerde uzat,sende resim koy bilare, bekliyorum ona ögre. uğur böcüklü terliklerinide güle güle giyin bak kocacın ayaklarını üşütme diye ne kaddar ince
düşünmüş tebrikler..Sana ve oğluşlarına kucak dolusu öpücükler.
günaydın kızlar ..hepinize güzel bir hafta diliyorum...
hafta sonumuz fena değildi...
su çiçeğimiz aynen devam ama allahtan çok fazla ateş ve huysuzluk yapmadı..
ama vücudunu gördükçe ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum..
yalnız kızlar bir sorunumuz daha var..büyük mü küçük mü bilmem..acil bilgilerinize danışmak istiyorum..
ruzede inanılmaz tuvalet problemi var...kakası gelince çok kıvranıyor.ağlıyor.yapamıyor..
poposunun tam ağzında küçük bi yırtık var..dr zorlamaktan olmuş dedi.fito ve trosyd krem verdi uzun zaman oldu hala geçmedi..
acaba bağırsaklarında falan bi sorun olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?