Bebeklerimiz ve Biz

Asya uyurken ortalığı toparladım sizlere bakayım dedim ama uyandı bile, bizde bir yaramazlık yok şükürler olsun keyfimiz yerinde. 3 gündür dışarıdaydık bugün evde işlerimi yapacağım yarında Allah izin verirse ablanlara (kendisi kuzenim olur:) geçeceğim.

Tenzile'cim siz nasılsınız, annen burada değil mi eve geçmedi daha

hepinize çok teşekkür ederim Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var, allah herkesin yardımcısı olsun
benim aldığım ücret onları kriz batağından çıkaracak. Ne diyim bilmiyorumki.
Dün akşam bir mucize diledim yatmadan önce ama bu şekilde değildi.

Kadis cumaya kadar ihbar süresi ama ben bugün itibariyle gelmicem.
zaten altı aydır çalışıyorum verseler ne olur vermeseler ne olurr

çok doğru mavice hemde çok, şoktayım ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum eşimi aramaya bile elim varmıyor...

canımmm ne olur bu kadar hırpalama kendini sende benim gibimisin bimiyorum kimsenin yanında heleki böyle durumlarda ağlamak istemem kimsein beni böyle görmesini istemem oldukça mağrur çıkarım ama eve gidince patlayana kadar ağlarım canım yapma ne olur bir nebze olsun rahatlamaya çalış her şerde bir hayır vardır derler inşallah bu dahada güel bir iş bulmana yardımcı olur olsun canım hem bir süre kuunla vakit geçirir işsizlik maaşı için başvurursun sonrada inşallah piyasa biraz daha düzelirde kendine çok daha iyi bir iş bulursun canım lütfen hırpalama kendini:teselli:

mavicem diline sağlık çok güsel yazmışsın, aynen katılıyorum
umarım piyasa düzelirde bi kaç ay sonra çok daha iyi bi iş bulursun
hem her işte bi hayır vardır hep bu açıdan düşünmeye çalış bitanem

soytarı .!.:
Kadis cumaya kadar ihbar süresi ama ben bugün itibariyle gelmicem.
zaten altı aydır çalışıyorum verseler ne olur vermeseler ne olurr

niye onlara kalsınki yelizcim yaaa vermeleri gerekir.

gerçi 1 yılın altında çalışanlara benim bildiğim kıdem tazminatı verilmiyor ama şirket prosüdürünü uygulanması gerek belkide senin çalışma süren az diye önce seni çıkartmayı düşündüler :mymeka::mymeka::mymeka:

allah onlarada yedirmez eğer hakkın olanı vermezseler inş. en kısa sürede bir iş bulursunda
allah yardımcın olsun canımm evin kiramı canımmm:1hug:

saolsın danammm..... ayrıca yelizcim sayfanın sonuna bir bak eminimki tüm dostlar bir nebze olsun sana destek olmak için toplamış... hadi bakim kendine gel sen güçlü bir annesin:1hug:

Yelizim canım benim çok üzüldüm çokkkkk
Allal yar ve yardımcınız olsun. Seni en iyi ben anlarım. Rabbim tez zamanda feraf kapıları açar inşallah.
Ne olur yıpratma üzme kendini bebeğim. Güzel denom için iyi olmayas çalış. Biliyorum hiç kolay değil eminimki duyduğundan beri kafanda hesaplar yapıyorsun. Ama içini ferah tut rabbim her zaman iyi kullarının yanında. Birşekilde kolaylık sağlıyor. İşsizlik sigortası ile 5-6 ay kadar idare edersin. İnşallah ona kalmadan bir işde bulursun.
Rabbim yardım etsin dualarım hep bizim gibi olanlarla......

Saolun kızlar desteğiniz için yazdıklarınız bana çok moral veriyor
dediğim gibi şoktayım galiba notörün şuan, üzülmem lazım değilmi? yok tık yok bende.
Haftasonu yaşağım olaydada böyle olmuştum. Eski yeliz böyle değildi hissettiklerini dışarı vururdu iyi veya kötüü. gülüyorum sadece sıyırıyorum galiba :)))))))))))))))))))))))))))

Her şerde vardır bir hayır diyorum bende .
dediklerine göre vereceklermiş ama ne zaman belli değil geçen ayın maşınıda yarım aldık.
21 günlük ihbar alıcam 20 günlük maaş vede geçen aydan kalan yarım maaş.

işsizlik maaşı bizi kurtarmaz kime yettiyorki bize yetsin acilen iş bulmam lazım aramam gereken haber vermem gereken birsürü ver var ama elim git mi yooor

evet canım yaaa iş ortamından okadar zamandır uzağımki unuttum... kıdem tazminatını hak etmek için bir yıl çalışmış olmak gerekiyor :çok üzgünüm:

toplamda 600 gün ödenmiş sigortan varsa ki mutlaka vardır altı aydır da çalışıyorsan en azından işsizlik maaşı alırsın canım enazından bazı ihtiyaçlarını karşılar a.s

*mavili*+, Ali's Mother+, CEYSUM, DreamLover+, Jege+, KADİS+, kartalsevil+, mavice+, Ms.Eda+, semiha+, T&S kılıç+

(evet mavice farkettim)
canlarım iyiki varsınız yanımda değilsiniz ama yüreğimde hepinizin dualarını hissediyorum.
Biliyorum söylenecek çok söz yok,bişey yazmaya eliniz gitmiyor onuda biliyorum. Yazmayında zaten
ben dualarınızı hissediyorum yanımda olduğunuzu biliyorum. Seviyorum sizleri

soytarım şimgi geldim ve şok oldum..canım benim çok çok geçmiş olsun..en kısa zamanda kat kat daha iyi işler bulursun inşallah..

bildiğim kadarıyla aynurcum, en son çalıştığın yerden 120 gün sigortan olması gerkiyor başvuru yapabilmen için, p.tesi gideceğim allah izin verirse.

HERHALDE YANINDA OLACAĞIZ..sen olsan sende bizim için aynı şeyi yapardın...
her derdimizi paylaşmadık mı?
bu da geçecek biliyorsun...
en önemlisi tez zamanda geçmesi...
kalbim hep kalbinin yanında...
bende seni çok seviyorummmmmmmmmmm canım arkadaşım...
yarın sabah doğacak güneş senin için doğsun..
sıkıntılarını alsın uçursun.......
yüreğine umut doldursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…