Bebeklerimiz ve Biz

hanı hamıle bır arkadasımız vardı ya çocugunda sorun gözuken mıgde yukarda kalp sagda ve çıgerlerı gelışmemış bugun dogum yaptı ıkısıde yogun bakımdaydı babasının keyfı ıyıdı çok şukur bebekte ıyıdı hatta hastanenın en yakışıklı bebegı dıyordu akşam ustu bebek fenalasmış hazırlıklı olun demışler ve amelıyata alınmış sanırım bıdahada haber alamadık nefes alamıyormuş bebek beslenemıyormuşta drlar koşuşturup duruyorlarmış ama bıdaha arıyamadık şuan durum ne bebek yasıyormu onu bıle bılmıyoruz cesaret edemıyoruz aramaya oofff çokta merak edıyorum

oof sibel Allah Dermansız dert vermesin çok acı, Rabbim acil şifalar versin
Annenin durumu nasıl peki, arasanıza belki ihityaçları olur size ??

cnm onlar suan ızmırde bız sıırtteyız çok aradık bugun esım yeter ayıp dıyor arayamayız durumuda merak edıyorum anne yarın sabah çıkçak yogun bakımdan bebekte krıtıktı durumu şuan bılmıyoruz bıle yasıyormu dıye

çok zor bir durum yaa allah yardım etsin dert verip derman aratmasın gerçektende bencede arayın rabbim yardımcıları olsun inş. inş. annede bebekte yaşarlar sağlıklarına kavuşurlarrr :Saruboceq:

bendede akşamdan beri bir hazımsızlık var yaaa öldüm mide ağrısından şimdi soda içtimde rahatladım biraz yezda sultanı yatırdık bakalım dedik kocişte koltukta uyaya kalmıştır kesin:)))))

İnsanlar böyle zamanlarda destek beklerler aranmayı beklerler,ben olsaydım arardım tabi sizin kararınız.
Allah yardım etsin şifa versin minik meleğe ailesine bağışlasın

iyi geceler arkadaşlar sibel canım allah hayırlısını versin rabbim acısı göstermesin ben çağataya hikaye okuyacağım az sonra gelirim görüşür burda olursanız

iyi gceler bende yatıyorum ameliyat yerim hala ağrıyor gideyim yatıp ısınayım
allah rahatlık versin öptüm sizi ve kuzları yarın görüşmek üzere

günaydınlar herkese güzel birgün olsun diyelim

günümüz güzel geçsin güzel haberler alalım.

en başta hasta olan bebekle ilgili güzel haberler ver sibel inş.

daha sonrada yelizden iyi haberler alalım

bütün melek annelere günaydınlar...
hasta olan prens ve prenseslere acil şifalar diliyorum,
işten çıkarılan arkadaşımıza da acilen iş diliyorum...
hepiniz kendinize çok iyi bakın...
sevgiler...

günaydın hepinize
arkadşlar hasta olan tüm yavrlarmıza çok geçmiş olsun
ve üzüntülü olan arkadaşlarımada sabırlar diliyorum
inşallah herşey yoluna girere di:Saruboceq:
allah emanet olun
görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…