Bebeklerimiz ve Biz

bırdayım bacım bırdayım.
öle avare avare geziyodum forumda.

nabıyon ne ediyon anlat bakem bana.
napıyım canımm.aslında çok stresliyimm.krizden dolayı
çok zor günler geçiriyoruz.rabbim bu günlerimizi aratmasın diyorum
herşey çok güzel olacakkkkkkkkk inşallah hepimiz içinn
ampilller yaniyoooo ama kimseler yokkk iyi gecelr gece vardiyasıııııııııııııııııııı
delüüü delüü kulakları küpeliii
bende bazen delülüğe vuruyom canım yoksam kafayı yerüm
bırdayımmmmmmm senn nerdesinnnnn
iyi geceler tatlı rüyalar.................

sanada iyiii geceler canımm tatlı ve kesintisiz uykularrrrrrrrr

kıssss delüüüü ne çabbık okudun delüüüüüü öperim seni yafriii nabıyın danacım özlüyomm seni yaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz

ne diyon beeeeeeeeeeeeee bırdayımm işteeee
ayyy bi karşılaşamadıkk heeeeeeeeeeekaydirigubbakcemiledelikafadulden

danammmm sana iyi geceler tatlı rüyalar kesintisiz uykularrrrr
yatayımm bariiii sabah naz erkenden kalkıyorrrrrrr öpüyorumm senüüüŞeniz

:sm_cool::1hug::a015:sırnaşık şeydelikafaduldensenağlama:lepi:

herkese günaydınlar.hayırlı cumalar.bugün tüm dualarımız kabul olsun inşallah.güzel bir gün olsun.

günaydın hayırlı sabahlar hepinize hayırşlı cumalar olsun. allah dualarınızı kabul etsin öncelikle

sabah kuzu bizimle uyandı anannesi geldi giyindirdi üstünü babayı işe uğurladık bende hazırlandıp yezdayla annişi eve bıraktık kuzma dedim anneanneyi üzme kuzeninle oyna gülücük attı bana baybay yaptı bu sefer ağlamadı arkamdan ve işe geldik bakalım günümüz nasıl geçecek

ekincim şu parasal mevzular hepimizi etkiledi malesef benim eşim daha ocak ayı maaşını almadı bugün için ümitliyiz bakalım ama inş. alır . malesef krizi bahane ederek insanların yaşam dengelerini bozuyorlar herşeyimiz alt üst oluyor.

birde benim başımda elektrik sorunu bu eve girdiğimden beri hiç fatura gelmedi eylülden beri annemlerin ordayım hala bir fatura yok bir önceki kiracının zamanında saat bozukmuş eve girince ayedaşa başvuru yapıldı yeni sayaç takıldı ama malesef koca ayedaşın okuma cihazı bizim saati okumuyor böle devam ederde 2.000 tl ceza ödesiniz demişler.
gelde böle müeseseden hizmet bekle. sanki fatura geldide benmi ödemedim

ev sahibimiz başvuru yapmış bakalım inş. en kısa sürede sorun çözülürde başımıza iş açılmaz

inş. şu para durumları düzelirde maaşlarımızı düzenli alırız.:Saruboceq::Saruboceq:

sizi ve kuzuları öpüyorum evde olan annişler kuzularla iyi vakit geçirin :1hug:

herkese günaydınlar...
sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde bir gün daha diliyorum...
hayırlı cumalar...
inşallah sıkıntıda olan herkese
Rabbim yardım eder...
kendinize çok iyi bakın ....
sevgiler...

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
bugün annemlere gideceğim.akşamada orda kalacağım.

akşam rüyamda hamileymişim.karnım burnumda.sezeryan sırası bekliyorum ve doğuma girmem için sancılarımın gelmesi gerekiyormuş.nasul kıvranıyorum varya.doktorlara ben ilk doğumumda hiç sancı çekmedim siz neden çektiriyorsunuz diye soruyorum.kanunlar değişti diyorlar.:))) bütün akrabalarım hastanede bekliyorlar.berra bile gelmişti.arada ona gidip seviyorum.eşimin gözleri kıpkırmzı olmuş ağlamaktan.
çok tuhaftı.hala bile etkisindeyim.aklıma geldikçe gözlerim doluyor...

günaydın kızlar...
hayırlı cumalar diliyorum hepinize..
rabbim tüm dualrınızı kabul etsin inşallah..
dilerim sıkıntılar ve hastalıklar son bulsun...

semihacım rüyan gerçekten ilginç allah hayıra çevirsin canım hayırlara vesile olsun inş.

elifcim sanada günaydın canım amin canım yaa dediğin gibi hastalıklar uzak olsun son bulsun inş.

herkeze hayırlı cumalar nasılsınız iş çok malum cuma yogunluğu şimdiden çok yoruldum akşam kızımda uyumadı huysuzdu yavrum biraz

herkese merhabaaaaaaa
hayırlı cumalar olsun inşallah
şirkete gidicem bugün çıkış evraklarını imzalamak için. Kuzu uynasın mamasını yedirip duş alıp çıkıcam.

Semiha'cım Allah hayırlara yorgun inşallah canım gebe olduğunu görmek müjdeli habere işarettir derler.
Eşinde ağlıyormuş rüyanda,güzel sevindirici bir haber alıcaksınız. Hayırlara çıkar rüyan inşallah canım

Hala sizinleyse!!!

1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.

2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti. Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

3 yasınızdayken size özenle yemekler hazırladı. Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz.

4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz.

5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz.

6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda 'GITMIYCEEEEEEEM' diye ağlayarak teşekkür ettiniz.

7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz.

9 yaşınızdayken size dualar öğretti, siz her seferinde unutarak teşekkür ettiniz.

11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü 'Sen bizimle oturma' diyerek teşekkür ettiniz.

12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz.

19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı.

Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz.

21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi. 'Ben senin gibi olmayacağım' diyerek teşekkür ettiniz.

22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz.

25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz.

30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. 'Artik bu ilkel yöntemleri bırak' diyerek teşekkür ettiniz.

40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı. 'Anne işim başımdan aşkın' diyerek teşekkür ettiniz.

50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu.
Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz.

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA SIKI SARILIN VE DAHA COK SEVİN....

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar ....

semihacımmm seninkine benzer bir rüyada ben gördüm ama ben güya hamileymişim önceden işte doktor kürtaj yapmış çok garipti anlamsız saçma sapan kitap satışı yapıyorum elimde çantalar felan allah hayıra çıkarsın inşalah hem senin hem benim rüyamı:Saruboceq:

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARIM

semihacım rüuada hamile olduğunu görmek sıkıntı derler cnm
bende çok görüyorum hamile olduğumu
sanırım eşine caanın sıkıldığı için görmüşsündür

yelizcim çok güzel bi yazı olmuş, çoğuda doğru valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…