Bebeklerimiz ve Biz

oooof of of offf
öldüm bittim mahvoldum,temizliğim bitti ama bende bittim mutfak dolapları seramikleri bütün ıslak zemin banyo wc heryeri cilit bant beyaz kapakla temizledim,fayans aralarını bembeyaz yapıyor kızlar
bilginiz olsun süngere döküp ovduğunuzda tertemiz oluyor,havalar düzelsin pimapenlerdede denicem.
pimapendede iyi sonuç veriyormuş.

Kuzu halen babanede,bişeyler atırştırıyorum,dışarıdada işlerim var onları halletdip bebişimin yanına gidicem.

Zehracım çok geçmiş olsun zeynepe inşallah en büyük huysuzluğu bu olsun.
Yaa sorma şekercim.Deniz varken mümkünatı yok oturamam anne mennn anne mennn yapcam diye itiyor beni sıpam.

slm kızlar
gerilere pek bakamadım.dünde giremedim zaten..

yezda hn dikkatimi çekti.yürümeye başlamış.maşallah ona diyelim.

ya kızlar bizim gecelerimiz çok kötü geçiyor artık.berra gözleri kapalı inleye inleye içini çeke çeke ağlıyor geceleri.yarım saatte bir tekrarlıyor bu durum.hep eliyle yanaklarınas ağzına elliyor.diş geliyor galiba.ama ben bitiyorum artık.hep sabır çekiyorum.gündüzleri hiç birşey yok.keyfi yerinde.gündüz uykusuda gayet iyi.anlamyorum gece ne değişiyorda böyle yapıyor...

prens ve prenses anneleri,hepinize merhabalar...
arkadaşım işten çıkınca temizliğe mi verdin kendini...
fazla yıpratma ya,inan iş bitmiyor...
hepinize kucak dolusu sevgiler...

canım hoşgeldin nasılsın üzüldüm yavruna doktora sorsaydın yazık canı acıyorsa:1no2:

prens ve prenses anneleri,hepinize merhabalar...
arkadaşım işten çıkınca temizliğe mi verdin kendini...
fazla yıpratma ya,inan iş bitmiyor...
hepinize kucak dolusu sevgiler...

merhaba Songül...

slm kızlar gerılerı hıçmı hıç okuyamadım nasılsınız özledım vallaq sizleri

merhaba sibel.nasılsın.nerdesin şimdi.istanbul damı??

berfemi uyuttum,kahvem elimde biraz keyif yapayım..3 gecedir hiç uyumuyor nerdeyse..daha doğrusu hep uyuyor ama hep inleye inleye...anlıycan semihacım bizim evde aynı..

merhaba zerencim..
soytarım sende güle güle kirlet canım evini..o fayans araları mahvediyor insanı..ama aklımda bulunsun cilint bang..

kızlar bızım annemlerım komsusu var kızı efeden 3 ay buyuk koca karı gıbı konuşuyor sastım kaldım olamaz böyle bışı herseyı konuşuyor tek kelıme dedgıl babannesı yapma dıyo babanne dıye seslenıp banane dıyo annesıne nasıl bagırıyor cakısss sakız dıye sastım ya memet gel buraya dıyor abısıne sonra memet mama yesene sankı anası gıbı davranıyor abısıne

semihacım bi bilsem..ama seninde dediğin gibi dişten ötürü böyleler bence..çünkü berfede sürekli ağzını gösterip ağlıyor..1 azı çıkardık sırada diğerleri..gündüz bi şey yok gece olunca başlıyor tantana..

sibelcim berfede çok kelime biliyor ama ,henüz azda olsa cümle kurmuşluğu yok.buna rağmen derdini bana çok rahat anlatıyor..

mantı yapıyorruzzzz dondurucuya atmak için hadi gelin pişireyimmm ımmmmm çok ta güzel olur mantım övünmek gibi olmasın cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
evet mevcan bencede neden :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…