Bebeklerimiz ve Biz

mavicem ellerine sağlık canım..bide bayılırımki mantıya..off off canum çekti..gelemeyeceğimiz biliyon ne anlatıyon delü garıııııı....

Selam kızlar
Bugün hiç uğrayamadım. Herkes benim gibi gelen gitmiş. Hiç keyfim yoktu. Okuyup okuyup kaçtım. Gerçi iremde hiç izin vermiyor.
Temizlikler yapılmış mantılar açılmış.... Hamarat hatunlar sizi...
Diş çıkartan bebişlerede Allah yardım etsin tabi anacıklarına daha çokkkkk

prens ve prenses anneleri,hepinize merhabalar...
arkadaşım işten çıkınca temizliğe mi verdin kendini...
fazla yıpratma ya,inan iş bitmiyor...
hepinize kucak dolusu sevgiler...

yya sorma arkadaşım psikopata bağladım, bazen eşime hak veriyor
elimden bez düşmez oldu, sabah alıyorum akşam bırakıyorum terapi misali
Aynı annene benziyorsun diyor eşim, kızıda anasına benziyor haberi yok :roflol:
paspas kaysın üstünden geçmeden düzeltir öyle geçer benim temiz ve düzenli kuzum :lepi:
iyiki bana çekmiş eşimden bir tane daha aynı evde düşünemiyorum kafamçokkarıştı

İşin özü benim biranewel iş bulmam lazım sonumu hiç iyi görmüyorumdelikafadulden

İyi sayılır canımcım...
İrem de son sürat yaramazlıklara devam. Beş dk. bırakmıyor peşimi bacaklarıma yapışıp kalıyor. Wc ye bile giremiyorum. Kapıları yumruklayarak ağlıyor. Bazen acayip bunalıyorum.
Sen nasılsın ? Denomun gece uykuları nasıl girdimi düzene biraz???

Ayyyy mantımı,??? bana hemen iki yok yok üç porsiyonluk ( denomu es geçemem) kargo yapıyorsun mavice.
öyle yok mantık yaptım dondurucuya attım mantımda çok güzel olur diye havalar atmasını biliyorsun.
Ben anlamam valla, istiyorum banane

Denizde iyi sayılır canım akşam üzeri fındık kırıp verdim fazla yedi sanırım biraz çıkardı bende fırsattan istifade yıkadım bir güzel az evvelde yatırdım, uykularımız saşırdı iyice
annemdeyken uyumadı 10a kadar şimdide 10 da önce yatmıyor 8 de yatan bayan.
Akşamları bazen yanımıza geliyor bazen sabah geliyor, birgünü birgününü tutmuyor,
denizde aynı ayağımın dibinden ayrılmıyor, wc olayı bizdede aynı ama bizimki kapıyı açıp giriyor :)
Bunalma anında k.waliden alt katında değilmiydi canım ona bırak bi soluk al, yarım saat bile insanın sabırnın toparlanmasına yetiyor

3 gündür onlarda yok canım görümcem doğum yaptı oraya gittiler. Yoksa yarım saat mutlaka bırakıp bir soluk alıyordum. Şimdi bile bacaklarıma yapışık halde uyumadıda daha. Git babana azcık diyorum. Onun yanındada 5dk. duruyor ya o bağırıyor anneeee diye yada babası se villllllll rahat yok bunlardan bana....

slm kızlar
zeynep akşam üstü çok huysuzdu, elleri kulağındaydı
eşime gelince dr a götüdük yeni geldik
kulakları iltihaplanmış, antibiyotik aldık geldik((

nasıl olur diyorum evden çıkmıyo hiçç
sizden geçiyodur mikrop dedi dr, ee tabi evcek hastayız ve bi türlü iyileşemedikkkk(((

hımmmm anladım canım,kızlar babaya düşkün olur derler bizdede aynı anne iki dk kaybolsun evin içinde hemen aramaya başlıyor.

Zehra cım çok geçmiş olsun canım ya,şimdiden kulakmı? hay allah kaçıncı antibiyotiği kullanıyor kuzucum bol bol sıvı ver annesi çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun zehracım....
Bu kış bitmeden bize rahat yok.
Tabi oğluş okuldan getiriyor mikropları hoppp zeynoya bulaşıyor. İnşallah fazla ilerlemeden iyileşir.

saolun kızkar
geçen ayın 30 unda başlamıştık yine antibiyotiğe, şimdi gene başladık((((

bende hiç istermiyim içirmek ama antibiyotiksizde olmuyo iştee

saol yelizcimma.s.
sen gel bana cnmmm ben sana mantı da açarım börekteeeeeeeee:lepi:

yalandan kim ölmüşşşşşş:1rolleyes::icecream:hihoyyytkaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanab

evlere sipariş yok öleeeemantı yiyecek buyursun burayaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 şaka bir yana canımmmmm vallahi yollarım bak delüyüm biliyonnnnnnn:1hug:delikafadulden

selam kızlar nasılsınız bakalım biraz geç ama olsun bakmadan yapamadım bugün işlerim hiç bitmedi temizlik mantı derken akşam oluverdi... yarında çarşıya inicem eccük kirli çıkıyımdır bira biriktirmiştim canım kocişmin cumartesi doğum günü hedaye bakıcam akşam doğru bakarım yine yada zabanannn.... öpüyorum hepiniz kendinize iyi bakın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…