Bebeklerimiz ve Biz

walla yapacak bişi yok ,
yabancı birinin gelmesine bile gerek yok yeliz,ewde bile ben derdeysem o da ayagımın dibinde:)))

bende kaçıyorum ,masayı hazırlıyım,erken yiyoruz burda akşam yemegini ...
opuldunuz...

Ne olacak böyle tenzile,? şaşıyorum durumuna yabancı biri gelmesin hemen kucağıma.!

yelizcim zeynep te öyle cnm yaaa.s
anneannesinden ve dedesinden bile bucak bucak kaçıyo fazla görmediği için:1no2:, ama çabuk ısınıyo, ilk görüşte hemen bize bi yapışması varki sormayın sengözlerimebaksanab
nasıl bi kaçıştır oookaydirigubbakcemile

öncelikle şu konuya bir açıklık getürek sevilcim canım ben değil ekin danası sormuş elma kromu.... bende çok karşıyım büle şeylere dengeli beslenerek ve biraz da kısarak çok kolay zayıflanabileceğine inanıyorum ben zeynepppppp bencede yapma danammmŞeniz

selamun hello nasılsınız bakalım güzellerrrrrr bende komşudan az önce geldim az sonra yemek yapmaya koyulacağım... bir bakmadan edemedim sanırım herkeste keyifler yerinde ne güzel... öpüyorum hepinizi sonram bakarım yine hoççakalınnnnna.s.

aynı durumdayız aslında pek çok kelimeyi söyleyebiliyor artık ama çocuk nedense herkese anne diyor ben adını kuyruk biti koydum ben nereye o oraya bazen fenalık geliyor içime akşama kadar tepemde....kafamçokkarıştı

ayşegülümmm burdasın yafrummm öpüyorum en haşininden hemseni hemde yakışıklını canımmmmmmŞeniz

iyi aksamlar kızlar nasılsınzbugün arkadasıma araba kullanmayı öğretiyorumm arabayla dolasıp durdukk sonra eve geldik bi mercimek köftesi yaptık götürdükkkk yeni geldim

sizlere bi bakınayım dedim aksama yemegim yok yemek yapıcamm öpüldünüz sekerlerr

DEMEKKİ BÜTÜN SIPALARDA DURUM AYNIYMIŞ,WC YE BİLE İZİN VERMİYOR SIPA,
YAPACAK BİŞEY YOK:1no2: SABIR SADECE SABIR :Saruboceq:
:sm_cool:

selamlar kızalrrr 2 günden fazladır gelemiyorum odam ayrıldı artık kendi yerime geçtim ama bilg. teknik ofise bakıyor şuan patronlarda geçici olarak orda olduklarından bakamıyorum arada ekranı küçülterek girmeye çalışıyorum ama rahat olmuyor tabiki:)

cadım sonunda yürümeye başladı :)))) 5-10 adım gelip düşemelere başladı artık yavaş yavaş olucak tabiki zaten 1 haftaya yakındır başladı ama bugünler biraz daha iyi ilerlemeler var. düşe kalka gezecek artıkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayşegülcüm alişe geçmiş olsun canımmm umarım önemli birşey yoktur.

elifcim ekinim sevilcim ayşegülcüm teşekkürler.

nimocum evi taşıyormuşsun kolay gelsin canımmm

kuzum tam yürümeye başladı derken bu seferde grip oldu. tekrar rahatsızlandı dünden haşurmalar başlamıştı bugünde burun akıntısı halsizlik ve öksürükle devam etti hemen ilaçlara başladım inş. ilerlemez sanırım dişlerininde etkisi var.

aynur, ekin, elif, yeliz, tenzile , semiha, ayşegül, mevcan, sema, sevil, zeren, füsfüs, zehra, dry denis,monpetit, nimo,esma,, zeybennep adını yazmadığım bütün arkadaşlarım
hepinizi çok öpüyorum kuzulara ve kendinize iyi bakın.

Herkese günaydın,güzel bir diliyorum

Kuzuyu babanesine gönderdim,temizlik yapacağım deno varken hiçbirşey yaptırmıyor saolsun.

Kadiscim hadi gözün aydın canım,ve geçmiş olsun havalar çok soğuk

günaydın güzel annelerr
güzel bir gün diliyorum hepinize
dün gece 3 den 6 ya kadar uyumadı zeynep
sürekli mız mız ağlıyo inliyoo
sanırım dişi çıkıyo
çünkü gündüz de sürekli eli ağzında oluyo(

mavilim soytarım ayşegül ve sevilim slm kızlara.s.
uğrayan gitmiş:1no2:

yelizcim işteyken sürekli online olurken şimdi evdesin sürekli kapalı ampilinnnnnsengözlerimebaksanab

zormuş demi yafrim evdeyken girmekkaydirigubbakcemile2

işten güçten zor fırsat buluyo insan-tatlicadiarzu-

ayşegülcüm resimli mesajın çok hoş :lepi:

mavilim sende yoğun hatunlar arasındasın sanırımmm

mavicem ve ekinim iyice su koyverir oldular zatennnklava::mymeka:

selam kızlarrrr.

zehracımm neyi var zeynonun diştendir umarımm
sorma canımm buray çok fazla ihmal etmeye başladımm
sabah beri koşturmaktan bi hal oldum kahvaltı ev işi ezgiyi okula hazırla yolla nazı uyut derkn
bu saat oldu.henüz işlerimide bitiremedi.yemek yapılacak.naz uyanır onun yemeği derken
fırsat olmuyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…