- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.621
Ne olacak böyle tenzile,? şaşıyorum durumuna yabancı biri gelmesin hemen kucağıma.!
Evi sildim süpürdüm. Banyo ile mutfak kaldı. Sularım akmıyor kızıda uyuttum bir bakayım dedim.
Naber nimetim toparlandınmı? Evi nerde tuttun. Gel bana yakın biryerlere ben bakarım nil hanıma iremle büyür giderler.
Aynurcum zayıflama hapını sormuşsun ben öyle kimyasal şeylerle zayıflamaktan pek yana değilim. Mutlaka zamanla çıkan yan etkileri oluyor ama yinede sen bilirsin tabiki...
yelizcim zeynep te öyle cnm yaaa.s
anneannesinden ve dedesinden bile bucak bucak kaçıyo fazla görmediği için:1no2:, ama çabuk ısınıyo, ilk görüşte hemen bize bi yapışması varki sormayın sengözlerimebaksanab
nasıl bi kaçıştır oookaydirigubbakcemile
yelizcim zeynep te öyle cnm yaaa.s
anneannesinden ve dedesinden bile bucak bucak kaçıyo fazla görmediği için:1no2:, ama çabuk ısınıyo, ilk görüşte hemen bize bi yapışması varki sormayın sengözlerimebaksanab
nasıl bi kaçıştır oookaydirigubbakcemile
aynı durumdayız aslında pek çok kelimeyi söyleyebiliyor artık ama çocuk nedense herkese anne diyor ben adını kuyruk biti koydum ben nereye o oraya bazen fenalık geliyor içime akşama kadar tepemde....kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?