Bebeklerimiz ve Biz

mevcancım iyi gibi ama sallanıyormu bakamadım açmıyor ağzını,
yee bende kilodan dertliyim ama benim sorunum kilom yok gitgidede azalıyor ne kadar yesemde fayda yok gelgelelim göbeğimle başım dertte doğumdan sonra yerleşke kurdu hiç gitmeye niyeti yokkkk senağlama

ayşegülcüm bende aynıyım sorma bacaklarım,omuzum ve kollarım çok ince ama acaip göbiş ve basen var..ne giysem yakışmıyor vücudum çok biçimsiz duruyor..

berfe sevdiği yemekleri lokması bitince gösterek bağırıyor..yada hammmm diyip kafasını sağa sola sallıyor..anlıyorumki çok sevmiş..o zaman baya yiyor..misal bahsettiğim o balıkların yarısı yiyor...

benim kız ve babası hiç uyumlu bi ikili değil..
akşamları babasına bırakıp 5 dk tuvalete gidemiyorum..çıkana kadar ağlıyo..
ne gezer valla eşime bırakıp da iş yapmak..
hiç olmadı bu zamana kadar..
ruze bababcı bi çocuk...
sen şanslısın canım...

ayşegül balık et hiç yemiyor ruze..
ağzına sürmüyo..kandırabilirsem kıyma bide bazen tavuk yiyor.
zaten son zehirlenmeden sonra evimize balık girmez oldu

benim kızımda daha 3 aylık ama babasına bayılıyor benden çok ona tepki veriyor gülmesi bile başka babasına:1shok:

slm kızlara.s.
benim cadı bu saat oldu uyumadı bi türlüüü:1no2:
tüm yüzümü yoldu , kırdı geçirdi bugün beniikafamçokkarıştı

abisiyle sürekli didiştikleri için eli de baya bi ağır ee antremanlı tabiidelikafadulden

ah canım uyumamaları kötü oluyor benim kızda uyumuyor fazla bilirim kafamçokkarıştı

Bendende merhaba, k.walideme geldik az evvel denomu uyuttum ilanlara bakarken sizlerede göz atayım dedim.
herkes iyidir inşallah
öpüyorum herkesi

Saol tenzilecim çok şükür yok bir yaramazlık geziyoruz :) deno inanılmaz bağlanıyuor gün geçtikçe
tiryakilik boyutuna erişti, ben varken kimseye gitmiyor,

Sen nasılsın derincikde iyidir inşallah ya annecin oda daha iyidir inşallah torunuyla kızı yanında en büyük doğal ilaç onlar için. ( annem öyle söylüyor :)

saol şekerim naber nasılsın?

yelizcim sen naıslsın cnm

bende iyiyim şekerim nasıl olayım..bi değişiklik yok..
sen nasılsın
annen nasıl
tabi derini de sormadan olmaz

hoşbulduk elifim iyisiniz inşallah fıstık nasıl??

iyiym cnım iyiyim...
kuzum da iyi çok şükür...
sen nasılsın..nasıl şidiyo iş görüşmeleri...
deno da oh fırsattan istifade hem geziyo hem anneyle beraber

saolun kızlar bizde iyiyiz
aynen annem mutlu biz mutlu :) drn de aynen yelizcim anormal derecede dibimde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…