Bebeklerimiz ve Biz

["slm kızlara.s.
emiri okula gönderdim, işleri yapıyorum
ben yapıyorum zeynep te arkamdan hepsini tekrar bozuyo, döküyo, aşağı indiriyoooooo -tatlicadiarzu-
anlayın işteeedelikafadulden
her haltı karıştırıyoooo

sabah kalkmış almış eline peçeteyii bebeğinin burnunu siliyoduu cadımmmm:ecrin_bebek:

dün akşamda ben namazdayken gelmiş yanıma
bi bana bakıyo sonra ben ne yapıyosam aynını yapmaya çalışıyoookaydirigubbakcemile3
az daha dayanamayıp gülecek namazı bozacaktımmmm:roflol:

hasta olan tüm bebişerime geçmiş olsun diyorummm
kızım da dahil umarım çabuk atlatırızzzz

mavicem danam sen mantıları bize de sakla
artık bursa da ekinimin evinde buluşacaz yaza getirirsin orda hüpletiirizzzcokacimcoook

sibelcim allah kavuştursun cnm şimdiden:1hug:

yelizcim, ekinim, mavilim. songül, frez ya sevilim mavicem başka kimler uğramışsa öpüyorum hepinizi güsel bi gün diliyorummmmm:sm_cool:

ayyyy inşallah buluşmak kısmet olur yaza ekinimide senide görmeyi çok isterim ama seninlede ekinimlede buluşup görüşme şansımız var çok şükür istanbulda kaynım dahil çok akrabam var kaynım avrp. yakasında kız kardeşimde bursada diğeride gelin gidicekkk ohhhh suyundanda daha ne olsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delüü gelirkene mantılarından bii getirme sokmam senüü eve ona göreeee
kaydirigubbakcemile

bak sen zilliyee burnunu siliyor demek.çokk cadı bunlarr
nazda ablasından ne duyarsa aynısını söylüyor cadıı.ezgii anne yoruldum diyor nazda
anne anne bende yoyuydumm .papağan gibi tekrar ediyorr

ahh canımm yaza bekliyorumm hepiniziii.yazın buralar çok güzell oluyorrr

kılzarrrrrrrr müüü size iletmemi istedi
sevgilerini ve öpücüklerini yolluyormuşş hepinizee
işyerinden giremiyorum diyor malum kriz var fırsat kolluyorlar işten çıkarmak içinn
evdende egeden zaman kalmıyor diyorr.

arkadaşlar kk sitede çoğu zaman sorun yaşanıyor bu sorunu en çok explorer kullananlar yaşıyormuş dün sorun vardı bendede sağolsun Songüle iletmiştim sonra Kuzey irtibata geçti ve mozillayı kullanmamı önerdi bende yükledim gerçekten internet özellikle KK daha hızlı...

Sevilcim Dün gece rüyamda Zehra ile beraber sana geliyorduk evde yokmuşsun kaynoşunda üst kattaymış ona soruyoruz oda bilmiyorum kızı aldı gitti diyor sinirli sinirli hayırdır inşallah hayırdır inşallah...

ya hay Allah üzüldüm şimdi ayakta sallayarakda sabahmı olur sana yazık bi doktoramı sorsan valla bilemedim diş huzursuzluğumu, korkuyormu gündüz iyi ama dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…