- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.701
["slm kızlara.s.
emiri okula gönderdim, işleri yapıyorum
ben yapıyorum zeynep te arkamdan hepsini tekrar bozuyo, döküyo, aşağı indiriyoooooo -tatlicadiarzu-
anlayın işteeedelikafadulden
her haltı karıştırıyoooo
sabah kalkmış almış eline peçeteyii bebeğinin burnunu siliyoduu cadımmmm:ecrin_bebek:
dün akşamda ben namazdayken gelmiş yanıma
bi bana bakıyo sonra ben ne yapıyosam aynını yapmaya çalışıyoookaydirigubbakcemile3
az daha dayanamayıp gülecek namazı bozacaktımmmm:roflol:
hasta olan tüm bebişerime geçmiş olsun diyorummm
kızım da dahil umarım çabuk atlatırızzzz
mavicem danam sen mantıları bize de sakla
artık bursa da ekinimin evinde buluşacaz yaza getirirsin orda hüpletiirizzzcokacimcoook
sibelcim allah kavuştursun cnm şimdiden:1hug:
yelizcim, ekinim, mavilim. songül, frez ya sevilim mavicem başka kimler uğramışsa öpüyorum hepinizi güsel bi gün diliyorummmmm:sm_cool:
delüü gelirkene mantılarından bii getirme sokmam senüü eve ona göreeeeayyyy inşallah buluşmak kısmet olur yaza ekinimide senide görmeyi çok isterim ama seninlede ekinimlede buluşup görüşme şansımız var çok şükür istanbulda kaynım dahil çok akrabam var kaynım avrp. yakasında kız kardeşimde bursada diğeride gelin gidicekkk ohhhh suyundanda daha ne olsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
["slm kızlara.s.
emiri okula gönderdim, işleri yapıyorum
ben yapıyorum zeynep te arkamdan hepsini tekrar bozuyo, döküyo, aşağı indiriyoooooo -tatlicadiarzu-
anlayın işteeedelikafadulden
her haltı karıştırıyoooo
sabah kalkmış almış eline peçeteyii bebeğinin burnunu siliyoduu cadımmmm:ecrin_bebek:
dün akşamda ben namazdayken gelmiş yanıma
bi bana bakıyo sonra ben ne yapıyosam aynını yapmaya çalışıyoookaydirigubbakcemile3
az daha dayanamayıp gülecek namazı bozacaktımmmm:roflol:
hasta olan tüm bebişerime geçmiş olsun diyorummm
kızım da dahil umarım çabuk atlatırızzzz
mavicem danam sen mantıları bize de sakla
artık bursa da ekinimin evinde buluşacaz yaza getirirsin orda hüpletiirizzzcokacimcoook
sibelcim allah kavuştursun cnm şimdiden:1hug:
yelizcim, ekinim, mavilim. songül, frez ya sevilim mavicem başka kimler uğramışsa öpüyorum hepinizi güsel bi gün diliyorummmmm:sm_cool:
iyi günlerr canımm ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmiyi günler canım kimseler yokmu huuuuuuuuuuuu
iyi gunler herkese
saol cnmiyi günlerr canımm ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi günler tenzilecimmmm
nasılsınn derinn nasılll hala istanbuldamısınnn
kaç zamandır sorucam unutuyorumm
annenin nesi var canımmm
semiha Berra nasıldı dün gece yine ağladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?