Bebeklerimiz ve Biz

hayırlısı olsun Begümcüm davetsiz misafir ama demekki hayatınıza girmesi gereken bir renkmiş sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olur inşallah...

Slm ben geldimm kızlarrr nasılsınız keyifler yerindedir umarım

mavicem canım sağol iyiyiz kuzuda iyi sayılır biraz burun akıntısı var ama peditus kullanıyoruz işte

yelizcim canım çok geçmiş olsun denoya dediğin sakınan göze çöp batar misali biryerede gittikleri yok nerde hastalanıyorlar anlamıyorum. inş. çabucak atlatır ama sen yinede götür doktoruna .

ayşegülcüm nasılsın canım aliş nasıll

begümcüm gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini

Kadişcim hoşgeldin iyiyiz sağol canım sen nasılsın? Yezda nasıl hafta sonu eğlenmişsiniz bol bol ne güzel...

kızlarr tünaydınn nasılısnz bizde oğlusumlya oturuyoruzzzzzz

yelizcim canım gecmis olsun tatlımm
aysegülcüm canım sen nasılısnnnnn
begümcüm canım en iyisini yapmıssın aldırmamaklaa hayırlısıyla oda büyürrr
yemek yapıcamm misafirlerim gelicekk öpüldünz kızlarrrr

evet ya sorma yelizcim %1 lik sans beni buldu ama olsun napalım hayırlısı zaten eninde sonunda olacaktı. sağolun tekrar güzel dilekleriniz için...ama bu sefer hamileliğe alışamadım işin ilginç yanı...beklenmedik bişey olunca...(

begüm84 öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. iki kuzun arasında ne kadar yaş farkı olacak sorabilirmiyim. birde dert etme yaa. nasibiyle gelir kuzun sende iyiki doğurmuşum dersin

anneyim ben misafirin gelcekmiş kolay gelsin..

soytarıcım. kuzun hasta sanırım çook geçmiş olsun

cuma günü benimkide hastaydı gece ateşi 38.5 39 du hep. yavrum kendini bilmez yattı. öksürük başladı ve kusma.. sabahına doktora gittik vs vs. iyi şimdi çok şükür öksürüğü var. buhar vercez artık gece yatarken..

kadis merhabalar küçük böceğin nasıl umarım iyidir

alis mother.. sen nasılsın iyimisin.. kuzunda iyidir umarım.

mavili yoğun bi hafta sonundan sonra sana sakin bir haftadiliyorum

zeren ayşegül merhaba sanada..

little fairy yeni evin hayırlı uğurlu olsun

dünürüm sanada merhaba :dilcikar: umarım damadım iyidir hasta filan değildir.. kendine iyi bak şeker..

arkadaşlar benim kızım 2-3 gündür memeyi emerken bir alıp bir bırakıyor kendi kendine kızar gibi tavırlar yapıyor yoksa memeyimi bırakçak ben işteyken biberonla besleniyorda kendisi 4üncü ayına girdi daha çok küçük

drydeniss cim oğlum bu ayın 12 sinde 1 yaşına basıyor. bebek doğana kadar 1.5 yaşında olacak inşallah...

canım benimm geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
şimdi nasıll olduu daha iyidir umarımm
selam canımm allah sağlıcakla kucağına
almayı nasip etsin.tabi biraz zor olacak ama olsun
ikisi bir arada büyürlerr

canımm çok geçmiş olsun denoya
o kadar dikat etmene rağmen hasta oldu demek.sakınan göze çöp batar derler ya çok doğru.geçen bir sabah programında bişi duydum.
patatesin iyice yıkayım kabuğunu soymadan içini oyun sonrada içerisine
1 tatlı kaşığı hakiki bal koyun sabaha kadar öylece kalsın
içinde sulanıyormuş sabah aç karnına onu içirecekmişsin
öksürüğe bire birmiş canım dene istersen

canım sütün azmı geliyor acaba.biberondan lıkır lıkır
içmetye alışmıştır
sütün azaldığı için sinirleniyordur cadı

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kız begüm 2. mi yoldaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok::1shok:
tebrik ederim cnmmmmmmmmmmmmm:1hug:a.s.
hayırlısı olsun, allah gönlünüze göre versinn

bu arada hasta olan tüm kuzulara geçmiş olsun diyorum
benim kuzumda tam düzelemedi daha
bu hafta son karma aşısı vardı, haftaya yaptırırz artık eşim gelince
maalesef kocişim 5 gün yok bizimle , şehir dışında

dün gece emir yatağında bi baktım hıçkırıyo kuzum:a015:
oğlum ne oldu niye ağlıyosun dediğimde
anne babamı çok özledim diyodu bebişimmmmmmmm:çok üzgünüm:

rabbim kimseyi anasından babasından ayrı koymasın
amin:Saruboceq:

kayınvalidemgil gitti....bende bütün gün temizlikle uğraştım..bugün eczaneye pnomokok aşısını sordum 29 tl dedi..cuma günü berfeye 1 doz yaptırcam 1 ay sonrada tekrar bi doz...

normal doğum yaptım canım. evet oğlum 9 aylıkken spiralim olmasına rağmen hamile kalmışım.
zehracım sorma ya 2. bebek geliyor daha öteki büyümeden...umarım Allah kolaylığınıda verir...

Merhaba kızlar,
Dr u üst solumun yolu efeksiyonu dedi, 2 tane ilaç verdi bir tanesi antibiyotik, hiştahsızlık ve mızmızlık halen devam ediyor
bütün gün uyuyamadığı için sekizi zor bekledi.

Begümcüm Allah kolaylığını verir canım inşallah bendede spiral var,rabbim herkese istediğinde versin inşallah.

Zehracım canım kıyamam emir e

drydenis cim sizede çok geçmiş olsun canım.

mev.can cım 29 tl mi? 80 tl civarındaydı fiyatı düştümü acaba?

yelizcim merhaba
denomuz hastaymış geçmiş olsun.kıyamam ona ben...nerden ve nasıl kapıyorlar bu hastalığı anlamıyorum ben...

aşı fiyatıda dikkatimi çekti.130 ytl idi biz yaptırken ama iki tür aşı varmış ve diğeri ucuz olan bebekler için değil ileri yaşlar içinmiş diye söylenmişti.çocuklarımıza vurulması gereken aşı 'prevenar' adındaymış.bence buna dikkat et mevcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…