Bebeklerimiz ve Biz

iyi akşamalr kızlar..

Yeliz cim geçmiş olsun cnm yaa..
kış bitti sayılır artık..
inş. son olur bunlar..
acil şifalar diliyorum cnm..
öpüldünüz...

oy oy kıyamam kuzuyaa.
amin cnm amin...
öpüyorum seni ve kuzularınııı

iyi akşamlar kızlarrr

sanırım çağatay suçiçeği çıkarıyorrrr:çok üzgünüm: küçük küçük sulu baloncuklar olmuş vücunda yarın okula yollamicam döküntüleri geçene kadar... off ya
yanlız tamamen tesadüf alerji şurubu kullanıyorduk meğerse kaşıntı için onları veriyorlarmış .. tam denk geldi yani..

tek endişem çağan daha küçük yaa off allahım allahım gelde bunların içinde kendini düşün yani

yeliz canım geçmiş olsun denoya tez zamanda acil şifalar ....

mevcan 29 tl mi sanki bir gariplik var bu işte

zehram canım kıyamam ben emire yaaa canımın içi öp benim için olurmu zeynomada acil şifalar canım
ben kaçtım öpüyorum hepinizi

drydeniss cim oğlum bu ayın 12 sinde 1 yaşına basıyor. bebek doğana kadar 1.5 yaşında olacak inşallah...

bebişin hayırlı uğurlu olsun
hayırlı evlat olsun güzelim
ne güzel ikiz bebek gibi ikiside biranda büyüyecek ve sende rahat edeceksin.

zehracım 5 gün çabucak geçiverirde sende çocuklarında kavuşurlar babalarına
bencede rabbim kimseyi anasından babasından ayırmasın ...

mavice canım geçmiş olsun çağataya.su çiçeği salgını var galiba. bu sıralar çok duyuyorum.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun.biran önce atlatır inşallahh.yavrumya hemncikte iştahları kesiliyor yavrucakların
ah canımmmm geçmiş olsunn.nerden bulaştı.semihanın dedği gibi bu aralar salgın var
canım kolayca atlatır inşallahhh

kayınvalidemgil gitti....bende bütün gün temizlikle uğraştım..bugün eczaneye pnomokok aşısını sordum 29 tl dedi..cuma günü berfeye 1 doz yaptırcam 1 ay sonrada tekrar bi doz...

canım ya banada çok ucuz geldi kardeşim son dozunu yaptırdı 130 du sanırsam
iyice araştır canımm

normal doğum yaptım canım. evet oğlum 9 aylıkken spiralim olmasına rağmen hamile kalmışım.
zehracım sorma ya 2. bebek geliyor daha öteki büyümeden...umarım Allah kolaylığınıda verir...

hayırlısı olsun bitanem, boşver belki böle en iyisidir belkidesengözlerimebaksanab

oy oy kıyamam kuzuyaa.
amin cnm amin...
öpüyorum seni ve kuzularınııı

bizde albinayı ve seni öpüyoruz zeynepcim:1hug:

cnm benim yaa çok çok geçmiş olsun
kardeşimle benim aramda 1 yaş var
bizde tüm bulaşıcı hastalıkları aynı anda oluyoduk malum kardeş olunca direk birbirimize geçerdi, kabakulak, su çiçeği vs vs...
o zaman nerde şimdiki gibi aşılar ya da vardıda ben mi hatırlamıyorum kızlar :uhm:
unutmuş da olabilirim ama sadece 1. sınıftaki aşı oluşumdan başka aşı olduğumu hatırlamıyorumCADIARZU

yeliz canım geçmiş olsun denoya tez zamanda acil şifalar ....

zehram canım kıyamam ben emire yaaa canımın içi öp benim için olurmu zeynomada acil şifalar canım
ben kaçtım öpüyorum hepinizi

çok saol duygusal arkadaşım benim, danam bidenem, yarın gidicekmisin dr a , hemen haberlerini bekliyorumsengözlerimebaksanab

.

zehracım 5 gün çabucak geçiverirde sende çocuklarında kavuşurlar babalarına
bencede rabbim kimseyi anasından babasından ayırmasın ...

amin semihacım
arada özlem iyi oluyo insan sevdiğinin sesini, nefesini, kokusunu herbişeyini özlüyo beeeeeeeeeee:jeyyar
:
mavice canım geçmiş olsun çağataya.su çiçeği salgını var galiba. bu sıralar çok duyuyorum.:Saruboceq:

evet çağatay kesin suçiçeği birkaçtane daha yüzünde çıktı okuldan kapmıştır kesin... okula yollamicam bu hafta 23 nisan çalışmaları var ama aslında benim kuzun çok yatkın dansa felan ritim duygusuda süper hemmencik kapatır araları teyzeleri de ben şimdi kara kara çağanı düşünüyorum küçük daha yaaa

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler öpüyorum hepiniziŞeniz

günaydınlar herkese güzel bir gün olsun.

yelizcim çokçok geçmiş olsun inş. çabucak atlatır kuzun. acil şifalar.

aynurcum canım benim çağatayada çok geçmiş olsun salgın var gerçektende okuldan kapmış galiba salgın var. inş çağana geçmzde en hafif şekilde atlatır canım.

zehracım kıyamam emire kuzun babaya düşkün galiba allah sana kuzularına kavuştursun kocişini canım:)

semiha, mevcan, ayşegül ,ekincim, elif ve herkese kocaman öpücükler

günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum,
Zerencim doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı yaşlara ailenle kuzunla beraber,
mavicem Çağtaya çok geçmiş olsun hay Allah Çağanada bulaşmıştır Allah yardımcın olsun keşke ilk şüphelendiğinde drça götürseydin ikisinide Çağana aşı yapsalardı görümceminde büyük oğlu okuldan kapmış bi kaç gün sonra dr.a götürmüş küçüğe aşı yaptırayım diye ama dr. artık geçmiştir demiş yapsakda faydası olmaz demiş ikiside oldu geçti sonra...
Mevcan evet o aşıda bi sorun var yada yanlış anladı arkadaşlarında dediği gibi 130 lira o aşının bir dozu,

hepinize günaydın kızlar..
topik yine dökülmüş.kuzularımız hasta...
yelizcim denoma çok geçmiş olsun...
o kadar da iy bakmana rağmen yine hasta oldu yavrum kıyamam ya...
ilerlemen çabucak geçer inşallah canım benim...

aynurcum su çiçeği çıkartmış yavrun...
geçmiş olsun diyorum..
büyükler daha zor çıkartır demişti doktor...
aynı odada bulunmakla bile bulaşırmış..
en hızlı bulaşan hastalımış canım bu...
korkma çağan da çıkartır diye..
küçükken çıkartırsa bişicik olmaz...
bak ben tecrübelendim bu konuda...
üzülme bitanem biz allerset kullanmıştık..ruze hiç kaşınmadı...atlattık işte biliyorsun...
oğluşunda kolyac atraltır inşallah canım benim...

zeren doğum günün kutlu olsun canım..evladınla ailenle geçirebilceiğin güzel bir ömür dilerim cnm...

bide zeharmın zeynosu hasta galiba....
bidenem zeynoma da çok geçmiş olsun...
eşinde sağ salim dönsün inşallah cnm...
rabbim hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın inşallah

kızlar hepinize günaydınlarrrrrrrrrrr.

zerencim doğum günün kutlu olsun ailenle
nice mutlu senelere canımm

kızlar bugün damadımın egemin doğum günü
malesef müüüü uğramıyor o yüzden bende mail attımm
doğum günün kutlu olsum egemm nice mutlu senelere rabbim
hep yüzünü güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…