- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.921
drydeniss cim oğlum bu ayın 12 sinde 1 yaşına basıyor. bebek doğana kadar 1.5 yaşında olacak inşallah...
anaaaaaaaaaaaaaaaaa kız begüm 2. mi yoldaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok::1shok:
tebrik ederim cnmmmmmmmmmmmmm:1hug:a.s.
hayırlısı olsun, allah gönlünüze göre versinn
bu arada hasta olan tüm kuzulara geçmiş olsun diyorum
benim kuzumda tam düzelemedi daha
bu hafta son karma aşısı vardı, haftaya yaptırırz artık eşim gelince
maalesef kocişim 5 gün yok bizimle , şehir dışında
dün gece emir yatağında bi baktım hıçkırıyo kuzum:a015:
oğlum ne oldu niye ağlıyosun dediğimde
anne babamı çok özledim diyodu bebişimmmmmmmm:çok üzgünüm:
rabbim kimseyi anasından babasından ayrı koymasın
amin:Saruboceq:
drydeniss cim oğlum bu ayın 12 sinde 1 yaşına basıyor. bebek doğana kadar 1.5 yaşında olacak inşallah...
anaaaaaaaaaaaaaaaaa kız begüm 2. mi yoldaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok::1shok:
tebrik ederim cnmmmmmmmmmmmmm:1hug:a.s.
hayırlısı olsun, allah gönlünüze göre versinn
bu arada hasta olan tüm kuzulara geçmiş olsun diyorum
benim kuzumda tam düzelemedi daha
bu hafta son karma aşısı vardı, haftaya yaptırırz artık eşim gelince
maalesef kocişim 5 gün yok bizimle , şehir dışında
dün gece emir yatağında bi baktım hıçkırıyo kuzum:a015:
oğlum ne oldu niye ağlıyosun dediğimde
anne babamı çok özledim diyodu bebişimmmmmmmm:çok üzgünüm:
rabbim kimseyi anasından babasından ayrı koymasın
amin:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlarrr
sanırım çağatay suçiçeği çıkarıyorrrr:çok üzgünüm: küçük küçük sulu baloncuklar olmuş vücunda yarın okula yollamicam döküntüleri geçene kadar... off ya
yanlız tamamen tesadüf alerji şurubu kullanıyorduk meğerse kaşıntı için onları veriyorlarmış .. tam denk geldi yani..
tek endişem çağan daha küçük yaa off allahım allahım gelde bunların içinde kendini düşün yani
canım geçmiş olsun.biran önce atlatır inşallahh.yavrumya hemncikte iştahları kesiliyor yavrucaklarınMerhaba kızlar,
Dr u üst solumun yolu efeksiyonu dedi, 2 tane ilaç verdi bir tanesi antibiyotik, hiştahsızlık ve mızmızlık halen devam ediyor
bütün gün uyuyamadığı için sekizi zor bekledi.
Begümcüm Allah kolaylığını verir canım inşallah bendede spiral var,rabbim herkese istediğinde versin inşallah.
Zehracım canım kıyamam emir e
drydenis cim sizede çok geçmiş olsun canım.
mev.can cım 29 tl mi? 80 tl civarındaydı fiyatı düştümü acaba?
ah canımmmm geçmiş olsunn.nerden bulaştı.semihanın dedği gibi bu aralar salgın variyi akşamlar kızlarrr
sanırım çağatay suçiçeği çıkarıyorrrr:çok üzgünüm: küçük küçük sulu baloncuklar olmuş vücunda yarın okula yollamicam döküntüleri geçene kadar... off ya
yanlız tamamen tesadüf alerji şurubu kullanıyorduk meğerse kaşıntı için onları veriyorlarmış .. tam denk geldi yani..
tek endişem çağan daha küçük yaa off allahım allahım gelde bunların içinde kendini düşün yani
kayınvalidemgil gitti....bende bütün gün temizlikle uğraştım..bugün eczaneye pnomokok aşısını sordum 29 tl dedi..cuma günü berfeye 1 doz yaptırcam 1 ay sonrada tekrar bi doz...
normal doğum yaptım canım. evet oğlum 9 aylıkken spiralim olmasına rağmen hamile kalmışım.
zehracım sorma ya 2. bebek geliyor daha öteki büyümeden...umarım Allah kolaylığınıda verir...
Merhaba kızlar,
Dr u üst solumun yolu efeksiyonu dedi, 2 tane ilaç verdi bir tanesi antibiyotik, hiştahsızlık ve mızmızlık halen devam ediyor
bütün gün uyuyamadığı için sekizi zor bekledi.
cnm benim acil şifalar diliyorum zeytin gözlü denizime:1hug:Zehracım canım kıyamam emir e
saol yelizcim yaa, bugün babasıyla telefonda bi konuşmaları var-tatlicadiarzu-
zeynep emirden kapıyo telefonu emir zeyneptenkaydirigubbakcemile3
herifimle 2 çift kelam edemedik bu sıpalardan dolayıkafamçokkarıştı
?
oy oy kıyamam kuzuyaa.
amin cnm amin...
öpüyorum seni ve kuzularınııı
iyi akşamlar kızlarrr
yeliz canım geçmiş olsun denoya tez zamanda acil şifalar ....
zehram canım kıyamam ben emire yaaa canımın içi öp benim için olurmu zeynomada acil şifalar canım
ben kaçtım öpüyorum hepinizi
.
zehracım 5 gün çabucak geçiverirde sende çocuklarında kavuşurlar babalarına
bencede rabbim kimseyi anasından babasından ayırmasın ...
mavice canım geçmiş olsun çağataya.su çiçeği salgını var galiba. bu sıralar çok duyuyorum.:Saruboceq:
güle güle sevgi kelebeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?