Bebeklerimiz ve Biz

saol ayşegülcüm iyiyiz..kuzumda iyi... çok şükür
alişim ve sen nasılsın...........

ayyy bi mail atayım bi egemin 2. yaşını kutlayayım

Prens ve Prenses anneleri..
hepinize günaydınlar...
sağlıklı,mutlu ve huzurlu birgün daha diliyorum...
hasta olan yavrularımıza cil şifalar,
annelerine de güç diliyorum...
bugün doğumgünü olan arkadaşımız
Zeren'e de,sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum...
sevgiyle kalın...

tekrar geçmiş olsunnnn tüm bebelereeee
aynurcum yelizcim,sevilcim, dünürüm

ne oluyo laaaa
aaaaaaaaaaa
kış kış hastalıklar aaaaaaaaaaaaaaaa

ay şu yaz gelsedee kuzular hastalıktan azcık kurtulsa yaaaaa

bu arada begümcümmm
sağlıkla kucağına al şekerimm
bende korktum şmdi spiralledee anaaaaammmmmmmm

egemin doğumgünüymüş bende bi kutlayayım bariiiiiiiii
elifüm ruzşimd eiyi galibaaaaaaaa oohhhhhhhhh

ekinnazım canım bidanemmmm iyimisin
kadişimmmm aşkımmmmmm

tünaydın kızlar

sabah 6 dan beri ayaktayım
eşimle kahvaltı yaptık onu işe uğurladım.
başladım temizliğe
koltuk halı perde ne varsa dip köşe akşama kadar ne kadar yapabilirsem işte.

zeren doğum günün kutlu olsun.

ege beyinde doğum günüymüş
ben ulaşamam ki müü ye.anca bu sayfaya yazabilirim onada girmediği için göremez.
görüşen arkadaşlar benimde kutladığımı egemi kocaman öptüğümü söyleyin olur mu??

herkese günaydın arkadaşlar

Mavicem canım çok geçmiş olsun ya, okuldan kapmıştır büyük ihtimalle, kesin su çiçeğimi peki,?
İnşallah çağana geçmez biraz zor bir ihtimal ama, en kısa zamanda şifa diliyorum canım.

Zeren doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice nice senelere sevdiklerinle.

Geçmiş olsun dileklerinin için çok teşekkürler kızlar öpüyorum hepinizi.

tünaydın hepinize güzel anneler...
güzel dileklerde bulunan arkadaşlarım tekrar teşekkür ediyorum hepinize tek tek..
littlefairy cim valla dikkatli olmak lazım ama bu sadece spiral kullananlar için geçerli değil. herkes için aynı...heralde bu doğumdan sonra spiral değil tüpleri bağlatıcam kesin:)) 2 çocuk beni bi süre yıpratıcak ama ilerde yaşayacağım rahatlığı düşünerek kendimi rahatlatıyorum...napalım teselli etmem şart kendimi.. bu arada hasta bebeklerimizede Allahım tez vakitte şifa versin...geçmiş olsun canlarım...

semihacım kolay gelsin canım , kendini fazla yorma şekercim biliyorum terapi niyetine yapıyorsun ama niye değişen bişey olmuyor
öpüyorum seni ve güzel kızını

Begüm'cüm daha çok gençsin tüplerini bağlatmakla en büyük hatayı yaparsın bana kalırsa.
Annem 35 yalındaydı sonu kötü bir hamilelik geçirdiğinde dr özürlü olma ihtimali çok yüksek bundan sonraki doğacak olan bebeklerin demişti, o sebeple bağlattırmıştı fakat çok pişman oldu, yarı menepoz gibi bişey, tam regl olamıyorsun sıkıntısı karın şişliği siniri cabası şimdi 42 yaşında ve 4-5 ayda bir regli oluyor. hem belki sonra bir bebek daha yapmak istersin kim bilir :) tabi yinede karar senin.
öpüyorum

yelizcim sağol bunları anlattığın için...ozaman farklı bir yöntem bulucaz napalım..hormonlu spiral daha güvenilirmiş öyle duydum yurtdışındaki doktorum böyle dedi... ama ondada regl olmuyosun...ya şimdiden neden düşünüyosun bunları diye sormayın malesef byle bişey yaşayınca insan korkuyor...

delikafaduldengünaydın kızlar bugün benim doğum günümsositososito

saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.... evet kesin ylizcim yüzündede çıktı bugün ama sanırım çağatay hafif atlatacak... çağan için beklemedeyiz şimdi tamamen tesadüfi alerji için antihistamik şurup kullanıyordum kaşıntısı olmuyor çok şükür...

zerencim yeni yaşın kutlu olsun hayatım nice yıllara...:1hug:

ben şimdilik kaçar işim çok sonra görüşürük... bay bayınnnnn

semihacım kolay gelsin canım , kendini fazla yorma şekercim biliyorum terapi niyetine yapıyorsun ama niye değişen bişey olmuyor
öpüyorum seni ve güzel kızını

evet yelizcim biraz terapi niyetine aslında.iş yaparken kafam onla meşgul olduğu içn kendimi rahat hissediyorum.bende seni ve donoyu öpüyorum.

Selam kızlar...
Biz daha iyiyiz çok şükür ilacımızı kullanıyoruz. Cuma günüde kontrolümüz var. Dün idrar kültürünü yaptırdık perşembede onun sonucu çıkıyor. İnşallah önemli birşeyi çıkmaz kuzumun...
Yelizcim denomada çok geçmiş olsun. Tez zamanda düzelir inşallah.
Begümcüm senin de gözün aydın. Rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almanı nasip eder inşallah. Her kötünü bir iyisi var işte genç yaşında 2 çocuklu bir anne olacaksın ikisi bir arada büyür gider Allahın izniyle...
Zerencim doğum günün kutlu olsun canım... Meleğinle birlikte daha nice nice senelere inşallah....
Aynurcum sizede geçmiş olsun.... Çağan'a da büyük ihtimalle bulaşır. Aynı havayı solumaları bile yetiyor. İnşallah en hafif şekilde eatlatır paşalar....
Zehracım Allah kavuştursun en uzun ayrılığınız bu olur inşallah... Ay kıyamam be o paşaya ne duygulu bi çocuk. Yerim ben onun yerrrrrr
Nimetim yeni evin hayırlı olsun bitanem. İnşallah kiracı olarak oturduğun son ev olur. Nilimede geçmiş olsun Allah koruyor valla bu kuzuları inşallah önemli bir şey yoktur kaşında...
Egemizin de doğum günüymüş bugün Nice mutlu yıllara paşam anneciğinle birlikte en güzel günler seninle olur inşallah... (Mü ile görüşen arkadaşlar iletirse sevinirim)
Semihacım sanada kolay gelsin. Benimde nasıl bir temizlik yapasın var anlatamam. İlk fırsat da kuzumu annanesine bırakıp girişeceğim işlere. Bu aralar evin bütün eşyalarını atıp evi ferahlatasım var herşey gözüme çok kalabalık ve dağınık geliyor. Size de olurmu arada bu haller????
Unuttuğum varsa affolaaaaaaa

zerencim doğum günün kutlu olsun canım..
mavicem oğluşunada çok geçmiş olsun..allah şifalar versin...

zerencim doğum günün kutlu olsun canım..
mavicem oğluşunada çok geçmiş olsun..allah şifalar versin...

kızlar şimdi kafam karıştı ben dün önce eczaneye gittim kızım 15 aylık pnomokok yaptırcam dedim..ayı itibari ile 2 doz olabilir tanesi 29 tl dedi..karşıda sağlık ocağına gittim onlarda aynısını yani ayı itibariyle 2 doz olabilir reçeteye doktorumuz yazsın eczaneden alın biz vuracaz dedi..onlarda fiyatı 29 tl aşının dedi..şimdi kafam karıştı başka bi pnomokok mu var ya...

delikafaduldengünaydın kızlar bugün benim doğum günümsositososito

ayşegülcüm geçde olsa bende doğum gününü kutluyor nice mutlu yaşlara diyorum

biz daha iyiyiz elifcim, çok saol bitanem, ama genede 1 hafta kullan demişti dr, antibiyotiğe devam yaniii
sen nasılsın cnm, ruzişim nasıl, yarın görür cvp yazarsın bebekim:)))

saol bitanem, amin cnma.s.
bir an önce hayırlısıyla kavuşsak kocişime diyorum:Saruboceq:

bugün emir ne dedi inanmazsınız

evimizin direği yok anne dedi:a015:

filmden duymuş o lafıda garibim benimmmmdelikafadulden

iyi akşamlar kızlar
şu an itibari ile Bursadayım,ewimdeyim.....
17.30 feribotu ile döndüm,ayrilik zor oldu annecimlerle ama burdaki hsrette son bldu şükür:)
opuyorum herkesi
aysegul we egemizin dogum gunu kutlu olsun

we hasta olan tum kuzular acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…