Bebeklerimiz ve Biz

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
o pembe takımımızı annem örmüştü.bende çok beğeniyorum onu.

Kuzuma tavuk çorbası babişine mercimek çorbası yaptım barbunya ile pilav koydum pişiyor. Evi temizledim çamaşırları attım yıkanıyor ay çok yoruldum koştur koştur uyanmadan yapayım dedim. onunla iş yapmanın imkanı yok süpürgeyi açıyorum kapatıyor yerleri silicem hop kovanın içinde mutfak da da rahat vermiyor ocağın düğmeleriyle oynuyor buzdolabını boşaltıyor.
Ay kızlar sizinkilerde böylemi ya????
Şimdide kahvemi aldım yorgunluk atıyorum. Eli kulağında kuzumda uyanır şimdi.

semihacım kuzun çok tatlı maşlallah allah nazardan saklasın hepimizin kuzularınınazar:nazar boncuğunuda takayım

çok şeker gerçektende kıyafeti annenin ellerine sağlık gerçektende güzel örmüş güle güle giysin sarı papatyan. sana benziyor kuzun

berra şuanda ne kadarlık

bende kereviz çorbası ve barbunya pilav yaptım canım.ütülerim vardı onları yaptım.bugün temizliğe bakmadım yani.

ihep aynıyız sevil.youn koşturmalı günler.berra son hafta odada yanlzı kalmamaya başladı.anne diye bağıra bağıra geliyor yanıma.ama eskiden oyuncaklarıyla sessiz sessiz oynardı.

hala berra nın kme benzediği ispatlanamadı canım.herkes eşit miktarda eşimede benzetiyor banada.aradada halaya benzetenler oluyor ben dahil.

berra haftaya tam 18 aylık olacak kısmetse.

yezdadan 1 ay büyük 08 ekim bizim eylül galiba berra sultan
vallahi eşini ve halasını görmediğim için bişey diyemiycem ama resimdeki kadarıyla sen yaniii şuannda

maşallah ayına göre gelişimi güzel görünüyor ytombik cadıı
yada resimde öle gösteriyor olabilir.

boyu kilosu nekadar şuanda?????

iyi maşallah boyu uzun bizimkide boyuna veriyor bizimkide 10 kilo ama cılız göstermiyor kilosunu boyuda 80 olmuştur

Bizimkinin oyuncakla oynama alışkanlığı sıfır ben yanında olursam 10 dk anca oynuyor. Sürekli hareket halinde evde iki çocuğa yetecek kadar oyuncak var ama oynayan kimmmmm
Evet kadişcim kız çoğunlukta topik
Bir Ayşegülde birde Hülyada var paşa birde mü de yanılmıyorsam.
Biz ikincileri erkek yaparız topiği eşitleriz ne dersin:)))

Kadis ........... yezda
semiha......... berra
mevcan......... berfe
yeliz............. deniz
elif............... ruze
sevil............ irem
zehra......... zeynep
tenzile ...... derin
fatma ........ ebrar

sevilvcim sen ekleyerk gitsene kızzz başının ağrısından aklıma gelmiyorrr

hayırlısı olsun sevilcim sağlıklı olsunda fark etmez ama eşitlemek adına evet

erkek annalrı sizide yazceğizz topiğin beb sayısı çıksın ortaya

Sen hepsini yazmışsın şekercim bana sıra gelmedi.
Benim unuttuğum 3 paşa var oda Aynur, Sibel ve Begüminkiler... Yani toplamda 6 erkeğimiz var....
15'e 6 kızlar açık ara önde gidiyor...

Selam Zehracım nasılsın Zeynepcik hasta sanırım. Tez zamanda şifasını bulur inşallah...
Geldimi babanız kovuştumu Emircik evinizin direğine:))

yok yaa erkekde çok beeee

ayşegül........ aliş
esma.......... arda
sema.......... arda
sehra....... emir
aynur ...... çağatay - çağan
begüm...... kayra
müüü ....... ege
sibel ........ efe (dünürüm):)
esinti:........ atakan
tatarım...... oğluşunun adını bilmiyorum.
özüm......... mert
frezya ....... oğluşu + birde kızı vardı

bukadar geliyor aklıma vallahiii :)

semihacım berranın saçlarını önlerdne kestirdin galibaaaa
ben kıyamıyorummm
internetim bi bağlansın eve kızın saçalrınıçketim şöle omuzlardan inmişuzun uzun onu koyacağım çatlatmak için sizi :)))))

elifüm bacımmm, daha iyi diyelim,çünkü eski evde hiç ısınmıyorduk, gelen doğalgaz futarasıda 450-500 ü buluyodu ve donuyoduk
şimdiki evde çok şükrü akaşma eve geliyorum bakıyorum termomtreye 18-19 derece evin sıcaklığı bazen yakmıyorum bile, ara kat şimdi altta da üsttede çocuklu aile var, o yüzden daha iyi oldu, tekl sorunumuz çok gürültülü bir apartman
sen napıyon ruzişim nasıl

karnım çok acıktı buaradaaaaaa
gurulduyom resmen

iyi olmuş bacım.ısınmak herşey demek vallahi..
zaten çocuk olan ev mecbur sıcak oluyor...
inşallah kendi evinde olur canım benim

aynı dert bende de var akşam 4 oldu mu sürekli gözümün önünden yiyecekler geçiyo böyle...
bende napam işte..bi bahar yorgunluğu boğuşup duruyorum...
yavrukuş da iyi çok şükür..
sabahları arkamdan ağlama olayını abarttı..her sabah sen geliyosun aklıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…