Bebeklerimiz ve Biz

herkese hayırlı cumalar.....
yardım meleklerine bi konu açıldı beyzanın anısına başka bi lösemili bebek için kan aranıyor..bakarsanız sevenirim..kuzum daha 3,5 yaşında...

herkese hayırlı cumalar.....
yardım meleklerine bi konu açıldı beyzanın anısına başka bi lösemili bebek için kan aranıyor..bakarsanız sevenirim..kuzum daha 3,5 yaşında...

sanada hayırlı cumalar mevcancım ben gördüm canım allah şifasını versin küçücük yavrucum allah annesine babasına sabır versin yardım etsin inş. çabucak iyileşir ve sağlığına kavuşur güzel kuzu benim kuzumlada adaş yezda eylül

merhabalr arkadaşlar
bebekler büyüncede bitmiyor sorunları allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizinde.diş çıkaran iştahsız olan uyumayan kafamçokkarıştı zor iş şu annelik

merhabalr arkadaşlar
bebekler büyüncede bitmiyor sorunları allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizinde.diş çıkaran iştahsız olan uyumayan kafamçokkarıştı zor iş şu annelik

öle vallahi cimcimecim çok iştahsız uyku problemi halsizlik felaket etkliliyor diş olayı kuzuları

senin kuzunda ufakmış bu arada gerçek adını yazda sana cimcime demeyelim:):1hug:

kızlar iyi akşamlar hepinize

moralim çok bozuk eşim 3 gecedir hastaneden eve gelmedi
abimizin durumu iç açıcı değilmişsenağlama
hatta dün dr lar yengemi eşinin yanına sokup kendinizi her şeye hazır edin bile demişlersenağlamasenağlama

hortum sokup boğazından safradaki taşları temizlemek istemişler o an kalbi durmuş, ağzından burnundan kan gelmiş, tüm hastane seferber olmuş ama durumu halen kritik
3. yoğun bakım ünitesine almışlar yani en ağır ve kritik olan yoğun bakım ünitesinesenağlama
bugün akşam üzeri amerikan hastanesine sevkini istemişler
şişli etfaldeydi

oradaki dr larda durumu pek iyi değil , karnından bi delik açıp şişini indirmeye çalışıcaz demişler

ne olur dualarınızı esirgemeyin
rabbim onu eşine çocuklarına ve bize bağışlasın :Saruboceq:
daha çok genç 48 yaşında ve 2oğlu var biri 19 yaşında üniversiteye , diğeride 16 yaşında liseye gidiyor

kadiş canım ismim leyla
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun rabbim size bağışlasın abinizi

Canım benim çok üzüldüm
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.
Gerçekten çok gençmiş Rabbim sevenlerine eşine çocuklarına bağışlasın abinizi...
Eşin içinde çok zor kolaymı kardeş onada dayanma gücü versin rabbim...
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım sizinle...

ıyi akşamlar kızlar,

Zehra'cım çok ama çoook geçmiş olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin,Ailesine eşine çocuklarına bağışlasın.

ıyidir sevilcim,
Yok Annecim bende yarın gidecek sanırım ((( Böyle çok iyiydik ya.
Bir sorun yok canım gece geç yatınca sabahda geç kalktım, kahvaltıdan sonra tam dağıttım heryeri halıları kaldırdım temizliğe koyuldum, k.walidem aradı evdeyseniz geliyoruz Boncuğu çok özledim dedi, 2 komşusuyla beraber geldi. Deniz çok seviliyor apartman sakinleri tarafından onlarda özlemişler.
Kahve muhabbet derken onlar gitti temizlik yemek derken bu saat oldu. birde üstüne deniz geri geri giderken kovanın üstüne oturdu kalkayım derken kovayı devirdi denizde dahil heryer su oldu.
Yıkadık temizledik ama korktu, refleks olarak ben çığlık atınca :)
Bir problem yok çok şükür,

ıremde iştahsızlık varmış dişten dolayı,inşallah en sancısız şekilde biran evvel çıkar canım,sabır...

Oh negüzel herşeyi bir arada yapmışsın.
Sağlık olsun nediyelim bu kuzuların yaramazlıkları boylarını aştı. Canları sağolsun...
Banada akşam üstü eltim uğradı. 2 çocuğu var biri oğlu 2 kızı 7 yaşında. Kız ortalığı mahvetti. Evin altından girdi üstünden çıktı çocukları dövdü bizi odaya kitledi en sonda bir kutu bulmuş doldurmuş içine suyu hem kendini hem ayakkabığımı yıkamış sinirden çıldırdım en çokda annesinin duyarsızlığına okadar şey yaptı bir kere dur kızım demedi.
En çok kızdığımda ireme manyak demeyi öğretmesi oldu. ırem ağzını doldura doldura monyok diyor.
Ay acayip sinirliyim daha sakinleşemedim.
ıremin iştahsızlığı çok üzüyor beni hiç böyle olmazdı. Sabah hiç birşey yemedi öğlen bir tarhana çorbası içti akşam üstüde yoğurt yedi okadar. ınşallah geçici bir süreçtir.

canım çok üzgünüm bir haber bekliyordum senden allahım çocuklarına ve eşine bağoışlasın inş. düzelir allahım şifasını versin yarabbim allahtan ümit kesilmez rabbim herşeyin iyisini bilir. inş. düzelir ve sağlığına kavuşur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zehram canım çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve çoluğunun çocuğunun eşinin başında olur... :Saruboceq:

günaydın kızlar
iki gündür bakamadım çok kaynatmışsınız okuyamadım
oğlum hala hasta birde sinir küpü elini ısırıyor sinirlenince dizlerini yere vuruyor napcam bu oğlanla bilmem

günaydın kızlar.
dilerim hepimiz için güzel bir hafta sonu olur...

zehram çok üzüldüm canım..
allahımevlatlaarına eşine sevenlerine bağışlasın inşallah
bir mucize olsun yuvasına dönsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…