- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.661
hayırlı cumalar arkadaşlar
bol bol ettigimiz dualrın kabul olması dileğimle..
semiha napmışınız siz 04.30'da ,uzuldum walla,
gecer insallah kısa sürede
kadis sizede gecmiş olsun
herkese hayırlı cumalar.....
yardım meleklerine bi konu açıldı beyzanın anısına başka bi lösemili bebek için kan aranıyor..bakarsanız sevenirim..kuzum daha 3,5 yaşında...
merhabalr arkadaşlar
bebekler büyüncede bitmiyor sorunları allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizinde.diş çıkaran iştahsız olan uyumayan kafamçokkarıştı zor iş şu annelik
kızlar iyi akşamlar hepinize
moralim çok bozuk eşim 3 gecedir hastaneden eve gelmedi
abimizin durumu iç açıcı değilmişsenağlama
hatta dün dr lar yengemi eşinin yanına sokup kendinizi her şeye hazır edin bile demişlersenağlamasenağlama
hortum sokup boğazından safradaki taşları temizlemek istemişler o an kalbi durmuş, ağzından burnundan kan gelmiş, tüm hastane seferber olmuş ama durumu halen kritik
3. yoğun bakım ünitesine almışlar yani en ağır ve kritik olan yoğun bakım ünitesinesenağlama
bugün akşam üzeri amerikan hastanesine sevkini istemişler
şişli etfaldeydi
oradaki dr larda durumu pek iyi değil , karnından bi delik açıp şişini indirmeye çalışıcaz demişler
ne olur dualarınızı esirgemeyin
rabbim onu eşine çocuklarına ve bize bağışlasın :Saruboceq:
daha çok genç 48 yaşında ve 2oğlu var biri 19 yaşında üniversiteye , diğeride 16 yaşında liseye gidiyor
hatta dün dr lar yengemi eşinin yanına sokup kendinizi her şeye hazır edin bile demişlersenağlamasenağlama
hortum sokup boğazından safradaki taşları temizlemek istemişler o an kalbi durmuş, ağzından burnundan kan gelmiş, tüm hastane seferber olmuş ama durumu halen kritik
3. yoğun bakım ünitesine almışlar yani en ağır ve kritik olan yoğun bakım ünitesinesenağlama
şişli etfaldeydi
oradaki dr larda durumu pek iyi değil , karnından bi delik açıp şişini indirmeye çalışıcaz demişler
daha çok genç 48 yaşında ve 2oğlu var biri 19 yaşında üniversiteye , diğeride 16 yaşında liseye gidiyor
şişli etfaldeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?