Bebeklerimiz ve Biz

ay bu arada bir arkadasım 2.cocugunu dogurdu
onun iyi haberlerini aldım simdi,
2 side normal oldu
cok duygulandım
,wallahi dogurasım geldi:))))

Tabi ki kınanacak birşey değil sonuçta çocuk onun çocuğu ama işte bize de örnek olsun. Bizim doktorumuz 2-3 aylıktı odasını ayırın yoksa liseye kadar sizible yatar demişti :), ben 6 aylıkken ayırdım. Geceleleri odasında emziriyor ya da sallıyorum (istisnalar hariç ateş v.s.)

ay bu arada bir arkadasım 2.cocugunu dogurdu
onun iyi haberlerini aldım simdi,
2 side normal oldu
cok duygulandım
,wallahi dogurasım geldi:))))

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin emi ayrıca gözün aydın diyeyim yakın arkadaşın sanırım sağlıkla büyütsünler bebişlerini:Saruboceq:

ayyy ne güzelllll
Hadi gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu arada sen doğum hikayeni hiç paylaşmasın bizimle,? müsait bir zamanında bekliyorum.Çok hoşuma gider dinlemek okumak.

liseye kadar mı yok artık canım kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi her çocukta aynı kurallar işlemiyor ayrıca çok dikket ediyorum bir şekilde zamanla hiç farettirmeden öyle güzel uyduruyorlarki bizi kendilerine bir süre sonra diyorumki ya ben bunu şöyle yapıyordum bir zamanlar :sm_confused:

ya aynur'cum bunları konuşurken insanların şartları v.s. çok önemli, uzmanlar bizimle yaşamıyor. Bende bugün sobalı eve taşınsam herhalde ayrı odada yatsın diyerek çocuğumu buz gibi odada yatıramam. Alırım valla koynuma sıcacık liseye kadar yatarız ne yapalım

aa sahimi yeliz
walla zewkle yazarım hikayemi
yeniden yasamk gibi olur
bu arada arkadasım da brslanneler sitesine koymak icin istiyor
duzgun bişe yazayım da madem iki tarafta faydalanır:)
aaah ahh cok guzel bir gundu

aynen öyleeeeeeee

sahi kızzz, dediğim gibi çok hoşlanırım okumakdan sanki o an yanındaymış gibi hikayenin içine giriveriyorum.
O zaman bekliyoruz en kısa sürede, :) ben yazmıştım buraya fakat kaldırılmıştır mutemelen..

evet canım aynen öyle çağatayı kışın hep o yüzden yanımda yatırdım çok deli yatan bir çocuk mutlaka elin üstünde olmalı onun odasında soba bacasıda yoktu olsada sobayı yakıpta onu tek başına yatırmazdım yinede geçen yıl klima taktırdık odasınada şimdi kendi yatağında yatıyor ...

sende yaz ozaman sanada ben rica etsem yerimseniben bende çok severim doğum hikayelerini seninkinide bekliyoruz olarmıyerimseniben iyi gecelr canım

bende hepinize iyi geceler kızlar, birşeyler okuyayım belki uykum gelir (karnımda acıktı ya yemeden de olmaz)

Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…