- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.621
mavicem ne güzel anlatmışsın :))
nasılsın?
diğer bayanlar sizler nasılsınız :))
tanışmıyoruz ama mavicemin yazdığını görünce daldım buraya :)))
Öyle deme edacım,Anlar hemde çok iyi. Bence bir dene sen şimdiden başla ki beyninde yer etsin.
Geçicek canım inşallah bazı şeylerden biraz fedakarlık gibi mesela hergün yemek yapmak veya hergün temizlik yapmak yerine o uyuduğu vakitlerde sende yat uyu dinlen.
Bencede kesinlikle çoğucun ayrı yatması özgüvenini destekler,diğer uzman görüşe katılmıyor.
Örn.Barış 6 yaşında. kınamıyorum kınancak durama gelmek istemediğim için.Annesi isteseydi alıştırırdı diye düşünüyorum sadece.
ay bu arada bir arkadasım 2.cocugunu dogurdu
onun iyi haberlerini aldım simdi,
2 side normal oldu
cok duygulandım
,wallahi dogurasım geldi:))))
hoşgeldin boncuğum nasılsın burası benim daimi topik burayada beklerim seni her zaman..:1hug:
iyiyim cnm sen nasılsın ama ben henüz anne olamadım :
liseye kadar mı yok artık canım kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi her çocukta aynı kurallar işlemiyor ayrıca çok dikket ediyorum bir şekilde zamanla hiç farettirmeden öyle güzel uyduruyorlarki bizi kendilerine bir süre sonra diyorumki ya ben bunu şöyle yapıyordum bir zamanlar :sm_confused:
ya aynur'cum bunları konuşurken insanların şartları v.s. çok önemli, uzmanlar bizimle yaşamıyor. Bende bugün sobalı eve taşınsam herhalde ayrı odada yatsın diyerek çocuğumu buz gibi odada yatıramam. Alırım valla koynuma sıcacık liseye kadar yatarız ne yapalım
ya aynur'cum bunları konuşurken insanların şartları v.s. çok önemli, uzmanlar bizimle yaşamıyor. Bende bugün sobalı eve taşınsam herhalde ayrı odada yatsın diyerek çocuğumu buz gibi odada yatıramam. Alırım valla koynuma sıcacık liseye kadar yatarız ne yapalım
sahi kızzz, dediğim gibi çok hoşlanırım okumakdan sanki o an yanındaymış gibi hikayenin içine giriveriyorum.
O zaman bekliyoruz en kısa sürede, :) ben yazmıştım buraya fakat kaldırılmıştır mutemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?