Bebeklerimiz ve Biz

buradayım ben cnm

sen oyle yapma ama
dinlen enerji topla,yapacak birsey yok maelsef
sende guclu olmalısıjn

nedemek suçluluk senin sağlam olman lazım canm bak kuzun hastaymış emirde var herşeyin hayırlısı demekten başka çare yokki bitanem

inşallah mawicem
cok şükür kendini kurtardi
kilo sorunu olmamasi cok işeyaradı,yoksa iyileşme süreci uzardı muhakak"

selam mavice,iyiyiz çok şükür sizinde daha iyi haberlerinizi almayı umut ediyoruz.

tenzile bizdede durum farklı değil, bugün denize seni kime götüreceğimi biliyormusun dedim yok dedi
İklim'in yanına gidicez şimdi dedim( kuzenimin kızı) Yaşasın oleyyy diye çığlık attı aldı montunu ayakkabısını gitti ama orda bir afra bir tafra kaşlar çatıldı yanıma geldi felan hiç yanına yanaşmadı kızın
sonra belli bir zman geçince dizdize göz göze devam ettiler gecenin ilerleyen saatlarine kadar,
Denizde kendi eşyalarına karşı paylaşımsızlık başladı şu sıralar biri eşyasını oyuncağını alsa menim oo diyor, yapma etme diye anlatıyorum ama kaybetme korkusu başladı sanırım benide gözü önünden ayırmak istemiyor. Sizdede bu varmı yani paylaşımsızlık.?

Son düzenleme:
Zehracım tenzileye katılıyorum canım yat dinlen gözlerinin kapanması bile enerji toplamaya yetiyor.
Böyle konuşmalarıda hiç yapamam,hemen salya sümük kıvamına gelirim.
Rabbim kimseyi ayırmasın.

Tenzile bu arada annecğine sevindim canım ne güzel maşallah.

haftasonu yasıtına gitigimizde kızın kendi oyuncakları kızın elinden aldı ya
war mı boyle birsey
bizde olundugunda pek olmuyor bu paylaşıyor ama baskasında oyuncaklaırn hepsini kucucuk kucagına almak istiyor:))
hee bana gelecek olursak o warken biri bana dokunamaz bende hiç bi bebegi sewemem....
tutuyorum elinden '' gel sewelimm diyorum'' bazen geliyor cici yapıyoruz bazen hayır diyip cekiştiriyor beni...

kreşle birlikte paylaşımın artacagını soyluyor arkadaslar

mewcan gecmiş olsun diyorum sana da p.break ta basarılar dilerim
bende heroes'un yeni bölümlerini 4gözle bekliyorum:)

saolun mavicem, jegem ve yelizim
uykum kaçtı inanın, belki sabah edicem

tenzilecim annenin iyi olmasına çok sevindim cnm, çok çok geçmiş olsun tekrardan

Denizde öyle iklim'in oyuncaklarını elinden alıyor,o başka oyuncak alıyor onuda alıyor böyle böyle devam ediyor sonra ben bebekleri legoları küpleri getiriyorum bizi ev yap diyor biri kule :)
ama denizde aynı merak etme
Deniz sevme olayında o kadar katı değil alıp sevince onuda alıcan kucapına ama bazende itip menim annem buu dediğide oluyor. iklimin annesi işten geldiğinde kızı kucağına atladı denizde hemen atladı.
iyice düşkün oldu bana.

Kreş kesinlikle şart,böyle sorunu olsada olmasada.

saol zehra...
ama hakkaten olmas oyle
kitap filan oku gelsin uykun

bu arada ben mutluluk oyunu diye bir roman bitirdim bu ara,hoş sürükleyici idi...

simdi olasılıksız'a başladım , çok methettiler...
bakalım sewecekmiyim

tabi yelizcim ben kısmetse seneye yaza düşünüyorum..

ablalarla yani kendini oynatabilecek kadar buyuk (5-6-7-8...)yaş ile acaip güzel oynuyor...
yegenim 3.5 yasında onu da tanıdıgı için iyi anlaşıyor,ondan kıskanmıyor beni mesela,ben Ada yi sewiyorum oynasıyoruz bogusuyoruz,gülerek bakıyor kuzum...

Kardeşimde şimdi bir psikoloğun yazdığı kitabı okuyor kocacım istersem kölem olursun adında.
çok başarılı diyor. O bitirsin bende bir okıyım diyorum, hoş ihtiyacım yok ama :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…