- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.941
anammm iki dene kadiş biri güççük biri büyyük... ya ben önceden bi ara bir kadişle görüştüydüm burdan hanginizdi o arada yazardı bıraya.. kafamçokkarıştı
selam herkese iyi geceler bilgisayar ağırlaştı bayağı format atılması gerekiyor galiba virüs girmiş
evet aynurcum 2 tane kadis biri küçük biri büyük çok şeker yaa ne güzel bir tabir kullanmışsın :)))))))
adaşş galiba odaaa
semihacım sende mi burdasın canımiyi geceler kızlar
zehracım zeynebe geçmiş olsun.
abin içinde okudukça çok daha fazla üzülüyorum.rabbim acısını hissettirmesin.onada sizede dayanma gücü versin.ne diyebilirim ki.
yelizcim hoşgeldin evine.
umudunu kaybetme canımsaol semihacım çok saol
amin cnm
son ana kadar ufak da olsa bi umut var içimde ama herşey allahtan kendimizi teslim etmek zorundayız artık rabbimizin yazdığı kadere
ben işlerimi hallettim geldi bu gece kuşları hala sohbette benimde uykum kaçtı iyimi...
yelizcim kı kardeşine allahtan sabır diliyorum geçen gün kayın validemlerde misafir vardı kayınvalide yanında outrmak iymi kötümü anlamında bir sohbet başladı oda tabi ben varımya ne kötülüğü olacak canım dedi... bende daldım konuya...
dedim valli hiçte aynı olmuyor yanında oturmayanların hayatları daha farklı oluyor dedim oda ne farkı olcaka dedi bende ilk yıllarımızı hatırlıyormusun dedim neredeyse beni bakkala bile yanlız yollamicaktın ( sanki herkes yola çıkmış bekliyor aynur bir çıksa diye hey yarebbim.. ) neyse dedim kendime olan güvenim sıfıra indi iister istemez baskı altında hissediyor insan kendini ve rahat hareket edemiyor ( arkadaşlarımıza gittiğimize bile laf ediyorlardı) ne zaman çocuğum oldu peşimi bıraktın dedim arkama biri takıldı ya.. yok canım işte öyle değil böyle derken son darbeyi vurdum valla dedim sen değilmisin işte ( kayınpeder emekli öğretmen) görev yaptığımız şu köyde bir arkadaş topluluğumuz vardı her sabah birimizde toplanırdık 10 kagvemiz vardı işte hergün birine oturmaya giderdik diye peki kayınvaliden yanında olsa her sabah o 10 kahvelerine gidebilrmiydin dedim kem küme başladı... sözün kısası insana hayatını zehir etmeyi çok iyi beceriyorlar
uykumu dedinizz
saat 5,30 ayaktaaa akşam 10 a kadar ayaktaaa
gece boyunca ayakta hadi oynayalım derdinde
ne zaman uyuyacak bu çocuk :)))))
umarım banim kızımda düzelirvwallahi ben çok yakındım uykudan çocukken doğru düzgün oturduğumu bilmezdim en fazla
leylanın kızı kadar uyurdu (cimcimecim) yaşından sonra düzeldi uykusu bazen 15-20 yattığı bile oluyordu şimdi sabah bizimle kalktığı için 11:30 gibi anne annesi yatırıyor birde 16:3017:00 arası yatıyor 2 kere günde bazen sekme olup 1 kerede yattığı oluyor yürümeye başladığından beri akşamları 21:30 yanaşıyor bana uyumak istiyor
bazen tamamen uyku düzenleride bozulabiliyor örnek:Ç bir misafirin veya çocuğun olması
kızlar nasılsınz arda grip oldu onunla ugrasıyorum bendee yarın randevu aldık doktoruna tekrar göstericemmm sizlerde iyisinizzz anlasılannn :))
uyku sorunumuz sizimde kalmadı masallh 41.5 kere sabah benimle 11 gibi kalkıyo aksam üstü 3 te yatıyo 5 gibi kalkıyo gecede 10 da tamamen uyuyo geceyarısı mama içmeye kalkıyo sonra sabaha kadar devammm ;::))))
günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum,
biz sabah 7 de kalktık oğlum bugün çok huysuz ağlayıp duruyor,
birde hafta sonu bir akadaşa gidecektik bebekleri oldu bi kaç ay önce bebiş görecektik güya ama arkadaşlar karı koca kavga etmiş karısı demiş bebeğe benim annem bakacak kocası demiş benimki bakacak bunlar küsmüş kız gitmiş almış bebeğini annesine 15 gündür görüşmüyorlarmış çok üzüldüm( barışmayız diyormuş kocası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?