Bebeklerimiz ve Biz

ben işlerimi hallettim geldi bu gece kuşları hala sohbette benimde uykum kaçtı iyimi...

yelizcim kı kardeşine allahtan sabır diliyorum geçen gün kayın validemlerde misafir vardı kayınvalide yanında outrmak iymi kötümü anlamında bir sohbet başladı oda tabi ben varımya ne kötülüğü olacak canım dedi... bende daldım konuya...
dedim valli hiçte aynı olmuyor yanında oturmayanların hayatları daha farklı oluyor dedim oda ne farkı olcaka dedi bende ilk yıllarımızı hatırlıyormusun dedim neredeyse beni bakkala bile yanlız yollamicaktın ( sanki herkes yola çıkmış bekliyor aynur bir çıksa diye hey yarebbim.. ) neyse dedim kendime olan güvenim sıfıra indi iister istemez baskı altında hissediyor insan kendini ve rahat hareket edemiyor ( arkadaşlarımıza gittiğimize bile laf ediyorlardı) ne zaman çocuğum oldu peşimi bıraktın dedim arkama biri takıldı ya.. yok canım işte öyle değil böyle derken son darbeyi vurdum valla dedim sen değilmisin işte ( kayınpeder emekli öğretmen) görev yaptığımız şu köyde bir arkadaş topluluğumuz vardı her sabah birimizde toplanırdık 10 kagvemiz vardı işte hergün birine oturmaya giderdik diye peki kayınvaliden yanında olsa her sabah o 10 kahvelerine gidebilrmiydin dedim kem küme başladı... sözün kısası insana hayatını zehir etmeyi çok iyi beceriyorlar

anammm iki dene kadiş biri güççük biri büyyük... ya ben önceden bi ara bir kadişle görüştüydüm burdan hanginizdi o arada yazardı bıraya.. kafamçokkarıştı

canım galiba bendim ya baktım baktım bulamamdım bir daha burayı
birde işlerim falan çok dünbi gövrdüm sizi bir selam vereyim dedim
ne hoş sohbetler yapıyyosunuz

galiba adaşız canım
evet çok hoş bir tabir

semihacım sende mi burdasın canım

saol semihacım çok saol
amin cnm
son ana kadar ufak da olsa bi umut var içimde ama herşey allahtan kendimizi teslim etmek zorundayız artık rabbimizin yazdığı kadere
umudunu kaybetme canım
inşallah ıksa zamanda güzel haberler alırsınız

hepimizin ayrı ayrı hikayesi
var dün takvim yaprağında bir yazı okudum çok etkilendim tamda geçmişe takılmıştım ki
gecmiş bir çöpten başka birşey değildir diyo
elbette güzellikler asla unutulmaz ama
bizi üzecek anılora silip atmak lazım onlar çöp

hepimizin geleceğinin güzel olması dileğiyle

Günaydın herkese güzel birgün olsun

zehracım allahım bir mucize verir inşaallah canım inan çok üzgünüm hiç unutamıyorum aklımda hep
allah şifa versin yardımcısı olsun eşine ve tüm sevdiklerine dayanma gücü versin

sende aklına böle kötü şeyler getirme gerçi hayatta benimde büyük korkularımdan biri eşim olmadan hayat devam etmek ama yinede düşünmesi bile kötü

zeynoyada geçmiş olsun canım

yelizcim kızkardeşinide demekki şu anne sözü dinleyen ve anneci olan eşlerden biri takılmış malesef inş. dediğin gibi k. walidesi yanlışını görür ve haytlarına müdahele etmez

günaydın kızlarrr

uykumu dedinizz
saat 5,30 ayaktaaa akşam 10 a kadar ayaktaaa
gece boyunca ayakta hadi oynayalım derdinde
ne zaman uyuyacak bu çocuk :)))))

ayy Alah yardımcın olsun canım uykusuz kalmak çok zor

umarım banim kızımda düzelir

geçmiş olsun canım uykusunda maşallah

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum,
biz sabah 7 de kalktık oğlum bugün çok huysuz ağlayıp duruyor,
birde hafta sonu bir akadaşa gidecektik bebekleri oldu bi kaç ay önce bebiş görecektik güya ama arkadaşlar karı koca kavga etmiş karısı demiş bebeğe benim annem bakacak kocası demiş benimki bakacak bunlar küsmüş kız gitmiş almış bebeğini annesine 15 gündür görüşmüyorlarmış çok üzüldüm ( barışmayız diyormuş kocası

günaydın fıstıık annelerrr

bütün hastalar biran önce iyileşir inşallahh

zehracımm, allah yanına alacaksa bence daha fazla çektirmesin, herkese zor, abin içinde çok zor. çaresizce beklemek en zor olanı. en kısa zamanda güzel rabbim şifa versin yada daha fazla çektirmeden yanına alsın.

ayşegülcüm,inşallah arkadaşın düzelir, ama 15 gündür aramıyorsa kocasının çok ta umurunda değil sanırım. çünkü erkekler çocukta olunca nasıl olsa geri döner mantığını güdüyorlar

yelizcim şu kitabı bende okuyayım belki işe yarar ama benim açımdan hiç faydası olcağına inanmıyorum. inşallah kardeşin rahat eder biraz.
neydi kitabın adı?

kadişcim bu arada kız bana çekmiş şekerim , babaanneye değil. bende aynı böel bir bebek ve çocukmuşum benim bu halim sanırm 6-7 yaşlarında düzelmişti. annemçok çekmiş benden. bende bekliyorum brigün umudyla
ama var yaa koynuma griip beni öpüp öpüp sarılması varyaa herşeye değiyor herşeyeeeee

dün akşam yatıyordum direkt eve gitmiştim, nihayet
getirdi babası fıstığımı gördü beni annem diyerek bi sarıldı öptü öptü kucağımda uyuya kaldı yavrum. bitanem yaaa
1,5 yaşında ama sevgisini o kadar güzel eblli ediyorki yavrum benim.

Günaydın ayşegülcüm hayırdır alişimiz niye huysuz rahatsız belkide ondandır annesi kıyamam kuzuya:) iyileşsede keyfi yerine gelse

aaaa olurmu ya böle şeyler yüzünden ikisininde canı sonuçta babaennede anneannede iyi bakar niyeki bizim orada bir söz vardır balasının balası canıdır ya niye bakmasınlarki böle şeyler yüzünden insan barışmayız diye bir tabir kullanamaz inş. sorun çözülür barışırlar yoksa küçüğe meleğe olucak olan :1rolleyes::1rolleyes:

olabilir nimocuk demekki san çekmiş :)

tabiki öle bir annem deyip sarılması dünyalara bedel bu arada benim cadı hala enne diyor dün akşam eve alışveriş yaptık poşetleri eve bırakıp anneme gitik eşimle babam diyip bir sarılmazmı cimcime
bakarsan anneci yakamdan düşmez ama gel görki anne veya annem demiyor cimcime

uyurken seyrediyorum bazen allahım sana şükürler olsun diyorum iyki bunu meleği bana vermişsin diye

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu bir gün diliyorum.
Kahvaltımızı yaptık birazdan kuzuyu cıbıcıbı yaptırıcam. Sabah keçiboynuzu pekmezi verirken saçına sürüldü.

Nimetcim kitabın adı "Kocacım istersem kölem olursun."

selam kızlar...
dr.dan geldik az önce..
şükür kuzumun ayağında bir problem yok..incinmiş dedi..röntgen falan çektiler.kemilerinde falan bi sorunu yok bebeğimin...bi iki ilaç verdi..
yürüme şekli değişmezse tekrar getirin kalçasına falan da bakalım dedi...

işte böyle...

geçmiş olsun elifcim önemli bişey olmamasına sevindim, umarım en kısa sürede geçer.
Popolarının üstüne oturmuyorlarki sıpalar.

selamlar tekrardan doktordan geldik bizde oğlumu yatırım bişeyler atıştırıyorum evi toplıycam biraz çok dağınık
genel durumu iyi ama burun akıntısı sürüyor bir iki gün peditus ver sabah akşam çay kaşığı kadar çok verme zaten pek önermiyoruz dedi yinede geçmezse tekrar antibiyotik başlayacağız, 12 kilo 85 cm olmuş kuzum

Elifcim geçmiş olsun canım sevinim bişey olmamasına belki ters dönmüş filandır çok hareketliler çünkü,
Yelizcim ne ka güzelmiş kitabın adı bendemi okusam:CüvCüv:

Kadiş valla bilmiyorum ki oğlanın anası dul yakınlarında oturuyor bakmak istedi herhal kızda keni annesine emanet etmek istemiş olmalı ki birbirine girmişler belliki analarda doldurdu bunları valla çok üzülüm çok elimden bişey gelse bilmiyorum ki arayada girilmez ki:1no2:

Geçmiş olsun ayşegülcüm,umarım antibiyotiğe gerek kalmaz.
Dimiiii adı bile yetiyor :)) ihtiyacın varsa oku :)))))))

sağol cnm benim öptüm seni Denoş nasıl uyuyo herhal,
valla öle ismi bile hoşşşş bazen ihtiyacım olmuyo değil hanikaydirigubbakcemile3

Ewet uyuyor,yoksa ne mümkün :)
İyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok cıbıcıbıyı akşama erteledim belki uyanınca dışarı dolaşmaya çıkarız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…