Bebeklerimiz ve Biz

Denizde öyle o yaş gruplarıyla çok iyi anlaşıyor.
Bir öğretmen bunun zekilikle alakası olduğunu söyledi yaşıtları ona yeni bişeyler katmadığı için oyun saatleri kısa tutmaları veya hırçın olmaları bu sebepten demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum

iyi geceler kızlar, zeynep uyanıyo maalesef
yanına yatayımda emereke devam etsin
bende tv ye bakarım biraz
çok öpüyorum hepinizi
allah rahatlık versin

Eşiyle çok didişiyorlar k.walide yüzünde anacım oda göz açtırmıyor çocuklara yalnız bir günleri yok.
Hiç bir şey bulamasa misafir getirtiyor onlara. Kardeşimde çok kızıyor hemde çok

hadi yat zxehracım
iyi geceler
ttalı ruyalar

hadi ya , deli mi bukadin
neyse hewesi kaçar yakın zamanda
aa gardını alsın kardesin
ne kadar susarsa o kadar ustune gelir lk.walide milleti

o kitabı okuyunca fikrini banada söyle yelizcim bu aralar biraz dikleniyor yelkenlerini indirmem lazım...:))))

bu arada ben size iyi gecelr diyeyim mutfakta işim var biraz halletmedende yatamam... hepinize iyi geceler tatlı uykular öpüyorum tatlı cadılarınızıda kızlar bir alem vesselam bir kızım olmadıki şöyle cimcimenin teki neyse rabbim hayılrı evlatlar nasip etsin hepimize öpüyorum

yok gırgır değilmiş,çok iyi taktikler varmış kardeşimin anlattığına göre. Ugulamaya başlamış 10 üzerinde 10 vermiş.

iyi geceler mawicem hallet islerini
wallabu kızlar tam cimcime....

hmm anladım iyiymiş o zaman :))

yaaa sorma sorma çok çakal çooook
ne yapıyor ne ediyor çocukların peşine takılmayı beceriyor hayret ediyorum valla kardeşim anlatınca.
kızı yedi bitirdi daha bir sene bile olmadı cem de (eşi) ya safa yatıyor yada hakkatten saf.
yasemin çok delidir,birgün patlayacak ama ne zaman iyi bile dayandı patlamadan.
Önce psikoloğa gitmeyi düşündü sonra senin önerdiğin kitabı söyledim ( evinizdeki terapist)
sonra oda araştırma yaptı bu kitabı aldı. umarım faydalı olur. baktı olmadı gidicek psikoloğa.

Tamam mavicecim o bi bitirsin.

iyi geceler mavice, Rabbim gönlüne göre versin
Valla kız erkek farketmez bildiğin tek şey şirinlikleriyle herşeyi yaptırdıkları :))))))))

aaa uzuldum bak
bu kdara tahmin etmemişştim
koca da da iş bitiyor yalnız
o biras uzak kalsa ya da söylese biras nefes aldır diye...

bu neki tenzile
bende çok üzülüyorum,çok sewiyorlar birbirlerini ama cem annesinin yaptığı yanlışları görmüyor.
yasemin anlattığında yok canım sen yanlış anlıyorsun diyor,böyle oluncada sürekli yasemin hatayı kendinde aramaya başladı. Dengesi bozuldu.Çok konuştu eşiyle hemde çoook. ama fayda etmedi.
biraz nefes aldırmı? Annemlere geldiğinde bile annemide alsakmı diyor yasemin herseferinde
hayır cem ben istemiyorum diyor.Cemdede biraz acıma duygusu var babası yok diye ama tek eşi olmayan kadın o değil.Evlendiğinde beri hemen hemen her haftasonu cemin akrabalarını davet ediyor yaseminede cuma günü haber veriyor oda cem aracılığıyla, tabi kendiside geliyor. ınan biz daha bir kere gittik kardeşim korkuyorum sizi veya akrabalarımı çağırmaya k.walidemde gelecek diye diyor.
çünki eşinin huyunu biliyor hemen annemide çağıralım diyecek yasemin hayır dese bile fayda etmiyor. Bilmiyorum vallahi allah kadına biraz uğraş versinde çeksin elini ayağını çocukların üstünden.

eywah eywah
allah yardım etsin
kesnlilkle kocasız bi anne il eugrasmak cogu zaman zor
hhele erkek cocuksan daha bi korumacı oluyosun anneyi
ama diger tarafta da karın war.....
ooof ooof zor wallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…