- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.141
her zaman bekleriz evet bura çok güzel bu ara herkes biraz sıkıntılı paylaşım çok yok ama genelde çok güzel beraber büyüttük ve büyütüyoruz bebişlerimizi benim oğlum 31 temmuz 2007 doğumlu adı Ali seninki?
slm kızlar
cimcime kuzun uyumuş temizlik yapacakmışsın.kolay gelsin sana.
ayşegülcüm nasılsın.
elmas hoşgeldin.ayşegülün dediği gibi 2 yaş sendromu olabilir canım.sadece sabır .her çocuk zaman zaman hırçın asbi ve huysuz olabiliyorlar.
elmas 3 gün sonra ben doğurmuşum senden :))))
ayşegülüm iyi nil çokşükür
yaramazlık hat safhada
sabah kalkış saatini sürekli geriye çekiyor
eskiden 6 da uyanırdık
sonra 5,30 oldu
bugün 5 e kadar zor tuttum, 4 de kalmıştı aslında
gecenin 2 sinde kalkıyo sabah oldu zannediyooo
başlıyoruz hergece saat 1 de sabaha kadar yarımsaattebir 1 saatte bir kalkıyoruz hadi annecim yatalım daha çok var diyorum
uyumak istiyorum mümkünseeeee
moralim duygularım altüst sanırım depresyondayım
slm kızlar
arkadaşa gittim çay içtik biraz sohbet ettik, rahatladım biraz
akşama da kocişim gelicek inşallah çok özledik , hasret gideririz artık
tabi zeynoşla emirden fırsat bulabilirsem
zil çaldığı anda zeynep binayı ayağa kaldırıyo baba baba baba baba diye
emirde terliklerini hazırlıyo hemen
bak senn delüye atmış emziği heeeee iyi emziksiz uyumuşkıss imoooo kıyama yefrüm sana... ya çok üzülüyorum bilhassa böyle çalışan annelerin bebeklerinde uyku problemi olunca allah yardımcınız olsun bacım ne diyeyim...
yemek yepıcam az önce bir sinir patlaması yaşadımki sormayın gitsin çağanın emziğini bulamadık öyle uyudu neyse bir süre sonra uyandı çığlık çığlığa o uyurkende aradım yok anacım ne çekmece ne dolap bıraktım çıldırdım resmen yarım saat sonra kapı çaldı ben dellenmiş durumdayım tabi kiracı elinde emzikle geldi bahçede bulmuş mutfak camından atmış beyim kapıyı kapadım olduğum yere çöktüm yarım saat ağladım sinirlerim boşaldı sanırsam... ahh bu çocuklar büyüyorlar ama ömrümüzdende ömür gidiyor:çok üzgünüm:
slm kızlar
arkadaşa gittim çay içtik biraz sohbet ettik, rahatladım biraz
akşama da kocişim gelicek inşallah çok özledik , hasret gideririz artık
tabi zeynoşla emirden fırsat bulabilirsem
zil çaldığı anda zeynep binayı ayağa kaldırıyo baba baba baba baba diye
emirde terliklerini hazırlıyo hemen
bizde de oturma odasında soba yanıyor:)gercekten baska bişi şu soba..Günaydın güzeel annelerim,hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür
gece kuşağına katılamıyorum jegecim annemlerin salonunda ekstradan soba yanıyor, bende kedi gibi onun yanında mayışıyorum :))) sobayıda özlemişim hani ooh mis gibi ekmek kızartması felan.. :)))
Herkese kucak dolusu sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?