Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
cimcime kuzun uyumuş temizlik yapacakmışsın.kolay gelsin sana.
ayşegülcüm nasılsın.
elmas hoşgeldin.ayşegülün dediği gibi 2 yaş sendromu olabilir canım.sadece sabır .her çocuk zaman zaman hırçın asbi ve huysuz olabiliyorlar.

her zaman bekleriz evet bura çok güzel bu ara herkes biraz sıkıntılı paylaşım çok yok ama genelde çok güzel beraber büyüttük ve büyütüyoruz bebişlerimizi benim oğlum 31 temmuz 2007 doğumlu adı Ali seninki?

hoşbulduk yavriim biz iyiyiz sen nasılsın.
yemek yedirmekle uğraşıyorum ara ara ağzına vermeye çalışıyorum.
hiç böyle değildi yavrum ya.
kahvaltıyla duruyor yine.
allahtan neşesi yerinde.

Allah Allah bazen böle oluyorlar sıpalar annelerini üzüyorlar işte benimkide çorbasının yarısını içti azcık simit yedi yattı :))

tünaydın güzel anneler hava rüzgarlı ama güzel..berfeyle bakkala gittik bizde..bi sinirli sormayın ne elinden tutturyor ne kucağıma geliyor..bakkalda ne kadar yiyecek varsa birini aldı birini attı yaramaz..bakkal amcamız bi tane danino verdi o zaman sakinledi ooo mama diyip öpüyor...

mavice hayırdır yefrümm afyonun patlamadımı maaşallah bebelere uyku ilacımı verin bu saate gader delüüü

yok yafru patladıda... işlerim hala bitmeid zati bitse şaşarım arada atıyom kendimi pc başına...kıs delüüü ne uyku ilacı çağatay zati sabahçı okulda oluyor çağanda maşallah 10:30/11:00 e kadar uyuyor arada bende eşlik ediyorum ona sabah 7 de kalkıyorum 8 de çağatay ve eşim gidiyor sonra duruma göre bazen yatasım geliyor yatıyorum işteeeee

elmascım öncelikle hoşgeldin canım ayşegüle katılıyorum zaman zaman oluyor ve erken ergenlik diye 2 yaş civarı çocuklarda butür durumlar görülebiliyoırmuş inşallah en kısa zamanda düzelir.. benimkindede son 1 aydır eline geçeni fırlatma başladı geçen eltimle konuşmıştuk onun oğlundada vardı önceden böyle huylar (çağandan 6 ay büyük) geçti çok şükür dedi bazı dönemler olabiliyor çocuklarda böyle canım...

öperim hepünüzüüüüüŞeniz

hoşgeldin mevcan oy yerim ben o Berfe sultanın ağzını yaramaz bunlar ya yaramaz :))))
bizde aşağı indik biraz benimkide simitlere saldırdı epbiii epbiii diye kucağımdan doğru uzanıp aldı hemen bi tane :)))

kolay gelsün danam anaaa benim pğlan uyusa 10-11 e kadar bede yatarun hergün emme benimki 6-7 en geç kalkıyo ayağa:ecrin_bebek:

gerçekten bi günleri bi günlerini tutmuyor bunların..ne uykusu ne yemesi ne içmesi hergün farklı..sinir problemi berfede de var kızlar..herşeye bağırıyor vuruyor..eline geçeni fırlatıyor...

ayşegülcüm berfede doğdu doğalı öğlen 11-12 ye kadar yatar..babası geç geliyor diye akşamları uyutmadım oda zamanla alıştı..gece 11 olmadan hayatta uyumuyor..gece bir kez uyanır bide sabah baba giderken kalkar beni emer hemen geri uyur...

çok yaramazlar dimi canım ya işlerine gelince nasılda yapıveriyorlar herşeyi..misal bakkal biraz uzak bize berfe buna rağmen yolu hiç şaşırmaz direk bakkala yönelir..binamıızda öğle görünce hemen gire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…