J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.161
bak senn delüye atmış emziği heeeee iyi emziksiz uyumuş
delüü ne ağlıyonn sende hemencikk emzik işte çocuk bunlar anacımm daha neler görcez kimbilirrrr
canım yaa kıyamamm rabbimm yardımcınız olsun canım:Saruboceq:
ekin danası evin halini bir görseydin birde bağırıyor avaz avaz susturamıyorum ne koltukların yastıklarının altı kaldı bakmadığım ne de bir çekmece koltukları çektim allahım allahım ev savaş alnına döndü insanı öyle çaresizleştiriyorlarki of off yani tam 1 saat aradım sonrasında kiracı elinde emzikle gelince elim ayağım boşaldı arkamı dönüp eve bir baktım boşu boşuna aramışım yani...kız mavice ne hayinsin kız sen:jeyyar:
hasret gidermek deyince aklına neler geliyo danam
kız moraller bozuk aklımıza öle şeymi gelir sankimmm mannakşakkıdıkafamçokkarıştıdelikafadulden
Güç olmuş ama aile senin için seferber olmuş, onun içine sevgi koyulmuş, içi geçmiş olsun boşwer :)))))))))))))))))
iyigeceler aynurcum,meme krizi yaşamışsınız daha doğrusu tiryakisi değilmiş yaşayan,bazı şeylerin birikimidir muhakkak.Umarım rahatlamışsındır.
ohhh afiyet olsun zeynepcim,ne güzel en doğalından faydalanıyorsunuz.
En büyük hayalim çiftlik evi.
Aynı emziklerin yedeği yokmu??
ewet cnm çok şanslıyız gerçekten..
annemler kışın burda yazın orda ..
fındıkçıyız:)) sezon başlayınca ordalar o yüzden..
Aynurcum (emin olmamakla berabar) çiğli di sanırım :))) çok ilgilenmedim doğrusu
mecburi gidicez eşiyle arasını yapan k.walidemin akrabası oluyor onun oğlunun sünnet düğünü olacakmış. Bir aksilik çıkmazsa gelicez izmirinize. :) 2006 nın kurban bayramında gelmiştim en son.
Çok soğuktu ozaman mehşur kordonda gevrek yiyip çay içmiştik :)
Aynı emziklerin yedeği yokmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?