Bebeklerimiz ve Biz

sorma benimde aklıma dun akşam geldi
mewsimi geciyormuş 2*3 markete bakmış babacım ... yok..
alamadan dönmüş,cok üzüldük
sonra abim arabayla cewre marketlere gitti ,bulmuş,tadı cok iiyi olmasada,kokusu yeter

kız mavice ne hayinsin kız sen:jeyyar:
hasret gidermek deyince aklına neler geliyo danam
kız moraller bozuk aklımıza öle şeymi gelir sankimmm mannakşakkıdıkafamçokkarıştıdelikafadulden
ekin danası evin halini bir görseydin birde bağırıyor avaz avaz susturamıyorum ne koltukların yastıklarının altı kaldı bakmadığım ne de bir çekmece koltukları çektim allahım allahım ev savaş alnına döndü insanı öyle çaresizleştiriyorlarki of off yani tam 1 saat aradım sonrasında kiracı elinde emzikle gelince elim ayağım boşaldı arkamı dönüp eve bir baktım boşu boşuna aramışım yani...

zehracım bilemicim şekerim artıkın... neyse şekerim ben takılıyorum siz keyfinize bakın iyi gecelr...Şeniz

yeliz tenzile iyi gecelr

gelin ben yarın pazardan alarım kestane sobada pişiri vereyim size çıtır çıtır kokulu kokulu...

Güç olmuş ama aile senin için seferber olmuş, onun içine sevgi koyulmuş, içi geçmiş olsun boşwer :)))))))))))))))))

iyigeceler aynurcum,meme krizi yaşamışsınız daha doğrusu tiryakisi değilmiş yaşayan,bazı şeylerin birikimidir muhakkak.Umarım rahatlamışsındır.

iyi akşamlar gece kuşları..
oo kestane muhabbeti var..
biz bu keyfi bu yıl çok yaptık..
annemlerinde salonunda var soba..
köye gittiklerinde her seferinde getirdiler.:))
ve benide hep çağırdılar..
biliyorsunuz 5 dk aramız..:)))
soba gerçekten farklı oluyor.. hele sabahları üzerinde ekmek kızartmakta ayrı bir keyif..
o tat kızartma makinelerinde yok malesef...

ahh mavicem benzer durum geçen akşam başımıza geldi..
kaynımın kızı burdaydı.. salondaki kanepe altan çekmeli yatak oluyor..
oynarken arayıda açmışlar..emzikte orda ..bende görmeden kanepeyi kapattım..
sabahtan akşama kadar aradım uyuma vakti geldi.. emziksiz uyumuyor.. deliye döndüm. kaç kerede baktım dediğim yere göremedim..
sonra eşim bakmış ve bulmuş:)) Albinadan çok svindim bulunduğuna...valla:))

evet uyurken sorun yaratmıyor ama uyku arasında uyanırsa yada tedirgin olursa mutlaka istiyor..off off evet mutlaka birikim dir zati bunların çıkması için mutlaka birşeyler vesile oluyor...

evet görümcen gelmişti değilmi izmire çok iyi ya inşallah tanışma fırsatımız olur canım izmirin neresinde oturuyorlar bu arada canım biliyormusun

iyi gecelr zeynepcim sormaya elimi ayağıma dolşatırdı çokta sabırsız bir çocuk resmen yıktı ortalığı öyle anlatıpta anlaşamazsınki çok aksi tutturdumu allah yardım etsin yani

Aynı emziklerin yedeği yokmu??

canım yeni 3 numaraya geçtik ay itibari ile yenisini almayı düşünmüyorum çünkü havalar ısındığında balkon olayı meşhurdur izmirim bir şekilde bıraktırıcam kafaya taktımı dışarı felan çıkarırsın oyalarsın işte o yüzden almadım emzik askısı kullanıyordum ben o da bu aldığımız emziğim zincir takma muhabbeti yok yani o düşürüyor birde ortalıktan kaldırma konusunda çok iyi zıpam ara babam ara bütün gün kafamçokkarıştı

ewet cnm çok şanslıyız gerçekten..
annemler kışın burda yazın orda ..
fındıkçıyız:)) sezon başlayınca ordalar o yüzden..

çok güzel yaa bende çok seviyorum köyden gelen erzağı her şekilde farklı oluyor...babannem her yıl kuru fasulye nohut haşhaş vs. vs. yollar birde ağustos sonu annemler giderler köye bahçelerden yeni taze toplanmış biber acur salatalık toplar gelirler çıtır çıtır mis gibi kokuları bile farklı turşu yaparım birde taze fasulyeyi dolaba felan atarım kışın çok iyi oluyor..saolsunlar

Aynurcum (emin olmamakla berabar) çiğli di sanırım :))) çok ilgilenmedim doğrusu
mecburi gidicez eşiyle arasını yapan k.walidemin akrabası oluyor onun oğlunun sünnet düğünü olacakmış. Bir aksilik çıkmazsa gelicez izmirinize. :) 2006 nın kurban bayramında gelmiştim en son.
Çok soğuktu ozaman mehşur kordonda gevrek yiyip çay içmiştik :)

çiğliise orası izmirin bir ucuuuuuuu birz bir ucu... evet kurban kışa geliyor ama en güzelini yapmışsın kordon sefası ohh çok oldu kordona inmeyeli...:çok üzgünüm: şimdi sen söyleyince geldi aklıma akşamları çok güzel oluyor kordon yaa:çok üzgünüm:

süper valla zeynepcim,okumuştum, benimde babanemler uğraşıyor fındıkla, :)
babam bu hafta içi memleketteydi oda pekmez ve ceviz getirmiş denize tadından belli organik olduğu.

Anladım aynurcum inşallah alnının akıyla bu alışkanlığıda altedersin.

eşimin kuzeni ,eşinin işinden dolayı izmire taşındı...
Mutlaka bu yaz bekliyoruz diyorlar ama bakalım..
eşimin izni olursa bizde düşünüyoruz nasipse..(malum kriz yüzünden bu aralar çok sık izin kullanıyorlar)
ama semt olarak hiç bir fikrim..
sormakda hiç aklıma gelmedi doğrusu:))

Evet uzak sanırım çünkü izmiri gezdirmişlerdi bize bir avm var adı özdilekmiydi neydi? oraya felan gittik
o kordon sırtlarındaki villalara bayılmıştım,ne kadar güzellerdi, ve ne kadar şanslı :)
Soğuk olunca insanın inesi gelmiyor sahile bizim evimizede çok yakın ama kışın olmuyor dediğim gibi.

ızmiri çok beğendim ben şahsen, ama ist.başka yerde yaşayamam gezmeye okey :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…