Bebeklerimiz ve Biz

sağol Songülcüm ne yapacağımı bilemedim bi zararı olmazmı ishal dışında diyorsun
haklısın çok dikkat etmek lazım ediyorum ama şampuanı elinden bırakmadı yıkanırken her zaman oynuyordu böyle giyinene kadar gözümün önünde ama bu kez iki dakika bırakmamalıydım onu (((( çok fazla yuttuğunu sanmıyorum eliyle çıkarmaya çalışıyordu geldiğimde yoğurt çorbası içirdim şimdi uyku saati geldi acaba uyutmasammı?

doktoru aradım sordum şampuanda bişey yapılmıyo çamaşır suyu vs. olmadığı sürece zaten yutamamıştır acı olduğu için bişey olmaz dedi şükür ya rabbim

ayşegül geçmiş olsun canım.
çok dikkat etmemiz gerekiyor
bir anlık ihmale bile gelmiyor kuzular.
doktorunu aradıysan için rahat etmiştir biraz.

Semihacım evet içim rahat etti ah bu bebişler çok dikkatli olmak lazım çok ilk defa böyle bişey oldu korktum ((

ahh canımm dikkat et lürfenn tam merak zamanlarıı
bak sen alişe kaş göz arası yedi şampuanı.
yemek yediremeyiz böyle şeyleri hüpletirler
nazda geçen el kremini yalayıp yurmuştu vallaa

ah bebeğüm bu konuda sen deneyimlisin desene içim rahatladı valla off yüreğimizi hoplatıyorlar valla sen ne yaptın krem yediğinde
bizimkide gaz yatpığı zaman naptı popon diyorum ağzıyla pırrrttt yapıyor :)))

Herkese merhaba

Kuzum için patatesli ıspanaklı köfteyi hazırlıyorum,umarım sever yer.

Kadiscim şimdiden hayırlı olsun canım.

Semihacım kolay gelsin,burda hava çok berrak ve güneşli ama serin,dikkat et üşütme camlarda.

Çokom çok çok geçmiş olsun canım.Daha iyi olur inşallah arda.

Ayşegülcüm sizede geçmiş olsun canım ayran veya yoğurt ver iyi gelir sanırım. Hay allah çok dikkat etmek gerekiyor çokk

Zeynepcim naz a da maşallah canım nasılda güzel oluyorlar değilmi,cimcime bunlar yahu :)))

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım için rahatlamıştır şimdi aman dikkat tam tutmakla zorlandığımız zamanlar

zeynepcim bak sen cadıya bırt diyor heeee alem bunlar yaa

sağolun kızlar
Yelizcim o tarifi bende görmüştüm nette ama yermi yemezmi emin olamadım sen yap bakalım nasıl olaca Deniz sevecekmi bize ilgi verirsin

herkese selam kızlar...
dr. dan geldik..şükür bişeysi yok kuzumun...

çokom ardaya çok geçmiş olsun cnm...
inşallah bi daha hasta olmaz kuzucuk..gerçekten ateşten çok korkuyor insan..rabbbim beterinden saklasın

ayşegülcüm...
sizede çok geçmiş olsun cnm..
görünmez kaza işte...
iyiki dr.u aramışsın cnm...

yelizcim kolay gelsin canım...

kadiscim biz evlenirken memuru salona getirtmiştik 80 liryadı 3 yıl önce birde gelince kendine 50 lira vermiştik...hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim şimdiden kardeşine

nerdeyse butun gece uyumayan anneden selamlar

sabah solugu doktorda aldık bizde ,şükür bir seyi yokmuş,ishali atlattik ,onun ardından gelen bir agrı sebebi ile uyumadı butun gece sabah6.30 da uyuud 9.30 da uyandı,
simdide uyuyor,

birde doktora gitmiştik ortapedi doktoruna gittik,sol ayagı biras iceri basıyor du drn'in,
doktor normal dedi,kontrol etti,bayaga bi esnek kızınız war o yuzden dedi..
buyuyunce muhakkak jimnastige yollayın dedi:)
sewindim bi sey olmamasına...

temizlik yaptım biras , bu bahar bei bu ara carpti , elimi kaldırasım yok walla,
sizde de war mi?

gel op canim
uzattım yanagimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…