J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.521
saol tatlımçok çok geçmiş olsun canım umarım durumu şimdi daha iyidir.a.s.
hayırlı olsun ,allah bi yastıkta kocatsın kadiscimBende çıkıyorum birazdan yarın erkek kardeşimin nikahı varrrr hayırlısıyla öğleden sonra otya gidicem öptüm sizleri ve kuzuları
of of bak sen yaramaza....Selam kızlar,Tenzilecim Derin sallamadan uyuyo demişsin, ne güzel. Dediğin gibi yanında yatıp uyuma taklidi yaptım daha önce ama benim şımarık tepeme çıkıyo, yatakta takla atmaya çalışıyo, gündüz uykusunu 1 saatte indirdim, ben okulda oluyorum ama bakıcımız 1 en fazla 1,5 saat sonra uyandırıyo yine de oğlanın gece uykusu gelmiyo! Nasıl iştir anlamadım gündüz 1 saat uyusada gece 12'den önce tık yok! Kocişle zaman geçirme mevzusuna girmişiniz, ben naapıyım böyle giderse! Gündüz işe git, akşam yemek, iş, oğlan geç mi geç uyuyo ve öyle bi dışarı yemeğe, tiyatroya gidiyim şansı yok burda malum mini mini bir dağ ilçesinde yaşamaktayız. Ama biz yine de yemek yerken, Mert'le ilgilenirken konuşup dertleşiyoruz. küçük yerde insanlar birbirleriyle çok uğraşıyorlar, herkes birbirini tanıyor, dedikodu, her yaptığının izlenmesi vs. bunlarla doluyoruz, akşam birbirimize anlatıp rahatlıyoz. Ama bazen tersi de oluyo, stresle çatıveriyoz birbirimize. Arasıra dışarda yürümeyi, kafenin birinde bi kahve içip vitrinlere bakmayı özledim. Bursa'ya gitmek burda olay, yolları da felaket çünkü. Ama kendimize ödül vereceğimiz zaman Bursa'yı altüst ediyoz, küçük şeylerle mutu olmak lazım, yoksa çekilmez olur hayat...
bi gece oncesi ishal diye uyumadı,merhabalar
mavili sevindim bebişinin bişeyi olmamasınz canım
jege bugünlerde benimde canım bişey yapmak istemiyo.benim kzımda bugünlerde pek uyumuyo anlıyorum seni çk zor oluyo
niimo ölme emi sen:)))günaydınnn kknın en temiz anneleriiiiiiiiiii
ne la bu okuyom okuyom yok perde yok aspiratör yok
kendimden şüphe etmeye başladım ben niye bu kadar pisim diyeee
oo kadişcim allah mutlu mesut etsinnnn
diş çıkaran bütün bebeişler hemen rahatça çıakrsın
bilmiyorum wardır belki baska yapan ....
dogum hikayemi de yazacagım insallah kısmet olursa bi gun....
bu arada semiha diyorum ki bi bursa cıkarması yapalım bi gun , buluşalım kent meydanında felan...
ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?