Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar...
Ben de bugün kuzumu uyutup daldım mutfağa fırını, aspiratörü ve buzdolabını temizledim ellerim felaket oldu hiç eldiven kullanamıyorum yağ çöz, ç. suyu derken ellerim şekli kaydı.
Yelizcim güle güle kirlet. Ama yarın bakmışsın herşey aynı kuzuların sayesinde...
Zehracım gözünüz aydın inşallah daha iyi haberlerinide alacağız.

bak sen cimcmeye efendim diyen dillerini yerim ben
nasıl tatlı oluyorlar bıdı bıdı konuşunca dimi canım yaaa

gece kuşları nerdesinizz kimscikler uğramamışş

Selam kızlar,Tenzilecim Derin sallamadan uyuyo demişsin, ne güzel. Dediğin gibi yanında yatıp uyuma taklidi yaptım daha önce ama benim şımarık tepeme çıkıyo, yatakta takla atmaya çalışıyo, gündüz uykusunu 1 saatte indirdim, ben okulda oluyorum ama bakıcımız 1 en fazla 1,5 saat sonra uyandırıyo yine de oğlanın gece uykusu gelmiyo! Nasıl iştir anlamadım gündüz 1 saat uyusada gece 12'den önce tık yok! Kocişle zaman geçirme mevzusuna girmişiniz, ben naapıyım böyle giderse! Gündüz işe git, akşam yemek, iş, oğlan geç mi geç uyuyo ve öyle bi dışarı yemeğe, tiyatroya gidiyim şansı yok burda malum mini mini bir dağ ilçesinde yaşamaktayız. Ama biz yine de yemek yerken, Mert'le ilgilenirken konuşup dertleşiyoruz. küçük yerde insanlar birbirleriyle çok uğraşıyorlar, herkes birbirini tanıyor, dedikodu, her yaptığının izlenmesi vs. bunlarla doluyoruz, akşam birbirimize anlatıp rahatlıyoz. Ama bazen tersi de oluyo, stresle çatıveriyoz birbirimize. Arasıra dışarda yürümeyi, kafenin birinde bi kahve içip vitrinlere bakmayı özledim. Bursa'ya gitmek burda olay, yolları da felaket çünkü. Ama kendimize ödül vereceğimiz zaman Bursa'yı altüst ediyoz, küçük şeylerle mutu olmak lazım, yoksa çekilmez olur hayat...

özüm çok haklsın cnm benimcadıda gündüz bir kere uyuduğu halde gece gene 12 de önce yatmiyo ya gün içinde okadar koşturmaya yarulmazmı yak bunlarda hiç yorulmuyolar cnmöptüm kuzunu

günaydınlar herkese güzel bir gün olsun diyorum

bugün öğleye kadar sizinleyim öğleden sonra erkek kardeşimin nikahı var orda olucam akşamda kuzumun cicilerini hazırladım sabah anneanesine verdim foto çekicem eklerim merak edenler olursa bakarlar

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,

Zehracım abinizin durumunda iyileşme varmış inan çok sevindim inşallah rabbim bir an önce ayağa kaldırır...

günaydın kızlar
bugün çok mutluyum
oğluşumun iştahı yerine geldi gibi
dün çok ii yedi
ama bir günü birini tutmuyo
bugün sabahta güzel yedi
bakalım devamı gelecek mi

hayırlı olsun canım

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,

Zehracım abinizin durumunda iyileşme varmış inan çok sevindim inşallah rabbim bir an önce ayağa kaldırır...

zehracım bende çok sevindim

günaydın bidenem oh eğlence var desene hadi bakalım, Alah mesut etsin bir ömür boyu kardeşini ve eşini cnm...

kadiş günaydın cnm demek oğlunun iştahı iyi maaşallah ama böyle oluyor bir gün iyi bir gün kötü artık biz bütün dişleri çıkıp tamamen büyüdü diyebileceğimiz zaman rahat ederiz bu arada oğlun kaç aylık?

kadiş cim maşallh diyelim inşallah hep böyle yer cnm benim kızmda hiç yemek yemez akşam kadr arkasından dolaşiyorum yemek yesin diye ama biraktım artık acıktğı zaman kendi istyo artı zorlamıyorum .

sağol cnm bizde çok şükür iyiyiz sadece gamze hanımın uykusu yok
cnm nedense bu günlerde uyku problemi yaşiyoruz ve bu aralar çok hiçn oldu anlamiş değilim ncm yanı halı bu

hayatım seninkide 2 yaş sendromuna girmiş olmasın ara ara oluyor böyle huysuzlukları umarım çabucak geçer sabretmekten başka çaremiz yok...

günaydın canımmm .allah mesut etsinn eğlence var desenee
tabi ekle fotolarıda cimcimeyi görelim canımmm

frezya ayşegül kadis sizlerede günaydınnn

kadiscim bahardan sanırım bebeklerim iştahı azaldı
oğluşunun yemek yemesine sevindim canım
böyle devam eder inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…