- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.461
bu sıralarda bir meme tutkusudur gidiyor, anne uykum diyor gidiyoruz yatağa, anna meme aç diyor, hayır dememi bile dinlemeden sıyırmaya çalışıyor deli:) eğer degajem açıksa daha çok ayıp kafasını oraya koyuyor,
Anne yedin,anne içtin, anne geldin, anne kalktın ,anne oturdun,anne kızdın,anne güldün :)))
ve en son sevdiği şarkı ali babanın bir çifliği var,hayvan seslerini deniz çıkartıyor.
Deniz diye seslendiğimde heee diyordu şimdi efendimi öğrettim efeyydimm diyor :))))))))
Selam kızlar,Tenzilecim Derin sallamadan uyuyo demişsin, ne güzel. Dediğin gibi yanında yatıp uyuma taklidi yaptım daha önce ama benim şımarık tepeme çıkıyo, yatakta takla atmaya çalışıyo, gündüz uykusunu 1 saatte indirdim, ben okulda oluyorum ama bakıcımız 1 en fazla 1,5 saat sonra uyandırıyo yine de oğlanın gece uykusu gelmiyo! Nasıl iştir anlamadım gündüz 1 saat uyusada gece 12'den önce tık yok! Kocişle zaman geçirme mevzusuna girmişiniz, ben naapıyım böyle giderse! Gündüz işe git, akşam yemek, iş, oğlan geç mi geç uyuyo ve öyle bi dışarı yemeğe, tiyatroya gidiyim şansı yok burda malum mini mini bir dağ ilçesinde yaşamaktayız. Ama biz yine de yemek yerken, Mert'le ilgilenirken konuşup dertleşiyoruz. küçük yerde insanlar birbirleriyle çok uğraşıyorlar, herkes birbirini tanıyor, dedikodu, her yaptığının izlenmesi vs. bunlarla doluyoruz, akşam birbirimize anlatıp rahatlıyoz. Ama bazen tersi de oluyo, stresle çatıveriyoz birbirimize. Arasıra dışarda yürümeyi, kafenin birinde bi kahve içip vitrinlere bakmayı özledim. Bursa'ya gitmek burda olay, yolları da felaket çünkü. Ama kendimize ödül vereceğimiz zaman Bursa'yı altüst ediyoz, küçük şeylerle mutu olmak lazım, yoksa çekilmez olur hayat...
hayırlı olsun canımgünaydınlar herkese güzel bir gün olsun diyorum
bugün öğleye kadar sizinleyim öğleden sonra erkek kardeşimin nikahı var orda olucam akşamda kuzumun cicilerini hazırladım sabah anneanesine verdim foto çekicem eklerim merak edenler olursa bakarlar
günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,
Zehracım abinizin durumunda iyileşme varmış inan çok sevindim inşallah rabbim bir an önce ayağa kaldırır...
günaydınlar herkese güzel bir gün olsun diyorum
bugün öğleye kadar sizinleyim öğleden sonra erkek kardeşimin nikahı var orda olucam akşamda kuzumun cicilerini hazırladım sabah anneanesine verdim foto çekicem eklerim merak edenler olursa bakarlar
günaydınlar herkese güzel bir gün olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?