Bebeklerimiz ve Biz

frez, kadis, ayşegülüm teşekkürler saolun iyi dilekleriniz için

kadiscim oğluşunun iştahı hep böle gider inş. zaman zaman kuzuların yemelerinde problem oluyor malesef

ayşegülcüm sen nasılsın aliş paşa nasıl

frezcim nasılsın canikom gamze nasıl iyileştimi

kızlar hafta içi yapıyoruz nikahı belediye harç koymuş artık hafta içi yaparsa 30 TL Hafta sonu nikah salonunda 250 tl düğün salonuna gelirse 350 TL alıyormuş
Düğünümüz mayıs 24 'te

günaydın kızlar
dün yapamadığım temizliğe bugün başladım.
tülleri attım makinaya.camarı siliyorum şimdi.

yok ayşegülcüm benim salona gelmişti harç neyin yatırmadık biz sadece glen memura harçlık verdik 40-50 tl öle yani

ne biliyim biz evlenirken de vardı belediye para alıyordu ama miktarını hatırlamıyorum dediğin gibi hafta içi başka hafta snu ve salon daha yüksekti onu iyi hatırlıyorum

saoll kadiscimm iyiyizz kızlarda iyiler

ayşegüll bebeğümm iyiyiz kızlarda iyilerr
benim naz delüsü ablasının kırmızı kalemini elmışş
dudaklarına sürmüşş ödüm koptu kan zandımm

semihacım kolay gelsinn bebeğümm
çok yorma kendiniii danammmmmmmmm

bende bulaşıklarımı yıkıyayımm evimi süpüreyimm
öğlene arkadaş gelecek kahve içmeyee
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

günaydınnn kknın en temiz anneleriiiiiiiiiii
ne la bu okuyom okuyom yok perde yok aspiratör yok
kendimden şüphe etmeye başladım ben niye bu kadar pisim diyeee

oo kadişcim allah mutlu mesut etsinnnn

diş çıkaran bütün bebeişler hemen rahatça çıakrsın

merhaba kızlar, bir haftadır neler yaşadığımı anlatam size

ardam bal oğlum, bir haftadır yüksek ateş içinde yandı eridi yavrum, denemediğimiz şuruplar, fitiller kalmadı, ılık duşlar, soğuk pamuklar neler yaptık ama düşüremedik ateşini

iki kere acile gittik,hastanede düşüyordu ateşi, eve gelince tekrardan 40 derece oluyordu, en son burnunda kan geldi, o an dünyam yıkıldı, hemen yola çıktık, en yakın hastane 2 saat uzaklıkta ve günlerden pazar,

havale geçirmesinden o kadar korktum ki, inim inim inledi yavrum kucağımda, anne anne diye sayıkladı

elimden birşey gelmiyordu ki yavrum, rabbim oğlumdan al ban ver diye yalvardım

çok şükür yapılan iğne oğluma iyi geldi ve şimdi ateşi yok, ama bu seferde öksürük başladı, ama ben öksürüğe razıyım, ateşten çok korkuyorum günlük, kalıcı hasar bırakmasından çok korktum

çok şükür meleğim şimdi iyi, rabbim tüm melekleri korusun, annelerine bağışlasın....

sizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum, allah hepsine sağlık sıhhat versin...

çokom çok geçmiş olsun, çok büyük korku
nedenmiş sebebi kanda mikrop mu varmış
allah bir daha yaşatmasın
çok zor

hepimizin aklında olsun ateşi çıktığı gibi çarşafı ıslatalım çarşafa sarıp öyle götürelim doktora
havale geçirmemesi için

arkadaşımın kızı geçirdi havaleyi çarşafları ıslatıp ıslatıp sarmışlardı düşürmek içn ateşi hastanede,

çok geçmiş olsun çokom allah bunu bir daha sana yaşatmasın. sen elinden geleni yapmışsın. üzme kendinii

kızlar ya oğlumu yıkadım giydirmek için yatağın üzerine koydum elinde şampuan şişesi vardı ufoyu almıp gelmiyim dedim geldimki şampuandan içmiş (((((((( napcam şimdi ben (((((((((((

kızlar ya oğlumu yıkadım giydirmek için yatağın üzerine koydum elinde şampuan şişesi vardı ufoyu almıp gelmiyim dedim geldimki şampuandan içmiş (((((((( napcam şimdi ben (((((((((((

kıyamam ben o yakışıklıya...
annesi biraz ishalle uğraşacağa benziyorsun...
lütfen daha çok dikket edelim,o şampuan yerine başka birşey de olabilirdi...
benim yeime kocaman öpermisiniz???
bu arada herkese selam ve sağlık diliyorum...
sevgiler...

Hülyacım çok çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun neden olmuş peki doktor ne dedi

nimom sağol canım nasılsın nil nasılll

ayşegülcüm eminmisin çokmu içmiş hemen götür doktora derim ben mutlaka haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…