Bebeklerimiz ve Biz

Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler.

Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızıl saçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar:
'- ınanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

kolay gelsin aynurcum gece kuşağında görüşmek dileğiyle :)

Sevilcim sen nasılsın irem nasıl ?

İyi be canımcım ireme yoğurt yediriyorum. Bugün biraz geç oldu ama kuduruk mutfakda görmüş istedi.
Sen nasılsın? Denoma afiyet olsun sevmiş köftesini bende yarın deneyeyim inşallah benim kuzuda sever. Ben yemek konusunda çok daralıyorum. Herşeyden yesin istiyorum elimde bir türli aza gitmiyor dolap çeşit çeşit yemek doluyor. Sonramı??? Ben gümletiyorum.
Bu aralar 1-2 kilo aldım sanırsam acil tarafından vermem lazım malum önümüz yaz....

kaydirigubbakcemile5
Süper ya klasik kaynana modeli....

emeğine sağlık cnm ilğinç kaynan nasıl bilmiş yahuuuuuuuuu?

Afiyet olsun prensesine bende şimdi sütlaç verdim, ardında çorba içti biraz ters oldu ama anasına çekmiş tatlının üstüne muhakkak bende tuzlu bişeyler yemek isterim. :)
Köfteyi seveceğine eminim benim bile hoşuma gitti,kuzuların damak tatları artık oturuyor
benim dikkatimi çekti ben neyi seviyorsam denizde onu seviyor ve yiyor
(brokolide tutmadı bu o ayrı mevzu:).
Sanırım banada yaradı evde oturmak :1no2:

anladım cnm öyle bidertte bende varda ondan dedim bazı konulardan dolayı
anlaşamiyorum cadı kadınla senağlama

Onlarla anlaşmak okadar zor ki canım Allah yardımcın olsun...
Senin ak dediğine o kara der... Tabiyatları bu olsa gerek tabi istisnalar yok değil... Bir kaç arkadaşım var annelerinden daha iyi anlaşıyorlar. Bende hep öyle istemiştim ama kısmet olmadı.
saygı sınırlarını aşmadan kendimizi ezdirmemekten başka yapacak birşeyimiz yok...

çok haklsın cnm dedğin gibi ne çok kaynan modeli var kımı sürekli şikayetci kimde sürekli dua erder.
dedğim gibi benimkinden hepside var ne diyeyim allah isla eylesin :Saruboceq:inşallah

Kesinlikle öyle Yelizcim küçük cadıların damak tadları oturmaya başladı. Önceden ireme ne versem götürürdü ama son bir aydır öyle değil önce dilinin ucuyla bir tadına bakıyor beğenmezse birdaha asla ağzınasürmüyor. Mesela tatlılar sevmedikleri arasında ekşilerde en favorisi... Bu konuda babasının kopyası. ınşallah diğer yeme alışkanlıklarıda ona benzemez. Çünkü benim eşimin yedikleri 5 parmağını geçmez

gece kusagi bursa istasyonundan selamlar
ce diyip gidecegim malesef,
mutluluk oyunu diye bi kitabim wardı, onu bitirdim
simdi su meshur OLAILIKSIZ a basladim
onu okuyup erkenden uyumayı planlıyorum...

selam iyi geceler
jege sen bahsetmişsin ama ben denk elemedim meme konusu ne alemde derin bıraktımı nasıl yaptınız
bende az önce şahitler kulübü diye gerilim romanına başladım
olasılıksız ı biliyorum ama okumadım sen bitir tavsiye edicek misin bakalım

iyi gecelr kimsecikler yok bu son iki gündür elektrikler tat vermiyor sanırım trafomuzda sorun var az önce geldi ama kimse yok bende kaçar iyi gecelrr

kızlar hepinize günaydınlar
bugün erkenciyim arkadaşım kahvaltıya
gelecek hazırlık yapıyorumm

ayşegülcüm günaydın bebeğümmm
naz hanım masaya kuruldu bile mama mama diye bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…